Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

QUOTE(zuikytiss @ 2010 01 27, 12:53)
Savaitgalį buvau dingus ax.gif , bet sporto neapleidau smile.gif Šiandien jau biškį susivėlinau, bet einu dabar  biggrin.gif  nice and easy  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ale savaitgalis toks ilgokas iki pat treciadieniaus lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas merginos bandysiu ir as junktis prie jusu sportuojanciu siuo metu intensiviai suku lanka bet pamaniau laikas imtis dar kžka papildomai 4u.gif
Atsakyti
saule1 sveika prisijungus.kaip sekas su lanku ar padeda ka nors.
Atsakyti
QUOTE(snope @ 2010 01 27, 16:55)
saule1 sveika prisijungus.kaip sekas su lanku ar padeda ka nors.

As tik dar viena savaitele intensiviai suku tai rezultatais gal ir dar negaliu labai pasigirti bet nenuleisiu ranku o cia ziuriu kaip man pradejus su tais atsilenkimais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saule1 @ 2010 01 27, 16:51)
As tik dar viena savaitele intensiviai suku tai rezultatais gal ir dar negaliu labai pasigirti bet nenuleisiu ranku o cia ziuriu kaip man pradejus su tais atsilenkimais  ax.gif

sunkoka bet tikrai pavyks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2010 01 27, 14:24)
ale savaitgalis toks ilgokas iki pat treciadieniaus  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Jo ax.gif Savaitgalis laisvas ir po jo darbas smile.gif taip ir neapsilankiau čia pas jus ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikytiss: 27 sausio 2010 - 17:38
man tai legviau kai cia uzsuku dar paskaitau kad merginos sportuoja tai ir as pasitemti tada priversta
sakykit merginos siandien ziurinejau sm temas ir atsirado forumas uz miegamojo duru nu lyg ir nebuvo jo anksciau bet neleidzia man ieiti kazin kode gal zinot
Atsakyti
QUOTE(snope @ 2010 01 27, 19:05)
man tai legviau kai cia uzsuku dar paskaitau kad merginos sportuoja tai ir as pasitemti tada priversta
sakykit merginos siandien ziurinejau sm temas ir atsirado forumas uz miegamojo duru nu lyg ir nebuvo jo anksciau bet neleidzia man ieiti kazin kode gal zinot

jis visada buvo, reik rasyt moderatoriai ir gauni slaptazodi tik nepamenu kiek zinuciu pries tai turi buti parasiusi mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=snope,2010 01 27, 20:05]

Aišku, kad lengviau būna prisiversti smile.gif čia juk to ir susirenkam wink.gif
Merginos, kaip rezultatai? ar yra ilgai darančių pratimukus pilvukui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2010 01 27, 20:23)
jis visada buvo, reik rasyt moderatoriai ir gauni slaptazodi tik nepamenu kiek zinuciu pries tai turi buti parasiusi  mirksiukas.gif

reikia surinkt 100 žinuciu ir tada turi duot nors as pati dar negavau tai sakiau rasysiu dar syki ax.gif
Atsakyti
bet pas tave jau virs 200.niu reiks pabandyt parasyti o kur rasti ta moderatore.man tai nuo sporto kaulus skauda bet as apie 1 val sportuoju tai gal per daug.bet toks jausmas kad jau rezultatai jauciasi nors svoris pora kilu paaugo bet skaiciau kad pradejus sportuoti pakyla biski tai gal gerai
Atsakyti
QUOTE(snope @ 2010 01 28, 10:13)
bet pas tave jau virs 200.niu reiks pabandyt parasyti o kur rasti ta moderatore.man tai nuo sporto kaulus skauda bet as apie 1 val sportuoju tai gal per daug.bet toks jausmas kad jau rezultatai jauciasi nors svoris pora kilu paaugo bet skaiciau kad pradejus sportuoti pakyla biski tai gal gerai

jo jo prades sportuot intensyviau buna svoris kilsteli 4u.gif

o siaip prie kiekvieno forumo matyti kas moderatorius tai va ir rasyk bet kuriai 4u.gif pvz yra Rasma 4u.gif
Atsakyti