Sveikutes Ir as jungiuosi prie jusu Siandien pirma karta dariau, patiko man, tik kad kakla labai jau skaudejo . Dar prie to suku lanka.
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 06, 00:09)
Sveikutes Ir as jungiuosi prie jusu Siandien pirma karta dariau, patiko man, tik kad kakla labai jau skaudejo . Dar prie to suku lanka.
Kuo daugiau tuo smagiau
Aš jau po dvigubos dozės pratimukų
o as apsirgusi dvi dienas nedariau, gerklej eziu gdvardija namus pasistaciusi, nosi uzburkusi ir varvanti temperatura nei iokia nei tokia na bet nuo rytojaus jau gal bandysiu vel pasilankstyti, jei galva nesprogines
QUOTE(okkey @ 2010 02 06, 17:30)
o as apsirgusi dvi dienas nedariau, gerklej eziu gdvardija namus pasistaciusi, nosi uzburkusi ir varvanti temperatura nei iokia nei tokia na bet nuo rytojaus jau gal bandysiu vel pasilankstyti, jei galva nesprogines
Sveikatos
[quote=okkey,2010 02 06, 17:30]
Linkiu Jums pasveikti greičiau ir vėl jungtis prie mūsų
Aš šiandien po vakarinių pratimukų Ryt į darbą tingisi labai
Aš šiandien po vakarinių pratimukų Ryt į darbą tingisi labai
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 06, 16:44)
Sveikatos
QUOTE(zuikytiss @ 2010 02 06, 20:26)
dekui mergikes esu pasitelkui visas liaudies ir kitokias priemones, bandau kapanotis siandien atsikeliau jau gerenes savaijautos - taigis truks plys vel jungiuosi
o man atrodo kad be apsililimo ir viso kuno treniruotes,nebus naudos is situ pratimu
QUOTE(minuxe @ 2010 02 07, 22:49)
o man atrodo kad be apsililimo ir viso kuno treniruotes,nebus naudos is situ pratimu
negaliu pasakyti kaip yra is tikruju, bet bet kuriuo atveju as tai stengiuosi pries tai apsilti nors velgi kaskur skaiciau kad intensyvus 7 ar tai 8 min sportavimas turi daugiau naudos nei istempa valandos treniruote..bet cia turbut kaip ir su ta mityba, kiek "specu" tiek nuomoniu juk vieni teigia, kad jokio maisto isskyrus vaisius iki 12, nes vykta salinimo procesas, kiti gi atvirksciai - butina valgyt pusrycius, kad suzadinti meziagu apykaita
nu ka o as kaip vakar tariau taip ir padariau valanda ciuozykla tada presiuks, siandien el jau presiukui duokle atiduota - taigis gryzaui seima, kad ir nepilnai pasveikuisi
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 06, 14:21)
Aciu kad priemet . Is po tu pratimuku, kita diena labai jauciasi pilvukas
Sveiki,turiu klausima.Man 25m ugis 159 sveriu 71kg pagal apskaiciavimus tai jau yra virsvoris.Nuo siandien pradejau laikitis baltymu ir vitaminu dietos,bet manau vien tik juos neuztenka reikia ir kazkokius pratimus daryt.Pas mane daugiausia rebalu yra pilvo srytije,gal yra kokie pratimai kuriuos galima daryt namie,nes sporto klubo lankima sau leist negaliu ir finansiskai ir siaip kadangi turiu du mazus vaikus.
Znones kiek skaitau niekaip negaliu suprast apie kokius pratimukus cia eina kalba
Znones kiek skaitau niekaip negaliu suprast apie kokius pratimukus cia eina kalba
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 08, 11:04)
Sveiki,turiu klausima.Man 25m ugis 159 sveriu 71kg pagal apskaiciavimus tai jau yra virsvoris.Nuo siandien pradejau laikitis baltymu ir vitaminu dietos,bet manau vien tik juos neuztenka reikia ir kazkokius pratimus daryt.Pas mane daugiausia rebalu yra pilvo srytije,gal yra kokie pratimai kuriuos galima daryt namie,nes sporto klubo lankima sau leist negaliu ir finansiskai ir siaip kadangi turiu du mazus vaikus.
http://www.youtube.c...feature=related
Prašom jungtis prie mūsų
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 08, 11:04)
Na dietos ne išeitis..iš patirties savo galiu pasakyti, kad po dietų ataugi daugiau kg nei prieš dietą