Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

Sveikutes 4u.gif Ir as jungiuosi prie jusu fitness3.gif Siandien pirma karta dariau, patiko man, tik kad kakla labai jau skaudejo doh.gif . Dar prie to suku lanka.
Atsakyti
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 06, 00:09)
Sveikutes  4u.gif  Ir as jungiuosi prie jusu fitness3.gif  Siandien pirma karta dariau, patiko man, tik kad kakla labai jau skaudejo  doh.gif . Dar prie to suku lanka.

thumbup.gif Kuo daugiau tuo smagiau 4u.gif
Aš jau po dvigubos dozės pratimukų smile.gif
Atsakyti
o as apsirgusi verysad.gif dvi dienas nedariau, gerklej eziu gdvardija namus pasistaciusi, nosi uzburkusi ir varvanti doh.gif temperatura nei iokia nei tokia doh.gif na bet nuo rytojaus jau gal bandysiu vel pasilankstyti, jei galva nesprogines doh.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2010 02 06, 17:30)
o as apsirgusi  verysad.gif dvi dienas nedariau, gerklej eziu gdvardija namus pasistaciusi, nosi uzburkusi ir varvanti  doh.gif temperatura nei iokia nei tokia  doh.gif na bet nuo rytojaus jau gal bandysiu vel pasilankstyti, jei galva nesprogines  doh.gif

Sveikatos 4u.gif
Atsakyti
[quote=okkey,2010 02 06, 17:30]
o as apsirgusi verysad.gif dvi dienas nedariau, gerklej eziu gdvardija namus pasistaciusi, nosi uzburkusi ir varvanti doh.gif temperatura nei iokia nei tokia doh.gif na bet nuo rytojaus jau gal bandysiu vel pasilankstyti, jei galva nesprogines doh.gif

Linkiu Jums pasveikti greičiau ir vėl jungtis prie mūsų smile.gif

Aš šiandien po vakarinių pratimukų smile.gif Ryt į darbą doh.gif tingisi labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 06, 16:44)
Sveikatos  4u.gif

QUOTE(zuikytiss @ 2010 02 06, 20:26)
Linkiu Jums pasveikti greičiau ir vėl jungtis prie mūsų smile.gif

dekui mergikes wub.gif esu pasitelkui visas liaudies ir kitokias priemones, bandau kapanotis bigsmile.gif siandien atsikeliau jau gerenes savaijautos - taigis truks plys vel jungiuosi thumbup.gif
Atsakyti
o man atrodo kad be apsililimo ir viso kuno treniruotes,nebus naudos is situ pratimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(minuxe @ 2010 02 07, 22:49)
o man atrodo kad be apsililimo ir viso kuno treniruotes,nebus naudos is situ pratimu  blush2.gif

negaliu pasakyti kaip yra is tikruju, bet bet kuriuo atveju as tai stengiuosi pries tai apsilti 4u.gif nors velgi kaskur skaiciau kad intensyvus 7 ar tai 8 min sportavimas turi daugiau naudos nei istempa valandos treniruote..bet cia turbut kaip ir su ta mityba, kiek "specu" tiek nuomoniu mirksiukas.gif juk vieni teigia, kad jokio maisto isskyrus vaisius iki 12, nes vykta salinimo procesas, kiti gi atvirksciai - butina valgyt pusrycius, kad suzadinti meziagu apykaita doh.gif

nu ka o as kaip vakar tariau taip ir padariau thumbup.gif valanda ciuozykla tada presiuks, siandien el jau presiukui duokle atiduota - taigis gryzaui seima, kad ir nepilnai pasveikuisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 06, 14:21)
thumbup.gif  Kuo daugiau tuo smagiau  4u.gif
Aš jau po dvigubos dozės pratimukų  smile.gif

Aciu kad priemet drinks_cheers.gif. Is po tu pratimuku, kita diena labai jauciasi pilvukas thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,turiu klausima.Man 25m ugis 159 sveriu 71kg pagal apskaiciavimus tai jau yra virsvoris.Nuo siandien pradejau laikitis baltymu ir vitaminu dietos,bet manau vien tik juos neuztenka reikia ir kazkokius pratimus daryt.Pas mane daugiausia rebalu yra pilvo srytije,gal yra kokie pratimai kuriuos galima daryt namie,nes sporto klubo lankima sau leist negaliu ir finansiskai ir siaip kadangi turiu du mazus vaikus.
Znones kiek skaitau niekaip negaliu suprast apie kokius pratimukus cia eina kalba g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 08, 11:04)
Sveiki,turiu klausima.Man 25m ugis 159 sveriu 71kg pagal apskaiciavimus tai jau yra virsvoris.Nuo siandien pradejau laikitis baltymu ir vitaminu dietos,bet manau vien tik juos neuztenka reikia ir kazkokius pratimus daryt.Pas mane daugiausia rebalu yra pilvo srytije,gal yra kokie pratimai kuriuos galima daryt namie,nes sporto klubo lankima sau leist negaliu ir finansiskai ir siaip kadangi turiu du mazus vaikus.
Znones kiek skaitau niekaip negaliu suprast apie kokius pratimukus cia eina kalba g.gif  verysad.gif

http://www.youtube.c...feature=related
Prašom jungtis prie mūsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 08, 11:04)
Znones kiek skaitau niekaip negaliu suprast apie kokius pratimukus cia eina kalba g.gif  verysad.gif

Na dietos ne išeitis..iš patirties savo galiu pasakyti, kad po dietų ataugi daugiau kg nei prieš dietą doh.gif
Atsakyti