Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

Dariau siuos pratimus menesi, rezultatu nesimate, bet pajauciau, kad apkrovimas jau per mazas pasidare ax.gif
Is pradziu skaudedavo pilvuka, o po to toks jausmas, lyg ir per mazai tu pratimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta0515 @ 2009 10 15, 22:08)
galeciau, bet vaikas miega, o kompas sitam kambary  g.gif

Man ir panasiai doh.gif kai vaikai nemiega lipa ant galvos lotuliukas.gif arba kartu sportuot nori biggrin.gif ,o kai miega nenoriu prizadinti nes kompas tam paciam kambary ax.gif .
Atsakyti
as siandien jau pasitaisiau ax.gif jau pasportavau, ir galiu pasakit, kad svoris krenta, ar nuo dietos ar nuo sporto, o tikriausiai, ir nuo to ir nuo ano bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta0515 @ 2009 10 16, 13:06)
as siandien jau pasitaisiau  ax.gif  jau pasportavau, ir galiu pasakit, kad svoris krenta, ar nuo dietos ar nuo sporto, o tikriausiai, ir nuo to ir nuo ano  bigsmile.gif

o kokia dieta laikotes? blush2.gif nes as tai dietoms neturiu valios doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta0515 @ 2009 10 16, 12:06)
as siandien jau pasitaisiau  ax.gif  jau pasportavau, ir galiu pasakit, kad svoris krenta, ar nuo dietos ar nuo sporto, o tikriausiai, ir nuo to ir nuo ano  bigsmile.gif

Panos o kiek jus sveriat kad dietu laikotes? ax.gif Nes as svorio numest nenoriu man tik pilva pagrazint reikia blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 16, 13:53)
Panos o kiek jus sveriat kad dietu laikotes? ax.gif  Nes as svorio numest nenoriu man tik pilva pagrazint reikia  blush2.gif .

mano ugis 173, svoris 65, paskaiciavau dabar KMI 21,7. as irgi nenoriu numest svorio, tik sustangrinti pilvuka po gimdymo, dariau dar tik 3 dienas, tesiu ir paziuresiu ar kas gaunasi.
Atsakyti
Pavalgiau siandien kopustu sriubos, spekit koks pas mane presas lotuliukas.gif , storesne pasidariau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aureku @ 2009 10 16, 13:12)
mano ugis 173, svoris 65, paskaiciavau dabar KMI 21,7. as irgi nenoriu numest svorio, tik sustangrinti pilvuka po gimdymo, dariau dar tik 3 dienas, tesiu ir paziuresiu ar kas gaunasi.

Mano ūgis 166cm.sveriu 54kg.Svorio numesti nenoriu nes krinta jis labai netose vietose biggrin.gif ,o pilvo nera labai didelio pas mane bet ta skura doh.gif kabanti unsure.gif .Ir kai pavalgau pilvas issipucia doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 16, 16:02)
Mano ūgis 166cm.sveriu 54kg.Svorio numesti nenoriu nes krinta jis labai netose vietose  biggrin.gif ,o pilvo nera labai didelio pas mane bet ta skura  doh.gif kabanti  unsure.gif .Ir kai pavalgau pilvas issipucia  doh.gif .

tai aisku, kad jum jau nera kur numest, ir taip figurna 4u.gif mano ugis 1,60sveriu dabar jau 57,5, tai reiketu numest siek tiek. g.gif
Papildyta:
QUOTE(golddigga @ 2009 10 16, 13:20)
o kokia dieta laikotes? blush2.gif  nes as tai dietoms neturiu valios doh.gif  blush2.gif

as laikausi stiklines dietos, cia pat suradau, laikausi tik savaite, o svoris jau krenta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 16, 16:02)
Mano ūgis 166cm.sveriu 54kg.Svorio numesti nenoriu nes krinta jis labai netose vietose  biggrin.gif ,o pilvo nera labai didelio pas mane bet ta skura  doh.gif kabanti  unsure.gif .Ir kai pavalgau pilvas issipucia  doh.gif .

Mano 1164cm, sveriu 57,5kg, numest reikia...pavalgius irgi issipuciu unsure.gif
Atsakyti
Labas, paneles,

gal kuri zinot tokiu pratimu presui, kuriuos darant nebutu kruvio kaklinei stuburo daliai?
buciau dekinga, jei pasidalintumet ziniomis smile.gif
Atsakyti
valio valio valio galu gale radau gan rimtus pratimukus aciu 4u.gif
Atsakyti