Stebuklai tiesiog Per savaitę 3cm minus nuo viršutinio pilvo ir 4cm minus nuo apatinio!! Nuostabūs pratimukai
QUOTE(jussstute @ 2009 09 16, 10:57)
na ir as nusprendziau pabandyti siuos pratimukus ziuresiu kas gausis ir stebesiu rezultatus
Pabandysiu ir as
SOS SOS SOS.Na mergaites as matyt esu pati ziopliausia is jusu,po dvieju savaiciu vyksiu i ispanija pailseti,ta proga tikrai noreciau save pagrazinti.Bet beda nemoku anglu kalbos ir kas parasyta (youtube) nesuprantu,o kaip paleisti video nerandu .Kaip man apziureti tai kuo jus cia zavites.
Spausk cia ir ziurek
Gal žinot ką daryti jei kaklą skauda darant šiuos pratimus?
QUOTE(*Nikė* @ 2009 10 02, 20:10)
Gal žinot ką daryti jei kaklą skauda darant šiuos pratimus?
Ir man kartais skauda. Reik bandyt taip ji pakelt ar nuleist, kad nebutu isitempes Bet tam pratime kur reik sunertais pirstais ora stumt pro kojas ir man visada skauda
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 10 02, 11:58)
Stebuklai tiesiog Per savaitę 3cm minus nuo viršutinio pilvo ir 4cm minus nuo apatinio!! Nuostabūs pratimukai
Nu cia tai super , negaliu patiket Geras...
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 10 02, 11:58)
nesuprantu kaip taip mergikems pavyksta as viena savaite sportinaus kas antra diena, sekancia 5 dienas iseiles po 30 min elipsiuko plius tie 8 min presui..nu ne vienas cm nenuejo dabar va savaitgali nepavyko, nuo siandien toliau tesiu pratimukui, ziuresiu kaip toliau eisis
QUOTE(okkey @ 2009 10 05, 14:28)
nesuprantu kaip taip mergikems pavyksta as viena savaite sportinaus kas antra diena, sekancia 5 dienas iseiles po 30 min elipsiuko plius tie 8 min presui..nu ne vienas cm nenuejo dabar va savaitgali nepavyko, nuo siandien toliau tesiu pratimukui, ziuresiu kaip toliau eisis
Tai tokie dalykai ne tik sportu pasiekiami. Šiaip nesilaikau aš jokių dietų, bet pradėjau saldumynų nebevalgyt ir šiaip porcijas apmažinau. Daugiau daržovių, mažiau bulvių ir batonų. Žodžiu dar plius ABS ir va rezultatai savaitėm gerėja o pastangų tai minimum įdėt reikia
na va mergaites ir as pasidalinsiu savo ispudziais man labai patinka sie pratimukai, jauciasi kaip visi pilvo raumenys dirba, ir pilvas truputi kietesnis atrodo. aisku as dar neilgai darau siuos pratimus, bet atrodo kad jei neapleisiu sio reikalo tai pasieksiu rezultata na aisku be to as dar kasdien 15min suku lanka ir darau 8min pratimus kojoms, ir nevalgau po 6h