Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

Almost sveika prisijungus.as jau po pratimuku niu skauda pilvo presa bet nuotaikyte tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .svarbiausia nesuklupti daba ir visko nemesti 4u.gif
Papildyta:
only as irgi vos prisiruosiau bet daba nuotaikyte net kita
Atsakyti
Jau savaite sportuoju. Nugara skauda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minus 50 kg: 19 sausio 2010 - 22:06
QUOTE(minus 50 kg @ 2010 01 19, 22:05)
Jau savaite sportuoju. Nugara skauda  g.gif

keista g.gif arba negerai kaska darai arba gal sutapimas, galnamie kaskokius neiprastus darbus dirbai ir pasitempei g.gif

labas rytas mergikes, pabudome ir kelkimes 4u.gif ir aisku dirbam dirbam pratimukus:lotuliukas: as va jau kavyte baigiu islakti, dar koki 10 min ir iskart duokle presiukui atiduosiu kad vakarui nepasilikti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2010 01 20, 05:20)
keista  g.gif arba negerai kaska darai arba gal sutapimas, galnamie kaskokius neiprastus darbus dirbai ir pasitempei  g.gif

labas rytas mergikes, pabudome ir kelkimes  4u.gif ir aisku dirbam dirbam  pratimukus:lotuliukas: as va jau kavyte baigiu islakti, dar koki 10 min ir iskart duokle presiukui atiduosiu kad vakarui nepasilikti  bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as vakaro lauksiu man lengiau.ryte seip pastipineju lotuliukas.gif biski kojom rankom o vakare jau kaip turi but ax.gif
Atsakyti
Labas rytukas, noriu prisijungti prie jusu 4u.gif Katik pilvo pratimukus atlikau, uiiii kiap jauciasi. Praejus keliom minutem velniukas i ausi snibzna tu negali tu neatliksi, o gerietis i kita ausi, kad as atlaikysiu judek pirmyn lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 01 20, 10:03)
Labas rytukas, noriu prisijungti prie jusu  4u.gif  Katik pilvo pratimukus atlikau, uiiii kiap jauciasi. Praejus keliom minutem velniukas i ausi snibzna tu negali tu neatliksi, o gerietis i kita ausi, kad as atlaikysiu judek pirmyn  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif super.tikiuosi gero angeliuko klausei mirksiukas.gif as jau 3 dienas bet man irgi jauciasi skauda visus kaulus doh.gif vakar vos sugebejau bet tikrai nepasiduodiu.dar mityba reiktu kazkaip sureguliuoti bet kad diena ner kada pavalgyt tik apie 6 val einu kimsti doh.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif as sendie veliau pasportuosiu,blogai nakty miegojau tai beksiu nusnausti unsure.gif bet va man visai jau nieko neskauda ne nesijaucia kad darau pratimukus
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 20, 10:24)
labas rytas smile.gif as sendie veliau pasportuosiu,blogai nakty miegojau tai beksiu nusnausti  unsure.gif bet va man visai jau nieko neskauda ne nesijaucia kad darau pratimukus

idomiai cia kad nesijaucia
Atsakyti
sveikos iš ryto 4u.gif
na va, pagaliau prasibudinau tiek, kad galėčiau pasportuot. užsimečiau visus filmukus krautis 8min ir eisiu pasitampyt... kadangi po ilgos pertraukos, tai jaučiu labai nepersistengsiu. o šiaip toks klausimas - aš pvz kavą geriu po visų rytinių vandens procedūrų (dušas, prausimasis, indų plovimas, jei reikia). O visad pratimukus prieš dušą ryte darau. Tai čia man labai blogai kava po visų sportų bus ar ne? Nu ne iškart po pratimų, praeis gal pusvalandukas, daugiau šiek tiek, bet vis tiek... g.gif
Atsakyti
nezinau net sako geriau 2 val po sporto nevalgyt tipo dar apykaita gera kiti sako kaip tikvalgyt nes greiciau suvalgytas maistas dega.nezinau as tai galvoju tikrai nieko b logo
Atsakyti
QUOTE(snope @ 2010 01 20, 10:16)
thumbup.gif  lotuliukas.gif super.tikiuosi gero angeliuko klausei mirksiukas.gif as jau 3 dienas bet man irgi jauciasi skauda visus kaulus doh.gif vakar vos sugebejau bet tikrai nepasiduodiu.dar mityba reiktu kazkaip sureguliuoti bet kad diena ner kada pavalgyt tik apie 6 val einu kimsti doh.gif

