Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

sveikutes 4u.gif

prisijungiu prie jusu 4u.gif

Nugi super pratimukai,ne tik pilvukui bet ir asiukui (uzpakaliukui biggrin.gif ) ,rankytem, kojytem thumbup.gif , siandien kaip pirma dienele tesugebejau pilvuka patreniruoti ir asiuka, ryt jei tik jegu bus dadesiu ir rankytem bei kojytem ax.gif

merginos o kd geriausia,svori metant,riebaliukus tirpdant, daryt pratimus, ryte ar vakare smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(snope @ 2010 02 02, 14:25)
kurgi visos dinge negi taip intensyviai sportuojat kad nety cia nesirodot a

oi siandien darbais ziauriai uzsivertus,bet sportuks neapleistas, ryte valanda su sniegu kovojau, presiukui padariau - tai energinga visa diena thumbup.gif

QUOTE(LadyAgne @ 2010 02 02, 15:43)
merginos o kd geriausia,svori metant,riebaliukus tirpdant, daryt pratimus, ryte ar vakare smile.gif ?

is tikro tai nezinau, kaskur skambejokad ryte riebaliukai iskart tirpsta, na bet mano toks gyvenimo tempas, kad bet kuriuo atveju man ryte laikas palankesnis sportui ax.gif vyturiukas as, energija vakarais isblesta..tai rytais ir varau..uzsikuriu visai dienai bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos as jau po pratimuku, tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
O aš šiandien padariau visus keturis po 8 min. Dar eisiu į lauką per pusnis vežimą pastumdyt tai manau irgi bus į naudą biggrin.gif
Atsakyti
oi o as tai kai pries 5 pakilus tai valanda su sniegu kariavau ir su paciuzom varinejau, tada aisku seke presiukas ir vualia visai dienai kaikp visad uzsikurus esu thumbup.gif
Atsakyti

sveikutes 4u.gif

as jau po sporto, antra diena thumbup.gif , labai patiko, tikiuosi bus kaip is reklamos, karta paragaves negali sustot biggrin.gif pilvukas labai jautesi kad vakar dirbo, visa nakti tempe raumenis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyAgne: 03 vasario 2010 - 13:30
QUOTE(LadyAgne @ 2010 02 03, 14:29)
sveikutes  4u.gif

as jau po sporto, antra diena  thumbup.gif , labai patiko, tikiuosi bus kaip is reklamos, karta paragaves negali sustot biggrin.gif pilvukas labai jautesi kad vakar dirbo, visa nakti tempe raumenis  thumbup.gif

thumbup.gif Saunus jausmas man kai jauciu, kad po lasinukais yra ir raumenukas smile.gif taigi taigi smile.gif laukiam vasaros, o iki jos - tirpdom viska ko nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2010 02 03, 14:29)
sveikutes  4u.gif

as jau po sporto, antra diena  thumbup.gif , labai patiko, tikiuosi bus kaip is reklamos, karta paragaves negali sustot biggrin.gif pilvukas labai jautesi kad vakar dirbo, visa nakti tempe raumenis  thumbup.gif

tai ir nesustokim iki lauktos vasaros juk turim but gražios drinks_cheers.gif
Atsakyti
SVEIKOS IR AS JUS JUNGIUOS PRIE JUSU...PASKAITINEJAU,, ATRODO NESUNKU, BET KAI PRADESIU DARYT BUS doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(GABRIIELA @ 2010 02 04, 14:53)
SVEIKOS IR AS JUS JUNGIUOS PRIE JUSU...PASKAITINEJAU,, ATRODO NESUNKU, BET KAI PRADESIU DARYT BUS  doh.gif  tongue.gif

Sveika prisijungus wink.gif viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
O reikes ir man siuos pratimus isbandyt smile.gif
Atsakyti
labas rytas sportas sveikata biggrin.gif
Atsakyti