Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

Klausimukas pratimus jau darancioms ax.gif ,ar ant zemes guledamos darot pratimus?As kilimelio neturio o ant zemes labai kieta blush2.gif .
Atsakyti
Ant kaldros darau...

Idomu, kaip visoms sekasi...Parasytumet ispudzius blush2.gif , ar rezultatus, kurios anksciau pradejo...
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 14, 09:42)
Klausimukas pratimus jau darancioms  ax.gif ,ar ant zemes guledamos darot pratimus?As kilimelio neturio o ant zemes labai kieta  blush2.gif .

Sveikos,o aš darau ant kilimėlio.vaikisko,kur iš daliu susideda,kaip delionė.nežinau ar aiškiai parašiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(golddigga @ 2009 10 14, 14:15)
Sveikos,o aš darau ant kilimėlio.vaikisko,kur iš daliu susideda,kaip delionė.nežinau ar aiškiai parašiau blush2.gif

Aiskiai smile.gif ir as jy turiu smile.gif .Reikes pabandyt ax.gif
Atsakyti
as irgi kaldra pasidedu thumbup.gif Kaip jum sekasi? As visai neseniai pradejau, tik 3 diena sianien, pratimus darau ryte, antra diena labai sunkiai buvo doh.gif o siandien jau lengviu, ryt tikiuosi dar geriau bus bigsmile.gif
Atsakyti
aš ir tik antra diena darau,tai man kaklą skauda doh.gif bet tikiuosi todel,kad pradžia rolleyes.gif nes jau labai ilgai tinginiavau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
rasiau, kad pradesiu nuo ryt, bet labai susiemiau ir pradejau tuoj pat, tai siandien pilvo virsutinius raumenukus skauda, tai reiskia kad veikia, tesiu toliau, gal teks kuria diena ir pasigirt apie pasiekimus. 4u.gif
Atsakyti
Man irgi skauda pilvo virsu ir nugara (kai darau)...Galvojau visa pilva turi mausti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2009 10 15, 10:03)
Man irgi skauda pilvo virsu ir nugara (kai darau)...Galvojau visa pilva turi mausti  g.gif

neturi mirksiukas.gif skauda tik viršutinį, bet iš tikro dirba viso pilvo raumenukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(golddigga @ 2009 10 14, 22:30)
aš ir tik antra diena darau,tai man kaklą skauda doh.gif bet  tikiuosi todel,kad pradžia rolleyes.gif nes jau labai ilgai tinginiavau blush2.gif  ax.gif

man irgi skaudejo kaklas, bet dabar jau viskas ciki mirksiukas.gif siandien visa diena uzimta buvau, tai ir nesportavau, net sazine grauzia daba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta0515 @ 2009 10 15, 21:32)
man irgi skaudejo kaklas, bet dabar jau viskas ciki  mirksiukas.gif  siandien visa diena uzimta buvau, tai ir nesportavau, net sazine grauzia daba  lotuliukas.gif

tai dar nevėlu,šiandien galit mirksiukas.gif fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(golddigga @ 2009 10 15, 22:05)
tai dar nevėlu,šiandien galit  mirksiukas.gif  fitness4.gif

galeciau, bet vaikas miega, o kompas sitam kambary g.gif
Atsakyti