QUOTE(snope @ 2010 01 22, 11:57)
Tai čia jau yra problemos šalinimas, kuris tikrai negali būti lyginamas su "dulkių valymu"
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 22, 12:08)
Darau pastoviai, pradėjau daryti kas antrą dieną, paskui kasdien. O darau juos todėl, kad po gimdymo pilvas prarado buvusią formą, tikiuosi iki vasaros ją susigrąžinti.
Nuoseklumas ir užsispyrimas jums padės. Vien valia sportuot kasdien - yra labai gerai. Pabandykite ir ne "greitųjų" sportų
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 22, 12:12)
labas rytas
karstas rytas cia pasmumi kaip matau
nieko sau pasisakymai kaip naujokei manau reiktu gal labiau prisideryti prie senbuviu
Manau, ne naujokei mokyti. Ar save, užsiregistravusią prieš nepilną savaitę jau prie senbuvių priskiriate?
QUOTE(snope @ 2010 01 22, 12:20)
Papildyta:
beto jei cia nosyte kisa vadinas aktualu ir jai
Ne jai, o jam. Taip aktualu - nes man įdomu, kaip veikia tokios programos "valgyk raguolį ant sofos, pasportuok per dieną penkias minutes ir tapk liekna, kaip sekso simbolis". Be to, dėl kitų priežaščių domina sportuojančių psichologija ir mintys... Net ir užsiregistravau čia dėl šios temos
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 22, 12:24)
O man atrodo, kad čia rašo vyras, ir jis mus tyčia provokuoja
Rašo vyras, bet jis neprovokuoja, o užduoda pačius paprasčiausius, natūralius klausimus, kurie kyla žmogui tame procese nedalyvaujančiam - taigi tai ne provokacija, o logiški klausimai.
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 22, 12:31)
Taip greiciausei aktualu
tik va pradeda bendravima nenuoto galo,
Papildyta:
Greičiausiai - minkštumo ženklas ir ai, ne nuo to - rašosi atskirai. Ačiū už patarimus dėl galų.
jai cia vyras tai galetu mus padrasyt kad netingetume ir sportuotume,ar koky komplimentuka parasytu
Padrąsyt reikia tuomet, kai yra už ką. Galiu pasakyt, kad žvilgterėjus atrodo, kad pirmas žingsnis žengtas - konstatuota problema ir tai yra labai gerai. Tačiau, akivaizdu, kad neretai pasireiškia valios trūkumas pasisakymuose, todėl, mano nuomone, daugelis sportininkių yra pasmerktos nesėkmei (na jei yra laiko, kam eit prie kompo, kad pasisveikinti forume, o ne iškart imtis sporto? arba nuolat surandamas pretekstas nesportuot..?)
Nepamanykit, kad provokuoju - faktiškai ne man o jums jūsų rezultatai turi rūpėt, man įdomu tai tik tiek, kiek tai įdomu dėl tarkim profesinio žingeidumo. Ir klausimus aš pateikiu tik tokius, kurie kyla, nesiekdamas nei jums priekaištaut nei provokuot