Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

QUOTE(snope @ 2010 01 29, 10:35)
beja kur dingo Jurgitaizaja

sveikos mergaites,mano sunelis buvo susirges tai trumpam buvau apleidus ir sporta ir nebuvo laiko pasjus usukti, blush2.gif bet dar vel imsuosi darbo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 31, 17:48)
sveikos mergaites,mano sunelis buvo susirges tai trumpam buvau apleidus ir sporta ir nebuvo laiko pasjus usukti, blush2.gif bet dar vel imsuosi darbo biggrin.gif

sveika sugryzus.kibk i darbus tongue.gif
Atsakyti
Nuo siandien (po ilgos - daugiau nei menesio - pertraukos) kibsiu ir as jau i darbeli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(snope @ 2010 01 30, 22:28)
as jau po sporto bet tik puslalandi sportavau daugiau laiko neuzteko bet vis sis tas

Gerai ir pusvalandukas thumbup.gif šaunuolė smile.gif

Ir aš jau po rytinio sporto drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(_Only_ @ 2010 02 01, 11:53)
Nuo siandien (po ilgos - daugiau nei menesio - pertraukos) kibsiu ir as jau i darbeli  biggrin.gif

Sveika ir vėl prisijungusi prie mūsų smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš jau po sporto smile.gif Taip norėjau šaindien lėk į lauką su sūneliu, bet kad oras doh.gif

QUOTE(_Only_ @ 2010 02 01, 11:53)
Nuo siandien (po ilgos - daugiau nei menesio - pertraukos) kibsiu ir as jau i darbeli  biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytiss @ 2010 02 01, 10:55)
Sveika ir vėl prisijungusi prie mūsų  smile.gif

Dekui 4u.gif pasistengsiu nebeatsilikti ir nebetinginiauti blush2.gif
Atsakyti
only sveika prisijungus .as tai vakare eisiu sportint vakar irgi saziningai atsportavau.jauciu jei sustociau tai vel igrimsciau i depresija ir neaisku kada atsitiescioau tai stengiuos nepraleisti nei vienos dienos be sporto
Atsakyti
QUOTE(snope @ 2010 01 30, 20:35)
o as jauciu jau siandien nebepadarysiu pratimuku einu bandyt bet kazi ar spesiu niu nors kiek vis geriau nei nieko

visada as irgi už toki sprendima kartais nors truputi pasportuoju jeigu visai neturiu laiko 4u.gif
Atsakyti
KIPSIU STIPREI I DARBUS,ZIURIU PRO LANGA SAULUTE SVIECE NEUSKALNU VASARA, smile.gif TAIP NORISI VASARA KAD GRAZUS PILVUKAS BUTU ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 02 01, 15:24)
KIPSIU STIPREI I DARBUS,ZIURIU PRO LANGA SAULUTE SVIECE NEUSKALNU VASARA, smile.gif TAIP NORISI VASARA KAD GRAZUS PILVUKAS BUTU  ax.gif

Man taip pat link to pasario atėjo mintys kad laikas susimt o nelaukt gegužės men beje siandien pasportavau tai kažko galva pradėjo skaudėt keistai jauciuosi kaip apsvaigus g.gif gal tas oras toks negeras
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 02 01, 14:24)
KIPSIU STIPREI I DARBUS,ZIURIU PRO LANGA SAULUTE SVIECE NEUSKALNU VASARA, smile.gif TAIP NORISI VASARA KAD GRAZUS PILVUKAS BUTU  ax.gif

thumbup.gif manau tikrai bus jei nenuleisim ranku 4u.gif
Atsakyti
kurgi visos dinge negi taip intensyviai sportuojat kad nety cia nesirodot a
Atsakyti