Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

QUOTE(snope @ 2010 01 20, 15:21)
as tai apie 6 paskutini kart pavalgau ir apie 7 pirmyn gera pusvalandi.bet po gimdymo labai oda nukarus ir sukritus gal turit kokiu patarimu

Nu pas mane didelės problemos nėra, bet aš darau kontrastinį dušą ir aišku šiuos pratimukus 4u.gif
Atsakyti
niu gal pades ir man as tai dar pasimasazinu su masazuokliu girdejau kad irgi gerai.
Atsakyti
QUOTE(snope @ 2010 01 20, 15:52)
niu gal pades ir man as tai dar pasimasazinu su masazuokliu girdejau kad irgi gerai.

Nu aš kiekvieną kartą prausdamasi su aštria kempine pasuku ratus, dar tepu stangrinančiu kremu. Bet vistiek manau kad šiltas šaltas dušas labiausiai padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
Taaaaaip tyngiu šiandien pratimukus daryt..jau ir taip keliasdienas praterliojau blush2.gif gal kaipnors prisiversiu biggrin.gif kažkaip kai prisimenu ką ten reiks daryt, tinginiukas ir nenoras suima blush2.gif
Atsakyti
Nusprendžiau irgi pradėt daryt šiuos pratimus. Šiaip sportuoju beveik kasdien, bet pilvukas mažiausiai treniruotas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2010 01 20, 16:03)
Taaaaaip tyngiu šiandien pratimukus daryt..jau ir taip keliasdienas praterliojau  blush2.gif  gal kaipnors prisiversiu  biggrin.gif  kažkaip kai prisimenu ką ten reiks  daryt, tinginiukas ir nenoras suima  blush2.gif

man irgi taip buvo bet viena vakara su merginom pabendravau kita vakara pakilo optimizmas ir pradejau o daba jau faina bet pradzia sunki laaabai buvo.tik merginu deka viskas wub.gif wub.gif wub.gif aciu jums 4u.gif einu sportint parasysiu kaip sekes lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Balta balta @ 2010 01 20, 16:04)
Nusprendžiau irgi pradėt daryt šiuos pratimus. Šiaip sportuoju beveik kasdien, bet pilvukas mažiausiai treniruotas blush2.gif

o ka sportuoji g.gif
Atsakyti
QUOTE(snope @ 2010 01 20, 15:52)

kaip tik akcijos paskatinta nusipirkau naują masažuoklį loreal, tai draugė sakė, kad turi panašų ir tikrai padeda... tai žiūrėsim, kas čia bus. šiaip po masažų niežti masažuotas vietas, tai draugė sakė, kad gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 01 20, 19:38)
kaip tik akcijos paskatinta nusipirkau naują masažuoklį loreal, tai draugė sakė, kad turi panašų ir tikrai padeda... tai žiūrėsim, kas čia bus. šiaip po masažų niežti masažuotas vietas, tai draugė sakė, kad gerai  biggrin.gif

Aha smile.gif ir as akcijos auka smile.gif avon'e buvo stangrinamojo kremo akcija, o jo galiukas su masazuokliu smile.gif tai ir as tepu tepu smile.gif uzvakar persistengiau, tai melynes ant slaunu ax.gif biggrin.gif Bet nieko smile.gif daugiau taip nebetrinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytiss @ 2010 01 20, 22:53)

nu reik tikėtis, kad padės tikrai... bigsmile.gif
Atsakyti
o as sendie nusikaltau ax.gif nesportavau per tuos darbus pamirsau bet gal pries aidama gult pasportuosiu
Atsakyti
Daug rašot apie tai, kaip tingit ir nepadarot....
Kaip su rezultatais?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 20, 22:22)
o as sendie nusikaltau  ax.gif nesportavau per tuos darbus pamirsau bet gal pries aidama gult pasportuosiu

nius ir....ar padarei visgi?

QUOTE(Puodelis @ 2010 01 20, 23:36)
Daug rašot apie tai, kaip tingit ir nepadarot....
Kaip su rezultatais?

kai itngim rezultatu ner, kai netingim rezultatai yr lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti