Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

Sveikos, mergaites 4u.gif

as jau po pratimuku thumbup.gif bet paskutinem dienom nugara skauda, turbut perpute blush2.gif tai labai atsargiai sportuoju unsure.gif

einu dabar pailseti ir kavutes pasidaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 02 08, 13:19)
Sveikos, mergaites  4u.gif

as jau po pratimuku  thumbup.gif bet paskutinem dienom nugara skauda, turbut perpute  blush2.gif tai labai atsargiai sportuoju  unsure.gif

einu dabar pailseti ir kavutes pasidaryti  smile.gif

as irgi jau po pratimuku thumbup.gif , nu bet jie sunoki, kartais praleidziu viena kita atsilenkima doh.gif as pries juos darant suku lanka kad apsilciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Smilte@: 08 vasario 2010 - 11:30
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 08, 11:24)
as irgi jau po pratimuku  thumbup.gif , nu bet jie sukoki, kartais praleidziu viena kita atsilenkima  doh.gif as pries juos darant suku lanka kad apsilciau  smile.gif

sunkoki sunkoki blush2.gif bet po truputi priprantama, didinant kruvi smile.gif nors as irgi ne visus darau, per sunku dar man blush2.gif
Atsakyti
kur galeciau taip giriamus pratimus rasti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 02 08, 13:26)
sunkoki sunkoki  blush2.gif bet po truputi priprantama, didinant kruvi  smile.gif nors as irgi ne visus darau, per sunku dar man  blush2.gif

svarbu valios, kad nepritruktu hihihi.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(vjz @ 2010 02 08, 12:33)
kur galeciau taip giriamus pratimus rasti? blush2.gif

Va http://www.youtube.c...feature=related biggrin.gif
Atsakyti
Norejau paklausti , o kiek jus darot. Kiekviena diena ? o i diena viena karta ?
Atsakyti
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 08, 11:38)

mane irgi domina sitas klausimas.Ir kada jus juos darot ryte per pietus ar vakare?
Papildyta:
QUOTE(zuikytiss @ 2010 02 08, 11:13)
Na dietos ne išeitis..iš patirties savo galiu pasakyti, kad po dietų ataugi daugiau kg nei prieš dietą doh.gif

Na bet nuo kazko tai reikia pradet,nes as tai be grietines negalejau ir dienos istemt dedavau ja visur i sriubas i bulves i makaronus ant sumustiniu,o dbr atsisakiau jos ir laikisios dietos ten visai nebloga dieta tai manau nebus taip sunku jos laikitis.Va stai tokia pas mane dieta

Šios dietos esmė – galima valgyti tik produktus, kuriuose gausu baltymų ir vitaminų. Jokių riebalų ir angliavandenių. Draudžiama maistą gardinti padažais ir užpilais (pomidorų padažu, majonezu, aliejumi, grietine). Druskos vartojimą turėsite apriboti iki minimumo. Baltyminis ir vitamininis maistas valgomas atskirai.

Galima gerti tik mineralinį ar paprastą vandenį bei nesaldintą arbatą. Skysčių kiekis neribojamas. Griežtai draudžiami bet kokie kiti gėrimai: limonadas, sultys, alkoholis. Kadangi dieta suplanuota taip, kad valgyti reikia 6 kartus per dieną, tai nespėjama išalkti.

Dienos meniu:

8.00 – du virti kiaušiniai (baltymai);

10.30 – vienas greipfrutas (vitaminai);

13.00 – 200 gr. virtos neriebios mėsos (baltymai);

15.30 – du obuoliai (vitaminai);

18.00 – 200 gr. virtos žuvies (baltymai);

20.30 – vienas didelis apelsinas (vitaminai).

Vietoj kiaušinių, mėsos ar žuvies galite vartoti kitus baltyminius produktus – neriebią varškę, sūrį, paukštieną ar kt. Vietoj vaisių – daržoves, pavyzdžiui, burokėlius, morkas, agurkus, pomidorus, paprikas. Tik nevalgykite saldžių vaisių, tokių kaip vynuogės, bananai, abrikosai. Taip pat ir bulvių.

Jei norite numesti daugiau, negu 5-7 kilogramus, po dešimties dienų padarykite poros savaičių pertrauką ir vėl sugrįžkite prie šios dietos.
Atsakyti
QUOTE(zuikytiss @ 2010 02 08, 11:13)
Na dietos ne išeitis..iš patirties savo galiu pasakyti, kad po dietų ataugi daugiau kg nei prieš dietą doh.gif

esme - reik keist mitybo siprocius is esmes 4u.gif

QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 08, 11:38)

QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 08, 11:40)
mane irgi domina sitas klausimas.Ir kada jus juos darot ryte per pietus ar vakare?

as dazniausiai darau rytais pires darbe, nes esu vyturiukas ir dazniausiai jau kokia 5 val gyva doh.gif nors va vakar visgi dariau vakare 4u.gif darau viena kart per diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 08, 12:38)

Aš darau kasdien, dažniausiai vieną dieną 8 min. kitą 7 min. pratimukus, bet savaitgaliais dažniausiai darau abu iškarto. Stengiuosi pirmoj dienos pusėj padaryt, nes vakare man sunku būna smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti