Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

as jau antra diena noriu nezmoniskai valgyti, doh.gif jau reiks stabtyt save
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 19, 13:40)
as jau antra diena noriu nezmoniskai valgyti, doh.gif jau reiks stabtyt save

Pliumpink arbatu daugiau 4u.gif
Atsakyti
fainai suo.pas mane buvo irgi nei taksas nei dvarneskatoks ilgas bet ne taksas.
as kai valgyt noriu tai vandens geriu kiek telpa.bet valgyt irgi noriu
Papildyta:
beja gal zinot ar yra kokiu kardio pratimu apsilimui a
Atsakyti
Merginos, juodoji arbata labai gerai nuima alkį, o dar jei pagardinsit šlakeliu pieno išvis alkis kaip dingęs bus, visad išgeriu, kai vakare užsinoriu valgyti. smile.gif thumbup.gif Tik nepadauginkit jos labai daug, nes ryte nuo jos paakiai gali būti paburkę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snope @ 2010 01 19, 14:54)

drinks_cheers.gif
Aš irgi geriu vandenį, bet vistiek valgyt noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
vajai arbata su pienu.fu.jau geriau vanduo bet kad nepadeda.stengsiuos neuzkandziauti bet taip sunku o ypac kai namie sedi
Atsakyti
QUOTE(snope @ 2010 01 19, 13:54)
fainai suo.pas mane buvo irgi nei taksas nei dvarneskatoks ilgas bet ne taksas.
Papildyta:
beja gal zinot ar yra kokiu kardio pratimu apsilimui a

oi tikrai labai daug visokiu cardio yra, uzeik i yotube isimesk i paeiska kalna privarys, pasirinksi kokie priimtinesni butent tau 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif tikiuos priimsit ir mane..
dariau dariau seniau aš tuos pratimukus, kai vasarą dar ir pabėgiodavau, bet namie vienai sportuot neturiu valios (ir tinginys, ir neįdomu vienai, o dar spoksot į monitorių dėl tų pratimukų tvarkos), tai žodžiu apleidau aš tą reikalą... ir dabar susimąsčiau, kad jau sesija praėjo, jau kiekvienas rytas kol kas laisvas ir šiaip jau norisi sportuot, tai pagalvojau, kad reik vėl šitą reikalą imt į trasą. Bet aš galvoju visus tuos 8min pratimukus... tai ta proga galvoju gal reik įsiliet atsargiai į jūsų būrelį, kad mano valia ir noras neišgaruotų ir kad paspardytumėt sėdimąją, kai jau noras norės išeit bigsmile.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 01 19, 18:35)
sveikos  4u.gif  tikiuos priimsit ir mane..
dariau dariau seniau aš tuos pratimukus, kai vasarą dar ir pabėgiodavau, bet namie vienai sportuot neturiu valios (ir tinginys, ir neįdomu vienai, o dar spoksot į monitorių dėl tų pratimukų tvarkos), tai žodžiu apleidau aš tą reikalą... ir dabar susimąsčiau, kad jau sesija praėjo, jau kiekvienas rytas kol kas laisvas ir šiaip jau norisi sportuot, tai pagalvojau, kad reik vėl šitą reikalą imt į trasą. Bet aš galvoju visus tuos 8min pratimukus... tai ta proga galvoju gal reik įsiliet atsargiai į jūsų būrelį, kad mano valia ir noras neišgaruotų ir kad paspardytumėt sėdimąją, kai jau noras norės išeit  bigsmile.gif  4u.gif  blush2.gif

taigis prasom prasom thumbup.gif ir palaikysim ir pamottyvuosim ir istryzaine patarkuosim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2010 01 19, 20:34)

aš, savaime aišku, nuo rytojaus jau viską viską biggrin.gif bet šiandien vakare esu liūdna ir truputį ir neturiu nuotaikėlės sportuot prieš miegą.. o ryt taip žaviai žadu ryte atsikėlus ne gulinėt, o pasportuot ir tada jau atostogaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 01 19, 19:38)
aš, savaime aišku, nuo rytojaus jau viską viską  biggrin.gif bet šiandien vakare esu liūdna ir truputį ir neturiu nuotaikėlės sportuot prieš miegą.. o ryt taip žaviai žadu ryte atsikėlus ne gulinėt, o pasportuot ir tada jau atostogaut  smile.gif

man kaskaip rytais irgi smagiau padaryti pratimukus, vakarui stengiuosi neatideti ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

as jau kaip koks menesis nebesportuoju, aptingau doh.gif verysad.gif o pries tai vos ne kiekviena diena pagal siuos pratimus sportavau blush2.gif
labai tikiuosi ir pasistengsiu kuo greiciau susiimti ir vel pradeti sportuoti, nes jauciu kaip man truksta to "saves isbandymo" rolleyes.gif
Atsakyti