as ir lanka vis suku,na gal tuoj galesiu ir rezultatais pasigirti
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 22, 15:40)
[/size][/color]
As ir sakau kad labiausiai svoris krenta ne nuo ten kur reikia .
Papildyta:
As lanka suku dar .
As ir sakau kad labiausiai svoris krenta ne nuo ten kur reikia .
Papildyta:
As lanka suku dar .
Man nuo svorio kaitos is karto strijom isvagoja krutine Jos ir labiausiai gaila, kad metant svori ji mazeja, o striju daugeja..turbut mano oda labai neelastinga.. . Vakar kalbejau su treneriu, sake, kad sonam gerai su lazda sukiotis, tai siandien juos ir skauda Suku ir lanka 5min, bet reikes ji sukti dazniau rezultatu nematau
QUOTE(zuikytiss @ 2009 10 24, 12:20)
Man nuo svorio kaitos is karto strijom isvagoja krutine Jos ir labiausiai gaila, kad metant svori ji mazeja, o striju daugeja..turbut mano oda labai neelastinga.. . Vakar kalbejau su treneriu, sake, kad sonam gerai su lazda sukiotis, tai siandien juos ir skauda Suku ir lanka 5min, bet reikes ji sukti dazniau rezultatu nematau
Tik tiek , as lanka sukau kasdien po 20min kelis menesius, tai liemuo tik siek tiek pakudo...
Teisingai darant šituos pratimus turėtų liemuo suplonėt, bent aš girdėjau, kad lanko sukimas ir sukiojimasis su lazda mažai rezultatų duoda
Vadinasi teks stebeti rezultatus su sitais pratimukais
labuka merginos, jungiuos ir as prie Jusu
Figura manio lyg ir normali, vienintele problema kad ir kiek besportuociau(uzsiimu joga ir suku lanka) pilvo presiukas pas mane viduje pilvuko, o ant virsaus riebaliuku yra.Gal kasnors su ta pacia problema? Nezinau meginsiu gal sie pratimai istirpdys tuos riebaliukus. O siaip jei daugiau pavalgau,viskas iskart ant pilvo matos esu obuolio formos
Figura manio lyg ir normali, vienintele problema kad ir kiek besportuociau(uzsiimu joga ir suku lanka) pilvo presiukas pas mane viduje pilvuko, o ant virsaus riebaliuku yra.Gal kasnors su ta pacia problema? Nezinau meginsiu gal sie pratimai istirpdys tuos riebaliukus. O siaip jei daugiau pavalgau,viskas iskart ant pilvo matos esu obuolio formos
p.s. as katik po pilvo pratimu. Nice and EASY??? vos galo negavau visa sedziu prakaituota plius kaklo i sona beveik nepasuku surakino
bet siaip jaucias lb geri pratimai
bet siaip jaucias lb geri pratimai
sveikos,paziurejau pratimukus atrodo uj paprasti,bet jauciu tuoj pajusiu kas per paprastumas, nuo rytojaus jungiuosi prie jusu
Gal ir man ka patarsite Dieve,esu jauna,o putli,kaip pyragaitis.Niekada nebuvau lieknute.Na,mano ugis 165 cm,svorys svyruodavo nuo 67-73 kg Bet cia ne beda dar man,o dabar sveriu 84 kg Nezinau ka daryti.pas mane seip kaulai nelengvi,bet ka tai pilva turiu,vos ne kaip besilaukiancios moters...Kojos nera storos,rankos,na pilvas vaje vaje Gal kokia dieta,pratimuku patartumete?Galvoju lanka rytoj nusipirkti,kaip manote,verta?Aciukas
QUOTE(Laurinka83 @ 2009 10 26, 01:48)
Gal ir man ka patarsite Dieve,esu jauna,o putli,kaip pyragaitis.Niekada nebuvau lieknute.Na,mano ugis 165 cm,svorys svyruodavo nuo 67-73 kg Bet cia ne beda dar man,o dabar sveriu 84 kg Nezinau ka daryti.pas mane seip kaulai nelengvi,bet ka tai pilva turiu,vos ne kaip besilaukiancios moters...Kojos nera storos,rankos,na pilvas vaje vaje Gal kokia dieta,pratimuku patartumete?Galvoju lanka rytoj nusipirkti,kaip manote,verta?Aciukas
niekada newelu susimt!!!
Nu ką - ir aš ką tik po pratimų Dar sunku stovint rašyti - kojos nelaiko Pirmą kartą šiandien dariau, tai tikrai visa šlapia ir jautri
Kaip neblogai būtų padaryt juos kasdien... Kaip čia neprarast to entuziazmo
Kaip neblogai būtų padaryt juos kasdien... Kaip čia neprarast to entuziazmo