Dariau siuos pratimus menesi, rezultatu nesimate, bet pajauciau, kad apkrovimas jau per mazas pasidare
Is pradziu skaudedavo pilvuka, o po to toks jausmas, lyg ir per mazai tu pratimu
QUOTE(aniuta0515 @ 2009 10 15, 22:08)
galeciau, bet vaikas miega, o kompas sitam kambary
Man ir panasiai kai vaikai nemiega lipa ant galvos arba kartu sportuot nori ,o kai miega nenoriu prizadinti nes kompas tam paciam kambary .
as siandien jau pasitaisiau jau pasportavau, ir galiu pasakit, kad svoris krenta, ar nuo dietos ar nuo sporto, o tikriausiai, ir nuo to ir nuo ano
QUOTE(aniuta0515 @ 2009 10 16, 13:06)
as siandien jau pasitaisiau jau pasportavau, ir galiu pasakit, kad svoris krenta, ar nuo dietos ar nuo sporto, o tikriausiai, ir nuo to ir nuo ano
o kokia dieta laikotes? nes as tai dietoms neturiu valios
QUOTE(aniuta0515 @ 2009 10 16, 12:06)
Panos o kiek jus sveriat kad dietu laikotes? Nes as svorio numest nenoriu man tik pilva pagrazint reikia .
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 16, 13:53)
Panos o kiek jus sveriat kad dietu laikotes? Nes as svorio numest nenoriu man tik pilva pagrazint reikia .
mano ugis 173, svoris 65, paskaiciavau dabar KMI 21,7. as irgi nenoriu numest svorio, tik sustangrinti pilvuka po gimdymo, dariau dar tik 3 dienas, tesiu ir paziuresiu ar kas gaunasi.
QUOTE(aureku @ 2009 10 16, 13:12)
mano ugis 173, svoris 65, paskaiciavau dabar KMI 21,7. as irgi nenoriu numest svorio, tik sustangrinti pilvuka po gimdymo, dariau dar tik 3 dienas, tesiu ir paziuresiu ar kas gaunasi.
Mano ūgis 166cm.sveriu 54kg.Svorio numesti nenoriu nes krinta jis labai netose vietose ,o pilvo nera labai didelio pas mane bet ta skura kabanti .Ir kai pavalgau pilvas issipucia .
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 16, 16:02)
Mano ūgis 166cm.sveriu 54kg.Svorio numesti nenoriu nes krinta jis labai netose vietose ,o pilvo nera labai didelio pas mane bet ta skura kabanti .Ir kai pavalgau pilvas issipucia .
tai aisku, kad jum jau nera kur numest, ir taip figurna mano ugis 1,60sveriu dabar jau 57,5, tai reiketu numest siek tiek.
Papildyta:
QUOTE(golddigga @ 2009 10 16, 13:20)
o kokia dieta laikotes? nes as tai dietoms neturiu valios
as laikausi stiklines dietos, cia pat suradau, laikausi tik savaite, o svoris jau krenta
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 16, 16:02)
Mano 1164cm, sveriu 57,5kg, numest reikia...pavalgius irgi issipuciu