Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

QUOTE(snope @ 2010 01 22, 12:20)
beto jei cia nosyte kisa vadinas aktualu ir jai

O man atrodo, kad čia rašo vyras, ir jis mus tyčia provokuoja biggrin.gif
Atsakyti
Taip greiciausei aktualu smile.gif tik va pradeda bendravima nenuoto galo,
Papildyta:
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 22, 12:24)
O man atrodo, kad čia rašo vyras, ir jis mus tyčia provokuoja  biggrin.gif

thumbup.gif jai cia vyras tai galetu mus padrasyt kad netingetume ir sportuotume,ar koky komplimentuka parasytu hihihi.gif
Atsakyti
aha sulauksi cia komplimentu
Atsakyti
gal yra jau sendie pasportavusiu showoff.gif
Atsakyti
Avataro įkėlimas paaiškintas čia. AVATARAI

Labas rytas, suvirškinu arbatą ir kimbu į darbą: 8 min abs, buns, legs.
Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
labas rytas. o aš šiandien kol kas vis dar ne. manau, kad ant vakariuko kibsiu. ryte laksčiau visur labai, tai net laiko nebuvo, kada tas 16min skirt sportui doh.gif
Atsakyti
as irgi dar ne vkare sportuoju vis nes diena laiko ner
Papildyta:
QUOTE(Carolina @ 2010 01 22, 12:01)
Avataro įkėlimas paaiškintas čia. AVATARAI

Labas rytas, suvirškinu arbatą ir kimbu į darbą: 8 min abs, buns, legs.
Geros dienos  4u.gif

labai aciu uz nuoroda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(snope @ 2010 01 22, 11:57)
JUS NETEISI SPORTUOJAME KAD BUTUME GRAZIOS SAU PATIKTUME IR SAVIJAUTA BUTU SUPER ax.gif sakot nebutunas sportas o jus manot normalu kad zmogus ant saves nesioja 30 kg antsvorio doh.gif  doh.gif  doh.gif TAI KAD TOKIA PROTINGA TAI PATARKITE KA DARYT TADA AAAA doh.gif  doh.gif  doh.gif  g.gif
o as gai darau nuosekliai kasdien dar tik 5 dienos bet kelniu saga jau neverzia bet aisku ir prisilaikau biski.

Tai čia jau yra problemos šalinimas, kuris tikrai negali būti lyginamas su "dulkių valymu"

QUOTE(Neraitė @ 2010 01 22, 12:08)
Darau pastoviai, pradėjau daryti kas antrą dieną, paskui kasdien. O darau juos todėl, kad po gimdymo pilvas prarado buvusią formą, tikiuosi iki vasaros ją susigrąžinti.

Nuoseklumas ir užsispyrimas jums padės. Vien valia sportuot kasdien - yra labai gerai. Pabandykite ir ne "greitųjų" sportų smile.gif

QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 22, 12:12)
labas rytas smile.gif karstas rytas cia pasmumi kaip matau  gun_bandana.gif nieko sau pasisakymai kaip naujokei manau reiktu gal labiau prisideryti prie senbuviu

Manau, ne naujokei mokyti. Ar save, užsiregistravusią prieš nepilną savaitę jau prie senbuvių priskiriate? blush2.gif

QUOTE(snope @ 2010 01 22, 12:20)
thumbup.gif
Papildyta:
beto jei cia nosyte kisa vadinas aktualu ir jai

Ne jai, o jam. Taip aktualu - nes man įdomu, kaip veikia tokios programos "valgyk raguolį ant sofos, pasportuok per dieną penkias minutes ir tapk liekna, kaip sekso simbolis". Be to, dėl kitų priežaščių domina sportuojančių psichologija ir mintys... Net ir užsiregistravau čia dėl šios temos smile.gif

QUOTE(Neraitė @ 2010 01 22, 12:24)
O man atrodo, kad čia rašo vyras, ir jis mus tyčia provokuoja  biggrin.gif

Rašo vyras, bet jis neprovokuoja, o užduoda pačius paprasčiausius, natūralius klausimus, kurie kyla žmogui tame procese nedalyvaujančiam - taigi tai ne provokacija, o logiški klausimai.

QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 22, 12:31)
Taip greiciausei aktualu smile.gif tik va pradeda bendravima nenuoto galo,
Papildyta:

Greičiausiai - minkštumo ženklas ir ai, ne nuo to - rašosi atskirai. Ačiū už patarimus dėl galų.

thumbup.gif  jai cia vyras tai galetu mus padrasyt kad netingetume ir sportuotume,ar koky komplimentuka parasytu hihihi.gif

Padrąsyt reikia tuomet, kai yra už ką. Galiu pasakyt, kad žvilgterėjus atrodo, kad pirmas žingsnis žengtas - konstatuota problema ir tai yra labai gerai. Tačiau, akivaizdu, kad neretai pasireiškia valios trūkumas pasisakymuose, todėl, mano nuomone, daugelis sportininkių yra pasmerktos nesėkmei (na jei yra laiko, kam eit prie kompo, kad pasisveikinti forume, o ne iškart imtis sporto? arba nuolat surandamas pretekstas nesportuot..?) doh.gif

Nepamanykit, kad provokuoju - faktiškai ne man o jums jūsų rezultatai turi rūpėt, man įdomu tai tik tiek, kiek tai įdomu dėl tarkim profesinio žingeidumo. Ir klausimus aš pateikiu tik tokius, kurie kyla, nesiekdamas nei jums priekaištaut nei provokuot
Atsakyti
Labuka merginos ir ne tik.. biggrin.gif
Kaip jum sekas?
As jau viskas, pasidaviau vel..Sesija prasidejo, rupesciai uzkrito (aisku kokie cia rupesciai, dar ju ateity bus ne tokiu bet vistiek..), o kai stresas, tai ir maistas i trasa, vakarais, rytais, per pietus, EDU EDU EDU..o sporto ne laso..Ir taip jau menesis..darosi baisu..Esme kad stresas praeis, o va lasiniai nepradings ir figura jau nepasitaisys taip lengvai.. Reik pagalbos, palaikymo, padekit susiimt, nes jau pati nebesugebu..sad.gif S.O.S..
Atsakyti
QUOTE(Puodelis @ 2010 01 22, 15:35)
Nuoseklumas ir užsispyrimas jums padės. Vien valia sportuot kasdien - yra labai gerai. Pabandykite ir ne "greitųjų" sportų smile.gif

O koks galėtų būti sportas ne "greitųjų"?
Atsakyti
jo pavare cia Puodelis.as tai nemanau tikrai kad 8 min presui per diena daro stebuklus cia tiesiog jis pagrazina figura bet ne lasinius padeda numest as pvz dabar valanda sportinu padarau kojom rankom presui ir dar gera pusvalandi kasdien vis kitokiu is yuo tubes ypatingai patinka daryti Tae Bo Cardio Billy Blanks nes jis super pavaro ir rezultatas jaucias.
o kad prisiregistravot tik tam tai ydomu turetumet pats pasportuoti kartu su mumis ir tada komentuoti ir klausineti
Atsakyti
QUOTE(Puodelis @ 2010 01 22, 15:35)
Rašo vyras, bet jis neprovokuoja, o užduoda pačius paprasčiausius, natūralius klausimus, kurie kyla žmogui tame procese nedalyvaujančiam - taigi tai ne provokacija, o logiški klausimai.

Rašydamas tokius komentarus puikiai suprantate kokią reakciją jie iššauks, todėl rašyti, kad tai neprovokacija nelabai gražu smile.gif
Atsakyti