Zinoma klausiau gerojo biggrin.gif . O po triju treniruociu skausmo turetum nebejausti. O maitintis po 18val jau nuo naujuju nutraukiau.

QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 20, 10:24)
labas rytas smile.gif as sendie veliau pasportuosiu,blogai nakty miegojau tai beksiu nusnausti  unsure.gif bet va man visai jau nieko neskauda ne nesijaucia kad darau pratimukus

Kunas jau priprato, todel ir nejauti mirksiukas.gif

QUOTE(Almost @ 2010 01 20, 10:35)
sveikos iš ryto  4u.gif
na va, pagaliau prasibudinau tiek, kad galėčiau pasportuot. užsimečiau visus filmukus krautis 8min ir eisiu pasitampyt... kadangi po ilgos pertraukos, tai jaučiu labai nepersistengsiu. o šiaip toks klausimas - aš pvz kavą geriu po visų rytinių vandens procedūrų (dušas, prausimasis, indų plovimas, jei reikia). O visad pratimukus prieš dušą ryte darau. Tai čia man labai blogai kava po visų sportų bus ar ne? Nu ne iškart po pratimų, praeis gal pusvalandukas, daugiau šiek tiek, bet vis tiek... g.gif

Man masazuotoja sake kad kava ir juoda arbata celiolita gamina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 20 sausio 2010 - 11:21
QUOTE(asaraa @ 2010 01 20, 10:03)
Labas rytukas, noriu prisijungti prie jusu  4u.gif  Katik pilvo pratimukus atlikau, uiiii kiap jauciasi. Praejus keliom minutem velniukas i ausi snibzna tu negali tu neatliksi, o gerietis i kita ausi, kad as atlaikysiu judek pirmyn  lotuliukas.gif

gerai kad gerasis nugalejo thumbup.gif

QUOTE(snope @ 2010 01 20, 10:16)
- dar mityba reiktu kazkaip sureguliuoti bet kad diena ner kada pavalgyt tik apie 6 val einu kimsti doh.gif

- su panasia mityba ir as ilga laika gyvenau..dabar jau trecia savaite bandau kita metoda ax.gif stengiuosi kad ir nelabai noriu bet vis kas kelias valandas ka i pilva imesti, tai apelsina, tai kelis kivi, pietu porcija jau padalinau per du kart, tipo siura o po keliu valandu antras ir super, gryztu namo nebeperalkusi ramiai pasigaminu vakariene ir suvalgau tikrai daug mazesne porcija 4u.gif ale cia reik smegenis labai pajungti, nes vis bandydavau ir nepavykdavo doh.gif mastymas buvo toks, ai diena maziau tai va gryzus vakare tipo oi kiek kaloriju prisitaupius tai puolu ir ta ir ana kramtyti ir aisku persiedu doh.gif

taigis reziume - valgyk dazniau po maziau bigsmile.gif

QUOTE(Almost @ 2010 01 20, 10:35)
sveikos iš ryto  4u.gif

oi nepaisyk, as kavos maniake, tai kava ir pries pratimukus imusu ir buna paskui po vel imusu, kaskaip kavos as nesureiksminu, va bet ko nedarau tai privalgius, nes baisu kad neisliptu maistas atgal lotuliukas.gif
Atsakyti