Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

QUOTE(ANETELE @ 2009 10 16, 16:02)
Mano ūgis 166cm.sveriu 54kg.Svorio numesti nenoriu nes krinta jis labai netose vietose  biggrin.gif ,o pilvo nera labai didelio pas mane bet ta skura  doh.gif kabanti  unsure.gif .Ir kai pavalgau pilvas issipucia  doh.gif .

pas mane ta pati beda su tuo pilvu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 16, 16:02)
Mano ūgis 166cm.sveriu 54kg.Svorio numesti nenoriu nes krinta jis labai netose vietose  biggrin.gif ,o pilvo nera labai didelio pas mane bet ta skura  doh.gif kabanti  unsure.gif .Ir kai pavalgau pilvas issipucia  doh.gif .

Geras biggrin.gif mano ūgis toks pats ir svoris beveik toks pat (53) ir irgi turiu tą kabančią skūrą lotuliukas.gif Bet tikrai šitie pratimukai labai padėjo thumbup.gif 2 savaites turėjau sesiją, buvau užleidus sportą. Bet faina, kad kiek cm buvo nukritę nebeatsistatė thumbup.gif Šiandien vėl pradedu kovot su pilvuku gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 10 20, 11:07)
Geras biggrin.gif  mano ūgis toks pats ir svoris beveik toks pat (53) ir irgi turiu tą kabančią skūrą  lotuliukas.gif  Bet tikrai šitie pratimukai labai padėjo thumbup.gif  2 savaites turėjau sesiją, buvau užleidus sportą. Bet faina, kad kiek cm buvo nukritę nebeatsistatė thumbup.gif  Šiandien vėl pradedu kovot su pilvuku gun_smilie.gif

Tikrai geras biggrin.gif
o kiek laiko darei pratimukus ir kada pasimate jau? bigsmile.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti,o jūs darote tik šiuos pratimukus ar dar papildomai kokius? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(golddigga @ 2009 10 20, 17:29)
Norėjau paklausti,o jūs darote tik šiuos pratimukus ar dar papildomai kokius? blush2.gif

Dar kojoms darau 8 minutes...
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 20, 16:51)
Tikrai geras  biggrin.gif
o kiek laiko darei pratimukus ir kada pasimate jau? bigsmile.gif

Prieš mėnesį pradėjau būtent šituos (nuo kitų beveik jokių pasikeitimų nebuvo) tai kažkur per pirmą savaitę porą cm nukrito thumbup.gif o paskui po truputį vis mažėjo pilvukas bigsmile.gif bet dar kokius 5cm norėčiau nuzulint iki idealaus 60 biggrin.gif

QUOTE(golddigga @ 2009 10 20, 17:29)

Aš dar truputį kojoms ir užpakaliukui pratimų padarau. Bet jaučiu reikės šituos pačius 8min ir kojoms ir užpakaliukui daryt, nes rezultato nesimato unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif Skaitau ir dziaugiuosi jusu rezultatais smile.gif saunuoles...o mano ugis 166, svoris buvo pasiekes 70 blush2.gif , bet dabar sportuoju antra menesi, valgau vietoj kiaulienos vistiena, zuvi ir sveriu 65. Noreciau pasiekti 58kg smile.gif , bet va su liemeniu niekas nejuda doh.gif , nuo krutines labiausiai nukrito visas svoris...tad bandai ir as jungtis prie jusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytiss @ 2009 10 22, 11:08)
Sveikos, merginos  smile.gif Skaitau ir dziaugiuosi jusu rezultatais smile.gif saunuoles...o mano ugis 166, svoris buvo pasiekes 70  blush2.gif , bet dabar sportuoju antra menesi, valgau vietoj kiaulienos vistiena, zuvi ir sveriu 65. Noreciau pasiekti 58kg smile.gif , bet va su liemeniu niekas nejuda  doh.gif , nuo krutines labiausiai nukrito visas svoris...tad bandai ir as jungtis prie jusu smile.gif

As ir sakau kad labiausiai svoris krenta ne nuo ten kur reikia doh.gif .

Papildyta:
QUOTE(golddigga @ 2009 10 20, 16:29)

As lanka suku dar smile.gif .
Atsakyti
Sveikos mamos! 4u.gif
Mano ugis 1,66m,svoris apie ~54kg,priklauso ar pavalgius biggrin.gif Tai va tokia beda ir turiu...tas pilvas,net paciai baisu pasiziuret,ka kalbet apie nusirengima papludimy ar dar kokioj pirtukej doh.gif jis toks sudribes,is vidaus lasinuku aplipe,nu zodziu fu! o dar didesne beda kad kantrybes pas mane 0 schmoll.gif nezinau kaip uzsispirti ir pasortuoti vakarais,patarkit man cray.gif kazkada skolinausi kas vakara lanka ir rezultatai tikrai pasimate,aisku neilgam....nusipirkau sau lanka ir kaip manot ar suku?? doh.gif lotuliukas.gif o taip norisi,kad stebuklingai pats sau tas pilviukas susitvarkytu lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2009 10 22, 14:48)
Sveikos mamos! 4u.gif
Mano ugis 1,66m,svoris apie ~54kg,priklauso ar pavalgius  biggrin.gif  Tai va tokia beda ir turiu...tas pilvas,net paciai baisu pasiziuret,ka kalbet apie nusirengima papludimy ar dar kokioj pirtukej doh.gif  jis toks sudribes,is vidaus lasinuku aplipe,nu zodziu fu! o dar didesne beda kad kantrybes pas mane 0 schmoll.gif  nezinau kaip uzsispirti ir pasortuoti vakarais,patarkit man  cray.gif  kazkada skolinausi kas vakara lanka ir rezultatai tikrai pasimate,aisku neilgam....nusipirkau sau lanka ir kaip manot ar suku?? doh.gif  lotuliukas.gif  o taip norisi,kad stebuklingai pats sau tas pilviukas susitvarkytu lotuliukas.gif  wub.gif

Iseitis viena smile.gif kas vakara skolinkis lanka mirksiukas.gif lotuliukas.gif ..
Istikruju ir as su savim pakovoju kad pasijudinciau ir padaryciau pratimus blush2.gif .O sunkiausia buna atsiplest nuo PC doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 22, 15:58)
Iseitis viena  smile.gif kas vakara skolinkis lanka  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif ..
Istikruju ir as su savim pakovoju kad pasijudinciau ir padaryciau pratimus  blush2.gif .O sunkiausia buna atsiplest nuo PC  doh.gif .

aha,jau tas PC tai liga,nebuna-nereikia,bet jau kai prisedu tai dievazi...nieko nepasidarau ka planuoju doh.gif biggrin.gif jau 5min lanka suku biggrin.gif bet nukrito tai atejau vel prie pc lotuliukas.gif gun_bandana.gif bet nieko as STIPRI! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarbonke: 22 spalio 2009 - 15:17
na man po gimdymo taip ir uzsiliko 10 kg. Niekaip nekrenta svoris, net nzn ka daryt... doh.gif
Atsakyti