sveikutes
prisijungiu prie jusu
Nugi super pratimukai,ne tik pilvukui bet ir asiukui (uzpakaliukui ) ,rankytem, kojytem , siandien kaip pirma dienele tesugebejau pilvuka patreniruoti ir asiuka, ryt jei tik jegu bus dadesiu ir rankytem bei kojytem
merginos o kd geriausia,svori metant,riebaliukus tirpdant, daryt pratimus, ryte ar vakare ?
QUOTE(snope @ 2010 02 02, 14:25)
kurgi visos dinge negi taip intensyviai sportuojat kad nety cia nesirodot a
oi siandien darbais ziauriai uzsivertus,bet sportuks neapleistas, ryte valanda su sniegu kovojau, presiukui padariau - tai energinga visa diena
QUOTE(LadyAgne @ 2010 02 02, 15:43)
merginos o kd geriausia,svori metant,riebaliukus tirpdant, daryt pratimus, ryte ar vakare ?
is tikro tai nezinau, kaskur skambejokad ryte riebaliukai iskart tirpsta, na bet mano toks gyvenimo tempas, kad bet kuriuo atveju man ryte laikas palankesnis sportui vyturiukas as, energija vakarais isblesta..tai rytais ir varau..uzsikuriu visai dienai
sveikos as jau po pratimuku,
Labas rytas
O aš šiandien padariau visus keturis po 8 min. Dar eisiu į lauką per pusnis vežimą pastumdyt tai manau irgi bus į naudą
O aš šiandien padariau visus keturis po 8 min. Dar eisiu į lauką per pusnis vežimą pastumdyt tai manau irgi bus į naudą
oi o as tai kai pries 5 pakilus tai valanda su sniegu kariavau ir su paciuzom varinejau, tada aisku seke presiukas ir vualia visai dienai kaikp visad uzsikurus esu
sveikutes
as jau po sporto, antra diena , labai patiko, tikiuosi bus kaip is reklamos, karta paragaves negali sustot pilvukas labai jautesi kad vakar dirbo, visa nakti tempe raumenis
QUOTE(LadyAgne @ 2010 02 03, 14:29)
sveikutes
as jau po sporto, antra diena , labai patiko, tikiuosi bus kaip is reklamos, karta paragaves negali sustot pilvukas labai jautesi kad vakar dirbo, visa nakti tempe raumenis
Saunus jausmas man kai jauciu, kad po lasinukais yra ir raumenukas taigi taigi laukiam vasaros, o iki jos - tirpdom viska ko nereikia
QUOTE(LadyAgne @ 2010 02 03, 14:29)
sveikutes
tai ir nesustokim iki lauktos vasaros juk turim but gražios
SVEIKOS IR AS JUS JUNGIUOS PRIE JUSU...PASKAITINEJAU,, ATRODO NESUNKU, BET KAI PRADESIU DARYT BUS
QUOTE(GABRIIELA @ 2010 02 04, 14:53)
SVEIKOS IR AS JUS JUNGIUOS PRIE JUSU...PASKAITINEJAU,, ATRODO NESUNKU, BET KAI PRADESIU DARYT BUS
Sveika prisijungus viskas bus gerai
labas rytas sportas sveikata