As tik dar viena savaitele intensiviai suku tai rezultatais gal ir dar negaliu labai pasigirti bet nenuleisiu ranku o cia ziuriu kaip man pradejus su tais atsilenkimais
As tik dar viena savaitele intensiviai suku tai rezultatais gal ir dar negaliu labai pasigirti bet nenuleisiu ranku o cia ziuriu kaip man pradejus su tais atsilenkimais
man tai legviau kai cia uzsuku dar paskaitau kad merginos sportuoja tai ir as pasitemti tada priversta sakykit merginos siandien ziurinejau sm temas ir atsirado forumas uz miegamojo duru nu lyg ir nebuvo jo anksciau bet neleidzia man ieiti kazin kode gal zinot
man tai legviau kai cia uzsuku dar paskaitau kad merginos sportuoja tai ir as pasitemti tada priversta
sakykit merginos siandien ziurinejau sm temas ir atsirado forumas uz miegamojo duru nu lyg ir nebuvo jo anksciau bet neleidzia man ieiti kazin kode gal zinot
bet pas tave jau virs 200.niu reiks pabandyt parasyti o kur rasti ta moderatore.man tai nuo sporto kaulus skauda bet as apie 1 val sportuoju tai gal per daug.bet toks jausmas kad jau rezultatai jauciasi nors svoris pora kilu paaugo bet skaiciau kad pradejus sportuoti pakyla biski tai gal gerai
bet pas tave jau virs 200.niu reiks pabandyt parasyti o kur rasti ta moderatore.man tai nuo sporto kaulus skauda bet as apie 1 val sportuoju tai gal per daug.bet toks jausmas kad jau rezultatai jauciasi nors svoris pora kilu paaugo bet skaiciau kad pradejus sportuoti pakyla biski tai gal gerai