Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

as ir lanka vis suku,na gal tuoj galesiu ir rezultatais pasigirti blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 22, 15:40)
[/size][/color]
As ir sakau kad labiausiai svoris krenta ne nuo ten kur reikia  doh.gif .

Papildyta:

As lanka suku dar  smile.gif .

Man nuo svorio kaitos is karto strijom isvagoja krutine verysad.gif Jos ir labiausiai gaila, kad metant svori ji mazeja, o striju daugeja..turbut mano oda labai neelastinga.. g.gif . Vakar kalbejau su treneriu, sake, kad sonam gerai su lazda sukiotis, tai siandien juos ir skauda biggrin.gif Suku ir lanka 5min, bet reikes ji sukti dazniau smile.gif rezultatu nematau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytiss @ 2009 10 24, 12:20)
Man nuo svorio kaitos is karto strijom isvagoja krutine verysad.gif Jos ir labiausiai gaila, kad metant svori ji mazeja, o striju daugeja..turbut mano oda labai neelastinga.. g.gif . Vakar kalbejau su treneriu, sake, kad sonam gerai su lazda sukiotis, tai siandien juos ir skauda  biggrin.gif Suku ir lanka 5min, bet reikes ji sukti dazniau smile.gif rezultatu nematau blush2.gif

Tik tiek g.gif , as lanka sukau kasdien po 20min kelis menesius, tai liemuo tik siek tiek pakudo...
Atsakyti
Teisingai darant šituos pratimus turėtų liemuo suplonėt, bent aš girdėjau, kad lanko sukimas ir sukiojimasis su lazda mažai rezultatų duoda g.gif
Atsakyti
Vadinasi teks stebeti rezultatus su sitais pratimukais smile.gif
Atsakyti
labuka merginos, jungiuos ir as prie Jusu 4u.gif
Figura manio lyg ir normali, vienintele problema kad ir kiek besportuociau(uzsiimu joga ir suku lanka) pilvo presiukas pas mane viduje pilvuko, o ant virsaus riebaliuku yra.Gal kasnors su ta pacia problema? ax.gif Nezinau meginsiu gal sie pratimai istirpdys tuos riebaliukus. O siaip jei daugiau pavalgau,viskas iskart ant pilvo matos lotuliukas.gif esu obuolio formos doh.gif
Atsakyti
p.s. as katik po pilvo pratimu. Nice and EASY??? vos galo negavau visa sedziu prakaituota lotuliukas.gif plius kaklo i sona beveik nepasuku surakino lotuliukas.gif
bet siaip jaucias lb geri pratimai 4u.gif
Atsakyti
sveikos,paziurejau pratimukus atrodo uj paprasti,bet jauciu tuoj pajusiu kas per paprastumas, nuo rytojaus jungiuosi prie jusu 4u.gif
Atsakyti
Gal ir man ka patarsite unsure.gif Dieve,esu jauna,o putli,kaip pyragaitis.Niekada nebuvau lieknute.Na,mano ugis 165 cm,svorys svyruodavo nuo 67-73 kg doh.gif Bet cia ne beda dar man,o dabar sveriu 84 kg verysad.gif Nezinau ka daryti.pas mane seip kaulai nelengvi,bet ka tai pilva turiu,vos ne kaip besilaukiancios moters...Kojos nera storos,rankos,na pilvas vaje vaje doh.gif Gal kokia dieta,pratimuku patartumete?Galvoju lanka rytoj nusipirkti,kaip manote,verta?Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurinka83 @ 2009 10 26, 01:48)
Gal ir man ka patarsite unsure.gif  Dieve,esu jauna,o putli,kaip pyragaitis.Niekada nebuvau lieknute.Na,mano ugis 165 cm,svorys svyruodavo nuo 67-73 kg  doh.gif Bet cia ne beda dar man,o dabar sveriu 84 kg verysad.gif Nezinau ka daryti.pas mane seip kaulai nelengvi,bet ka tai pilva turiu,vos ne kaip besilaukiancios moters...Kojos nera storos,rankos,na pilvas vaje vaje doh.gif Gal kokia dieta,pratimuku patartumete?Galvoju lanka rytoj nusipirkti,kaip manote,verta?Aciukas 4u.gif

niekada newelu susimt!!!
Atsakyti
Nu ką - ir aš ką tik po pratimų thumbup.gif Dar sunku stovint rašyti - kojos nelaiko lotuliukas.gif Pirmą kartą šiandien dariau, tai tikrai visa šlapia ir jautri 4u.gif
Kaip neblogai būtų padaryt juos kasdien... Kaip čia neprarast to entuziazmo blush2.gif
Atsakyti
O aš pabandžiau visus tris filmukus sujungti į vieną treniruotę. Senesnėse temose radau tokius pat filmukus sėdmenims ir kojom. Tai po 25 minučių jaučiuos kaip mėsgalis, kojos dreba biggrin.gif Bet liuks, tikiuos nedings noras pakrutint lašinukus tongue.gif
Atsakyti