Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

QUOTE(Neraitė @ 2010 01 22, 18:09)
Puodeli, o jūs manote, kad tokioj temoj renkasi moterys kurios nori sportuoti "rimtai"?
Man tai atrodo kaip tik, kad jei renkiesi 8 min. pratimukus, tai todėl, kad nori sportuoti "lengvai" smile.gif

niu baig baig as tai rimtai noriu numesti svori ir ssportuoti bet labai nuliudau kad man sie pratimai nepades verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
PUODELI BUK DRAUGAS PADEK PASAKYK KA TADA SPORTUOT GAL VIEN TIK ANT BILIO PERSIMES AAA..KAIP NUMESTI SVORI LIKUSI PO NESTUMO BEK GERAS blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
BUK GERAS
Atsakyti
man tai iš viso patiko visos Puodelio mintys. tokios paprastos, aiškios ir vyriškos. o mes pliurpalės biggrin.gif 4u.gif ax.gif
p.s. aš atėjau ir pabendraut, ir pažiūrėt, kiek padeda tokie pratimukai, ir šiaip. man aktuali tema 8min pratimukai, tai kodėl nepabendravus ta tema? ir atlieku juos ne dėl to, kad savęs nemyliu. užtenka man ir mano meilės, ir draugo meilės, ir dėmesio papildomo, tačiau man patinka jausti raumenukus po sportavimo, tai manau, jog darau juos vien dėl savo malonumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 22, 19:09)
Puodeli, o jūs manote, kad tokioj temoj renkasi moterys kurios nori sportuoti "rimtai"?
Man tai atrodo kaip tik, kad jei renkiesi 8 min. pratimukus, tai todėl, kad nori sportuoti "lengvai" smile.gif

Faktiškai taip. Ir, aš, kaip minėjau, atėjau pažiūrėt rezultatų ir pasidaryti išvadas sau, kad sutvirtinčiau savo nuomonę - kažko paprasto užklausiau, todėl ir prasidėjo diskusija, kodėl aš, kas aš ar ką nors apie sportą išmanau.

Papildyta. Almost, patreniruočiau, tai gailėtumetės, kad gimėt, o ne "jaustumet raumenukus" ir pojūčio nebenorėtumet ilgai prisiminti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju, tik neįsižeiskit smile.gif

snope: priklauso nuo to kiek sveriate, kaip maitinates, kokioje būklėje jūsų raumenys, kokia širdis, koks stuburas - čia stebuklų ir vienos formulės visiems nėra smile.gif

Aš nesakau, kad nenori mesti svorio, tiesiog nuo 8 min. pilvo presui per dieną svoris tikrai nekris. Norint atsikratyti nereikalingų kilogramų pirma reikia suderinti mitybą rolleyes.gif
ne. Pirmiausia reikia pakeist mąstyseną ir požiūrį į save.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puodelis: 22 sausio 2010 - 18:53
QUOTE(snope @ 2010 01 22, 19:44)
niu baig baig as tai rimtai noriu numesti svori ir ssportuoti bet labai nuliudau kad man sie pratimai nepades verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Aš nesakau, kad nenori mesti svorio, tiesiog nuo 8 min. pilvo presui per dieną svoris tikrai nekris. Norint atsikratyti nereikalingų kilogramų pirma reikia suderinti mitybą rolleyes.gif
Atsakyti
nu va cia tai geras as ir galiu visko prirasyt pasiskaicius internete ,manau kad visi cia renkasi tam kad vieni kitus padrasytu daryti suos pratimukus,bet man toki pasakymai kad nepades visai numuse upa sportuoti
Atsakyti
QUOTE(Puodelis @ 2010 01 22, 19:46)
Almost, patreniruočiau, tai gailėtumetės, kad gimėt, o ne "jaustumet raumenukus" ir pojūčio nebenorėtumet ilgai prisiminti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  juokauju, tik neįsižeiskit smile.gif

ir baseiną lankiau, ir futbolą, ir karate, ir į salę eidavau. nebijau, tik kad nėra valios šiuo metu, nėra noro. vat kur galėčiau sportuot - šokt. deja deja, galimybės ir aplinkybės nebeleidžia...
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 22, 19:56)
nu va cia tai geras as ir galiu visko prirasyt pasiskaicius internete ,manau kad visi cia renkasi tam kad vieni kitus padrasytu daryti suos pratimukus,bet man toki pasakymai kad nepades visai numuse upa sportuoti

Raumenukai ryškėja, riebalų mažėja, liemuo plonėja, bet bent jau man tai jie svorio numesti nepadėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 22, 18:56)

man irgi tas pats bet kiek pasportavau tai tikrai jie padeda tik reik dar kazko ne vien tik ju bet kaip rasei antsvorio neturi tad kame bedos pirmyn nenuleisk ranku
PUODELI O JUMS I AZ GALIMA PARASYTI blush2.gif blush2.gif blush2.gif AR PADESIT blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 22, 20:12)
Raumenukai ryškėja, riebalų mažėja, liemuo plonėja, bet bent jau man tai jie svorio numesti nepadėjo  ax.gif

manau kad svoris nukris suregulevus mityba,bet jai riebaliukai tirpsta tai vis sistas,
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 22, 20:20)
manau kad svoris nukris suregulevus mityba,bet jai riebaliukai tirpsta tai vis sistas,

Būtent 4u.gif
Atsakyti
as jau po sporto.niou nemanau kad jie beverciai bet norint svori mes ju per mazai
Atsakyti
as ir po sporto,ir taipat nemanau kad jie bevercei thumbup.gif as anksciau dirbau sedima darba ir buvau priaugus kelis kilogramus tai man drauge patare parsisiusti cindy crawford is interneto ten geri pratimukai ir ganetinai sunkus uzima kaskur 40 minuciu ir svori su jais tikrai gali numest
Atsakyti