as jau antra diena noriu nezmoniskai valgyti, jau reiks stabtyt save
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 19, 13:40)
as jau antra diena noriu nezmoniskai valgyti, jau reiks stabtyt save
Pliumpink arbatu daugiau
Merginos, juodoji arbata labai gerai nuima alkį, o dar jei pagardinsit šlakeliu pieno išvis alkis kaip dingęs bus, visad išgeriu, kai vakare užsinoriu valgyti. Tik nepadauginkit jos labai daug, nes ryte nuo jos paakiai gali būti paburkę.
QUOTE(snope @ 2010 01 19, 14:54)
as kai valgyt noriu tai vandens geriu kiek telpa.bet valgyt irgi noriu
Aš irgi geriu vandenį, bet vistiek valgyt noriu
QUOTE(snope @ 2010 01 19, 13:54)
fainai suo.pas mane buvo irgi nei taksas nei dvarneskatoks ilgas bet ne taksas.
Papildyta:
beja gal zinot ar yra kokiu kardio pratimu apsilimui a
Papildyta:
beja gal zinot ar yra kokiu kardio pratimu apsilimui a
oi tikrai labai daug visokiu cardio yra, uzeik i yotube isimesk i paeiska kalna privarys, pasirinksi kokie priimtinesni butent tau
sveikos tikiuos priimsit ir mane..
dariau dariau seniau aš tuos pratimukus, kai vasarą dar ir pabėgiodavau, bet namie vienai sportuot neturiu valios (ir tinginys, ir neįdomu vienai, o dar spoksot į monitorių dėl tų pratimukų tvarkos), tai žodžiu apleidau aš tą reikalą... ir dabar susimąsčiau, kad jau sesija praėjo, jau kiekvienas rytas kol kas laisvas ir šiaip jau norisi sportuot, tai pagalvojau, kad reik vėl šitą reikalą imt į trasą. Bet aš galvoju visus tuos 8min pratimukus... tai ta proga galvoju gal reik įsiliet atsargiai į jūsų būrelį, kad mano valia ir noras neišgaruotų ir kad paspardytumėt sėdimąją, kai jau noras norės išeit
dariau dariau seniau aš tuos pratimukus, kai vasarą dar ir pabėgiodavau, bet namie vienai sportuot neturiu valios (ir tinginys, ir neįdomu vienai, o dar spoksot į monitorių dėl tų pratimukų tvarkos), tai žodžiu apleidau aš tą reikalą... ir dabar susimąsčiau, kad jau sesija praėjo, jau kiekvienas rytas kol kas laisvas ir šiaip jau norisi sportuot, tai pagalvojau, kad reik vėl šitą reikalą imt į trasą. Bet aš galvoju visus tuos 8min pratimukus... tai ta proga galvoju gal reik įsiliet atsargiai į jūsų būrelį, kad mano valia ir noras neišgaruotų ir kad paspardytumėt sėdimąją, kai jau noras norės išeit
QUOTE(Almost @ 2010 01 19, 18:35)
sveikos tikiuos priimsit ir mane..
taigis prasom prasom ir palaikysim ir pamottyvuosim ir istryzaine patarkuosim
QUOTE(Almost @ 2010 01 19, 19:38)
aš, savaime aišku, nuo rytojaus jau viską viską bet šiandien vakare esu liūdna ir truputį ir neturiu nuotaikėlės sportuot prieš miegą.. o ryt taip žaviai žadu ryte atsikėlus ne gulinėt, o pasportuot ir tada jau atostogaut
man kaskaip rytais irgi smagiau padaryti pratimukus, vakarui stengiuosi neatideti
Labas vakaras
as jau kaip koks menesis nebesportuoju, aptingau o pries tai vos ne kiekviena diena pagal siuos pratimus sportavau
labai tikiuosi ir pasistengsiu kuo greiciau susiimti ir vel pradeti sportuoti, nes jauciu kaip man truksta to "saves isbandymo"
as jau kaip koks menesis nebesportuoju, aptingau o pries tai vos ne kiekviena diena pagal siuos pratimus sportavau
labai tikiuosi ir pasistengsiu kuo greiciau susiimti ir vel pradeti sportuoti, nes jauciu kaip man truksta to "saves isbandymo"