QUOTE(snope @ 2010 01 21, 16:56)
aisku reiks ir man su svareliais prdet metosi kazkur rusi.bet pagalvoju ar uztenka man siu pratimu juk man toks antsvoris gal daugiau reik padaryt arba dvigubai ka manot
Gal pradėk po vieną kartą, paskui matysi jei gerai sekasi ir nieko neskauda tada gali ir dvigubai
as anksciau dariau su svareleis tai man patiko,reiktu ir dabar youtubej pasijieskoti kokiu pratimuku nes svarelei stovi kampe reik naudoti
Papildyta:
cia as ne itema bet kaip jus tuos paveiksliukus usidedat ir as noriu
Papildyta:
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 21, 18:17)
as anksciau dariau su svareleis tai man patiko,reiktu ir dabar youtubej pasijieskoti kokiu pratimuku nes svarelei stovi kampe reik naudoti
Papildyta:
Papildyta:
nueini i mano nustatymai kaireje yra parasyta redaguoti mano logotipa.paspaudi ir pasirenki is ten esamu kuri nori
QUOTE(snope @ 2010 01 21, 19:36)
nueini i mano nustatymai kaireje yra parasyta redaguoti mano logotipa.paspaudi ir pasirenki is ten esamu kuri nori
o kam irinktis? internete susirandi patinkantį paveiksliuką ir užsidedi Na va, aš jau 10min abs padariau, vėliau dar liko buns ir legs
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 21, 11:21)
Aš skirtumą pajaučiau maždaug po trijų savaičių, nes kelnės daug lengviau susisegė. O plika akimi pasimatė matyt po kokių dviejų mėnesių
Tikiuosi, kad iki vasaros jau bus pilvukas plokščias ir gražus kaip ir seniau
Tikiuosi, kad iki vasaros jau bus pilvukas plokščias ir gražus kaip ir seniau
Ar darote nuosekliai, ar priešokomis? T.y. ar jūsų sportas nuolatinis, ar taip - kada išeina tada ? (klausiu, nes įdomu, koks efektyvumas ir kokios priežastys ir apskritai domina tokių programų efektyvumas)
QUOTE(okkey @ 2010 01 21, 12:03)
as kaip visad pries darba irgi pavariau
nu jau tamstos replikos as tadu klausimu i klausima kokia prasme praustis, lova klotis, dulkes valyti, seksu uzsiimineti ir t.t.t.t.t.t
nu jau tamstos replikos as tadu klausimu i klausima kokia prasme praustis, lova klotis, dulkes valyti, seksu uzsiimineti ir t.t.t.t.t.t
Mano replika labai normali, o jei jūs šitaip susinervinot, reiškia ji buvo "tiesiai į dešimtuką" - matyt liūdna jums, a?
O jūsų palyginimas, neįsižeiskite, yra keistas - prausiamės, kad būtume švarūs, lova klojames - kad namie būtų tvarka, o ir atsigulti būtų maloniau, seksu dažniausiai užsiimam tam, kad pajustume malonumą. Tad nepykite, toks palyginimas rodos kvailu, mat sportas yra ir sunkus, alinantis ir ne būtinas (kaip, kad praustis prieš einant į darbą) procesas. Be to, "replika" buvo todėl tokia, nes atsakymas į mano klausimą dėl dažnumo ir rezultatų buvo - kaip kada išeina - kai turim nuotaikos sportuojam, kai ne - nesportuojam. Todėl prieš putodamasi ir įsižeidinėdama dėl savo pačios problemos, perskaitykite ir įsigilinkite į tai, apie ką buvo kalbama.
QUOTE(Puodelis @ 2010 01 22, 10:02)
Ar darote nuosekliai, ar priešokomis? T.y. ar jūsų sportas nuolatinis, ar taip - kada išeina tada ? (klausiu, nes įdomu, koks efektyvumas ir kokios priežastys ir apskritai domina tokių programų efektyvumas)
Mano replika labai normali, o jei jūs šitaip susinervinot, reiškia ji buvo "tiesiai į dešimtuką" - matyt liūdna jums, a?
O jūsų palyginimas, neįsižeiskite, yra keistas - prausiamės, kad būtume švarūs, lova klojames - kad namie būtų tvarka, o ir atsigulti būtų maloniau, seksu dažniausiai užsiimam tam, kad pajustume malonumą. Tad nepykite, toks palyginimas rodos kvailu, mat sportas yra ir sunkus, alinantis ir ne būtinas (kaip, kad praustis prieš einant į darbą) procesas. Be to, "replika" buvo todėl tokia, nes atsakymas į mano klausimą dėl dažnumo ir rezultatų buvo - kaip kada išeina - kai turim nuotaikos sportuojam, kai ne - nesportuojam. Todėl prieš putodamasi ir įsižeidinėdama dėl savo pačios problemos, perskaitykite ir įsigilinkite į tai, apie ką buvo kalbama.
JUS NETEISI SPORTUOJAME KAD BUTUME GRAZIOS SAU PATIKTUME IR SAVIJAUTA BUTU SUPER sakot nebutunas sportas o jus manot normalu kad zmogus ant saves nesioja 30 kg antsvorio TAI KAD TOKIA PROTINGA TAI PATARKITE KA DARYT TADA AAAA
o as gai darau nuosekliai kasdien dar tik 5 dienos bet kelniu saga jau neverzia bet aisku ir prisilaikau biski.
QUOTE(Puodelis @ 2010 01 22, 11:02)
Darau pastoviai, pradėjau daryti kas antrą dieną, paskui kasdien. O darau juos todėl, kad po gimdymo pilvas prarado buvusią formą, tikiuosi iki vasaros ją susigrąžinti.
labas rytas karstas rytas cia pasmumi kaip matau nieko sau pasisakymai kaip naujokei manau reiktu gal labiau prisideryti prie senbuviu
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 22, 11:12)
labas rytas karstas rytas cia pasmumi kaip matau nieko sau pasisakymai kaip naujokei manau reiktu gal labiau prisideryti prie senbuviu
Papildyta:
beto jei cia nosyte kisa vadinas aktualu ir jai