Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

Stebuklai tiesiog thumbup.gif Per savaitę 3cm minus nuo viršutinio pilvo ir 4cm minus nuo apatinio!! thumbup.gif thumbup.gif Nuostabūs pratimukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jussstute @ 2009 09 16, 10:57)
na ir as nusprendziau pabandyti siuos pratimukus  ax.gif  ziuresiu kas gausis ir stebesiu rezultatus  cool.gif

Pabandysiu ir as biggrin.gif
Atsakyti
SOS SOS SOS.Na mergaites as matyt esu pati ziopliausia is jusu,po dvieju savaiciu vyksiu i ispanija pailseti,ta proga tikrai noreciau save pagrazinti.Bet beda nemoku anglu kalbos ir kas parasyta (youtube) nesuprantu,o kaip paleisti video nerandu .Kaip man apziureti tai kuo jus cia zavites. mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif
Atsakyti
Spausk cia ir ziurek 4u.gif
Atsakyti
Gal žinot ką daryti jei kaklą skauda darant šiuos pratimus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2009 10 02, 20:10)
Gal žinot ką daryti jei kaklą skauda darant šiuos pratimus? 4u.gif

Ir man kartais skauda. Reik bandyt taip ji pakelt ar nuleist, kad nebutu isitempes 4u.gif Bet tam pratime kur reik sunertais pirstais ora stumt pro kojas ir man visada skauda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 10 02, 11:58)
Stebuklai tiesiog thumbup.gif  Per savaitę 3cm minus nuo viršutinio pilvo ir 4cm minus nuo apatinio!!  thumbup.gif  thumbup.gif  Nuostabūs pratimukai biggrin.gif

Nu cia tai super thumbup.gif , negaliu patiket blink.gif Geras... smile.gif
Atsakyti
As pries metus ziurejau ir bandziau kazka daryti. Buvo labai sunku nugarai. verysad.gif Meciau viska ir dabar, kai mano graži figūra doh.gif paslepta po kg lasiniu , svoris labai padidejes, ar verta man pradeti nuo tokiu pratimu? Svoris 100 kg. Pilvas didelis. blush2.gif Gal ispradziu kazkaip nors 10 kg numesti?
Atsakyti
As pries metus ziurejau ir bandziau kazka daryti. Buvo labai sunku nugarai. verysad.gif Meciau viska ir dabar, kai mano graži figūra doh.gif paslepta po kg lasiniu , svoris labai padidejes, ar verta man pradeti nuo tokiu pratimu? Svoris 100 kg. Pilvas didelis. blush2.gif Gal ispradziu kazkaip 10 kg numesti?
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 10 02, 11:58)
Stebuklai tiesiog thumbup.gif  Per savaitę 3cm minus nuo viršutinio pilvo ir 4cm minus nuo apatinio!!  thumbup.gif  thumbup.gif  Nuostabūs pratimukai biggrin.gif

nesuprantu kaip taip mergikems pavyksta g.gif as viena savaite sportinaus kas antra diena, sekancia 5 dienas iseiles po 30 min elipsiuko plius tie 8 min presui..nu ne vienas cm nenuejo doh.gif dabar va savaitgali nepavyko, nuo siandien toliau tesiu pratimukui, ziuresiu kaip toliau eisis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2009 10 05, 14:28)
nesuprantu kaip taip mergikems pavyksta  g.gif as viena savaite sportinaus kas antra diena, sekancia 5 dienas iseiles po 30 min elipsiuko plius tie 8 min presui..nu ne vienas cm nenuejo  doh.gif dabar va savaitgali nepavyko, nuo siandien toliau tesiu pratimukui, ziuresiu kaip toliau eisis  blush2.gif

Tai tokie dalykai ne tik sportu pasiekiami. Šiaip nesilaikau aš jokių dietų, bet pradėjau saldumynų nebevalgyt ir šiaip porcijas apmažinau. Daugiau daržovių, mažiau bulvių ir batonų. Žodžiu dar plius ABS ir va rezultatai savaitėm gerėja thumbup.gif o pastangų tai minimum įdėt reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
na va mergaites ir as pasidalinsiu savo ispudziais smile.gif man labai patinka sie pratimukai, jauciasi kaip visi pilvo raumenys dirba, ir pilvas truputi kietesnis atrodo. aisku as dar neilgai darau siuos pratimus, bet atrodo kad jei neapleisiu sio reikalo tai pasieksiu rezultata 4u.gif na aisku be to as dar kasdien 15min suku lanka ir darau 8min pratimus kojoms, ir nevalgau po 6h smile.gif
Atsakyti