Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

QUOTE(TimbaLimba @ 2009 10 05, 17:08)
Tai tokie dalykai ne tik sportu pasiekiami. Šiaip nesilaikau aš jokių dietų, bet pradėjau saldumynų nebevalgyt ir šiaip porcijas apmažinau. Daugiau daržovių, mažiau bulvių ir batonų. Žodžiu dar plius ABS ir va rezultatai savaitėm gerėja thumbup.gif  o pastangų tai minimum įdėt reikia mirksiukas.gif

oi ner kalbos, kad tik pratimai padarytu stebukla lotuliukas.gif zinoma reikia viso komplekto thumbup.gif ir sporto ir atitinkamos mitybos thumbup.gif
Atsakyti
Na, nesuprantu, kaip taip pavyksta per savaite atsikratyti nereikalingu cm nuo pilvuko g.gif pati jau 3 savaite kiekviena miela diena darau, dar parsiunciau tokia Karmen Elektra programele, ten kartu su treneriu apie valanda sportuoja. Tai as padarau ABS ir ta Karmen programele, pavargstu ziauriai, bet trezultatu tai 0 doh.gif Po 6 h nevalgau, stengiuosi maziau valgyti, pratimai, o rezultatas - svoris per 2 savaites - 300 g, liemens apimtis + 2 cm verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetulia @ 2009 10 06, 19:35)
Na, nesuprantu, kaip taip pavyksta per savaite atsikratyti nereikalingu cm nuo pilvuko  g.gif pati jau 3 savaite kiekviena miela diena darau, dar parsiunciau tokia Karmen Elektra programele, ten kartu su treneriu apie valanda sportuoja. Tai as padarau ABS ir ta Karmen programele, pavargstu ziauriai, bet trezultatu tai 0  doh.gif Po 6 h nevalgau, stengiuosi maziau valgyti, pratimai, o rezultatas - svoris per 2 savaites - 300 g, liemens apimtis + 2 cm  verysad.gif  doh.gif

Gal visų pirma, tai pratimus reikia daryt ne kuo greičiau ir daugiau, o kuo kokybiškiau, nors ir nedaug bet su taisyklingu kvėpavimu. Bet šitą turbūt žinote.
O dėl maisto, galbūt pasirinkote netinkamus produktus. O beje valgant po nedaug bet dažnai reikėtų laikytis taisyklės, kad negalima užkandžiauti tarp valgymų. O valgyti nustatytu intervalu (jei įmanoma) o jį apskaičiuoti taip: valandas per kurias nemiegate padalinti iš 5. Pvz aš nemiegu 16 valandų, tai padalinus iš 5 išeina 3,2val. tai tokius tarpus reikia daryti tarp valgymų. Ir aišku kuo daugiau daržovių, vaisių. Mažiau angliavandenių. Man pvz padeda tai kad nebevalgau mėsos su bulvėm, duona, makaronais. Tik su daržovėm. Nu ir t.t.
Atsakyti
Laba...

Jungiuosi ir as prie jusu...Rezultatu turiu pasiekti iki sausio pirmosios. Vyras pazadejo dovana, jei pavyks numesti po nestumo likusi pilvuka bigsmile.gif . Stimulas yra, pratimukai yra, tikiuosi sulaukti rezultato blush2.gif
Atsakyti
O kur sportuojancios? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Niu ir as jungiuosi prie jusu. Siandien padariau tuos pratimukus, pilvuj, kojom ir uzpakaliui. tai kojos net dreba dabar doh.gif
Jei rytoj dar galesiu pajudet, tai bandysiu kiekviena diena sportuot, kol uzsispirimo yra bigsmile.gif
O mano dieta tokia: valgau grikius, geriu kefyra ir arbata be cukraus, per savaite 2-3 dienas taip, o kitas dienas valgau normaliai, tik maziau ir po 6 nevalgau.
Lauksiu rezultatu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniuta0515: 12 spalio 2009 - 10:33
Nepaeisiu ryt nuo koju mankstos doh.gif biggrin.gif , o pilvo presa darant nugara klaikiai skauda g.gif
Atsakyti
o man po preso kaklas skauda doh.gif gal kazka netaisiklingai dariau g.gif
Atsakyti
Labas smile.gif noriu ir as pas jus blush2.gif .
Svoris mano nera labai didelis pagal ugy,bet pilvukas yra blush2.gif .O ir sukusti per kitas vietas nenoreciau nes uzpakalio visai neliks blush2.gif o jis man reikalingas hihihi.gif . Seip suku lanka bet galvoju dar ir pratimukus daryti,gal rezultatai bus geresni bigsmile.gif .
Atsakyti
sveikos, as taiip pat jungiuos prie jusu, nes jau sakes... doh.gif viska issimatavau ir jau pasiryzus saziningai sportuoti g.gif

sekmes visom, labai tikiuosi,kad rezultatai greit pasimatys biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,jungiuosi ir aš-nes jau į pilvo presą negaliu žiūrėti doh.gif blush2.gif tikiuosi užteks valios ir ištvermės biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergaites jungiuosi prie jusu 4u.gif , atrodo cia radau ko man reikia. Nes mano pilvelis labai jau nepatrauklus darosi man schmoll.gif .paziuresiu ar uzteks man valios, labai tikuos kad pavyks. Sekmes ir kitoms pradedancioms 4u.gif
Atsakyti