Klausimukas pratimus jau darancioms ,ar ant zemes guledamos darot pratimus?As kilimelio neturio o ant zemes labai kieta .
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 14, 09:42)
Klausimukas pratimus jau darancioms ,ar ant zemes guledamos darot pratimus?As kilimelio neturio o ant zemes labai kieta .
Sveikos,o aš darau ant kilimėlio.vaikisko,kur iš daliu susideda,kaip delionė.nežinau ar aiškiai parašiau
QUOTE(golddigga @ 2009 10 14, 14:15)
Sveikos,o aš darau ant kilimėlio.vaikisko,kur iš daliu susideda,kaip delionė.nežinau ar aiškiai parašiau
Aiskiai ir as jy turiu .Reikes pabandyt
as irgi kaldra pasidedu Kaip jum sekasi? As visai neseniai pradejau, tik 3 diena sianien, pratimus darau ryte, antra diena labai sunkiai buvo o siandien jau lengviu, ryt tikiuosi dar geriau bus
aš ir tik antra diena darau,tai man kaklą skauda bet tikiuosi todel,kad pradžia nes jau labai ilgai tinginiavau
rasiau, kad pradesiu nuo ryt, bet labai susiemiau ir pradejau tuoj pat, tai siandien pilvo virsutinius raumenukus skauda, tai reiskia kad veikia, tesiu toliau, gal teks kuria diena ir pasigirt apie pasiekimus.
QUOTE(Meger @ 2009 10 15, 10:03)
Man irgi skauda pilvo virsu ir nugara (kai darau)...Galvojau visa pilva turi mausti
neturi skauda tik viršutinį, bet iš tikro dirba viso pilvo raumenukai
QUOTE(golddigga @ 2009 10 14, 22:30)
aš ir tik antra diena darau,tai man kaklą skauda bet tikiuosi todel,kad pradžia nes jau labai ilgai tinginiavau
man irgi skaudejo kaklas, bet dabar jau viskas ciki siandien visa diena uzimta buvau, tai ir nesportavau, net sazine grauzia daba
QUOTE(aniuta0515 @ 2009 10 15, 21:32)
man irgi skaudejo kaklas, bet dabar jau viskas ciki siandien visa diena uzimta buvau, tai ir nesportavau, net sazine grauzia daba
tai dar nevėlu,šiandien galit
QUOTE(golddigga @ 2009 10 15, 22:05)
tai dar nevėlu,šiandien galit
galeciau, bet vaikas miega, o kompas sitam kambary