Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 22, 19:52)
as ir po sporto,ir taipat nemanau kad jie bevercei thumbup.gif  as anksciau dirbau sedima darba ir buvau priaugus kelis kilogramus tai man drauge patare parsisiusti cindy crawford is interneto ten geri pratimukai ir ganetinai sunkus uzima kaskur 40 minuciu ir svori su jais tikrai gali numest

as turiu dvd jos tai ten 3 dalys pirma 15 min antra 30min o trecia 40.sportavau su ja padejo man bet daba sakau gal cia geriau .vadinas reiks prie jos gryzti thumbup.gif aciu kad priminei man ja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2010 01 21, 13:03)
as kaip visad pries darba irgi pavariau  thumbup.gif
nu jau tamstos replikos stupid.gif  stupid.gif  stupid.gif as tadu klausimu i klausima kokia prasme praustis, lova klotis, dulkes valyti, seksu uzsiimineti ir t.t.t.t.t.t  listen.gif

Matot, higiena, lovos klojimas - įprotis. Kodėl? Todėl, kad stengiamės būti gražios ir rūpinamės jaukiais namais antruoju atveju. Todėl tai tampa įprasta, o ir rezultatai džiugina. Taip ir su sportu. Kai žinosim kodėl tai darom, ilgainiui susiformuosim įprotį ir džiugins kūnas. Kaip apsileidus dulkėm namai apeina, kaip prakaitas pakvimpa nesiprausus, taip ir lašinukai grįš aptingus mirksiukas.gif

O seksas čia, kaip pavyzdys netinka. Tai ne darbas. Na, nebent taip sulįst bandytume, tuomet ir myliuko myliuko maratonus kasdien reiktų skelbt. Tada jau būtų darbas, ir vėl nebesinorėtų, vėl sakytume, velniop, geriau jau nesikūdinsiu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ClearStory: 22 sausio 2010 - 20:13
QUOTE(snope @ 2010 01 22, 20:57)
as turiu dvd jos tai ten 3 dalys pirma 15 min antra 30min o trecia 40.sportavau su ja padejo man bet daba sakau gal cia geriau .vadinas reiks prie jos gryzti thumbup.gif aciu kad priminei man ja 4u.gif

o as darydavau paskutine daly man ji labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(snope @ 2010 01 22, 17:59)
bet sporto salej nera pinigu ka tada daryti aa

Zinoma tada galima sportuoti namuose, vietoje svoriu imti butelius su vandeniu. As labai laukiu kada nutirps sniegas, noriu begioti, bet tik ne tokiu oru (aisku yra tokiu zmoniu kuriems begiojimui oras nesvarbus), nes nesu sporto maniake smile.gif Sportas turi teikti ir malonuma smile.gif

QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 22, 18:05)
as niekada nejau i sporto sale visada sportavau namuose ir recultatas matosi nesvarbu kur sportuosi o svarbu kiek laiko tam atiduodi ir jegu.ir nemanau kad butina bereikalingai moketi pinigus kad galetai pasportuoti,tikrai o ka daryti tiem kurie neturi pinigu ant sporto sales.

thumbup.gif Saunu, kad rezultatas matosi. As turiu galimybe sportuoti klube (nors jis ir nera ypatingas), bet tikrai nepilu ten prakaito kiekviena diena smile.gif O toms, kurios pinigeliu neturi klubams, internete galime rasti visko. Net ir sokant, judant, krutant namuose kalorijos dega thumbup.gif
Atsakyti
kas tiesa tai ne melas
Atsakyti
oho diskusijos uzvire
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 22, 16:46)
Man atrodo, kad 8 min. nepadės ir tu 2 kg numesti, nes čia yra linijų dailinimui, o ne svorio metimui  g.gif
2 kg pavyks numesti, bet jei norima susikoncentruoti ties svorio metimu, tai reikia ir kardio pratimų bei suderintos mitybos, kas turi tapti gyvenimo įpročiu, nes visi kilogramai grįš smile.gif 8 min tai kūno dailinimas ir tik iš dalies riebaliukų metimas. 4u.gif
Atsakyti
Į AZ rašyt galit - kad teiksiu nemokamas, išsamias konsultacijas - nepažadu, gal bendrais bruožais (čia rašė kažkas)

Dėl tų stebuklingų dviejų kilogramų... Yra stebuklingas metodas, kuris ir daugiau numest padės (iki keturių), bet matot, tai trumpalaikis dalykas.. Jis veikia, bet čia yra fiziologija, ne sportas ir faktiškai ne mityba smile.gif Kodėl manot dietos pradžioje būna veiksmingomis??? smile.gif)))

Atsakyti
eina sau tik viena diena nepabuk ooo diskusiju kieeeeeeeeeeeek lotuliukas.gif

puodeli, i jokius desimtukus ar simtukus jus nepataiket, isizeisti ar uzsiputoti as net nemaniau, man tiesiog visiskai juokingos buvo replikos ir sprendziant is tolimesniu jusu postu, jauciu rasot koki darba ir renkates medziaga..nors gal ne..ai dzin man is tikro

negaliu pasisakyti del kitu merginu galiu kalbet tik uz save..temoj sedziu ne del to kad dievinu 8 min pratimus ar buciau isitikinus, kad vsio jie padarys stebuklus, norint pasiekti kaskokiu rezultatu sie pratimai gali tik sudedamoji viso ko dalis, tik atitinkama mityba, rezimas ir sportas placiaja prasme neapsiribojant 8 min gali padaryti itakos..zinoma koks tikslas daryti pratimus ir poto praryti smota napoliano pyrago g.gif aisku jokio, tada didesnis efektas butu nedaryti pratimu bet ir torto nepraryti lotuliukas.gif
Atsakyti
Na na , mergytės smile.gif per tas ilgas diskusijas užmiršom dalintis pasiektais rezultatais smile.gif O jei dar rezultatų nematyti, svarbi savijauta rolleyes.gif . Va, kad ir šiandien, pas mus už lango -25 (brr), bet pratimukai sušildė kūnelį ir pakėlė nuotaikytę thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikytiss: 23 sausio 2010 - 11:37
QUOTE(zuikytiss @ 2010 01 23, 12:37)
Va, kad ir šiandien, pas mus už lango -25 (brr), bet pratimukai sušildė kūnelį ir pakėlė nuotaikytę  thumbup.gif

Oho kaip šalta, pas mus ryte rodė -20, tai šuo net nesuprato ko jį į tokį šaltį ryte išvedžiau biggrin.gif
Šiandien vyras namie, tai nuo pat ryto padariau ir 8 ir 7 min. Važiuojam šiandien tėčio gimtadienio švęsti, tai vakare turbūt ir torčiuko gabaliuką imsiu tai reikia dvigubai ir pasportuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 23, 12:50)
Oho kaip šalta, pas mus ryte rodė -20, tai šuo net nesuprato ko jį į tokį šaltį ryte išvedžiau  biggrin.gif

Jo, net nosies nekišau į lauką  smile.gif

Šiandien vyras namie, tai nuo pat ryto padariau ir 8 ir 7 min. Važiuojam šiandien tėčio gimtadienio švęsti, tai vakare turbūt ir torčiuko gabaliuką imsiu tai reikia dvigubai ir pasportuot  ax.gif

Jo, pažadėkit sau, kad tik gabaliuką smile.gif , nereikės tada savęs graužti , kad essen.gif
per daug smile.gif smile.gif Linksmo gimtadienio happybday.gif
Atsakyti