Sveikos, mergaites
as jau po pratimuku bet paskutinem dienom nugara skauda, turbut perpute tai labai atsargiai sportuoju
einu dabar pailseti ir kavutes pasidaryti
QUOTE(_Only_ @ 2010 02 08, 13:19)
Sveikos, mergaites
as jau po pratimuku bet paskutinem dienom nugara skauda, turbut perpute tai labai atsargiai sportuoju
as irgi jau po pratimuku , nu bet jie sunoki, kartais praleidziu viena kita atsilenkima as pries juos darant suku lanka kad apsilciau
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 08, 11:24)
as irgi jau po pratimuku , nu bet jie sukoki, kartais praleidziu viena kita atsilenkima as pries juos darant suku lanka kad apsilciau
sunkoki sunkoki bet po truputi priprantama, didinant kruvi nors as irgi ne visus darau, per sunku dar man
kur galeciau taip giriamus pratimus rasti?
QUOTE(_Only_ @ 2010 02 08, 13:26)
sunkoki sunkoki bet po truputi priprantama, didinant kruvi nors as irgi ne visus darau, per sunku dar man
svarbu valios, kad nepritruktu
QUOTE(vjz @ 2010 02 08, 12:33)
kur galeciau taip giriamus pratimus rasti?
Va http://www.youtube.c...feature=related
Norejau paklausti , o kiek jus darot. Kiekviena diena ? o i diena viena karta ?
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 08, 11:38)
mane irgi domina sitas klausimas.Ir kada jus juos darot ryte per pietus ar vakare?
Papildyta:
QUOTE(zuikytiss @ 2010 02 08, 11:13)
Na dietos ne išeitis..iš patirties savo galiu pasakyti, kad po dietų ataugi daugiau kg nei prieš dietą
Na bet nuo kazko tai reikia pradet,nes as tai be grietines negalejau ir dienos istemt dedavau ja visur i sriubas i bulves i makaronus ant sumustiniu,o dbr atsisakiau jos ir laikisios dietos ten visai nebloga dieta tai manau nebus taip sunku jos laikitis.Va stai tokia pas mane dieta
Šios dietos esmė galima valgyti tik produktus, kuriuose gausu baltymų ir vitaminų. Jokių riebalų ir angliavandenių. Draudžiama maistą gardinti padažais ir užpilais (pomidorų padažu, majonezu, aliejumi, grietine). Druskos vartojimą turėsite apriboti iki minimumo. Baltyminis ir vitamininis maistas valgomas atskirai.
Galima gerti tik mineralinį ar paprastą vandenį bei nesaldintą arbatą. Skysčių kiekis neribojamas. Griežtai draudžiami bet kokie kiti gėrimai: limonadas, sultys, alkoholis. Kadangi dieta suplanuota taip, kad valgyti reikia 6 kartus per dieną, tai nespėjama išalkti.
Dienos meniu:
8.00 du virti kiaušiniai (baltymai);
10.30 vienas greipfrutas (vitaminai);
13.00 200 gr. virtos neriebios mėsos (baltymai);
15.30 du obuoliai (vitaminai);
18.00 200 gr. virtos žuvies (baltymai);
20.30 vienas didelis apelsinas (vitaminai).
Vietoj kiaušinių, mėsos ar žuvies galite vartoti kitus baltyminius produktus neriebią varškę, sūrį, paukštieną ar kt. Vietoj vaisių daržoves, pavyzdžiui, burokėlius, morkas, agurkus, pomidorus, paprikas. Tik nevalgykite saldžių vaisių, tokių kaip vynuogės, bananai, abrikosai. Taip pat ir bulvių.
Jei norite numesti daugiau, negu 5-7 kilogramus, po dešimties dienų padarykite poros savaičių pertrauką ir vėl sugrįžkite prie šios dietos.
QUOTE(zuikytiss @ 2010 02 08, 11:13)
Na dietos ne išeitis..iš patirties savo galiu pasakyti, kad po dietų ataugi daugiau kg nei prieš dietą
esme - reik keist mitybo siprocius is esmes
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 08, 11:38)
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 08, 11:40)
mane irgi domina sitas klausimas.Ir kada jus juos darot ryte per pietus ar vakare?
as dazniausiai darau rytais pires darbe, nes esu vyturiukas ir dazniausiai jau kokia 5 val gyva nors va vakar visgi dariau vakare darau viena kart per diena
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 08, 12:38)
Aš darau kasdien, dažniausiai vieną dieną 8 min. kitą 7 min. pratimukus, bet savaitgaliais dažniausiai darau abu iškarto. Stengiuosi pirmoj dienos pusėj padaryt, nes vakare man sunku būna
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.