Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 17, 23:07)
tik va tie riebaliukai sunkei tirpsta

- na bet mes savo atkuklumu vistiek juos iveiksim thumbup.gif

QUOTE(Neraitė @ 2010 01 18, 11:09)
Aš pirmą kartą 7 min. net nepadariau iki galo  blush2.gif

aha ir as kol tik ziurejau ai atrode baike, bet pirmu kartu irgi nuchalturinau lotuliukas.gif

kaip tavo nugaryte?

niu ka as siandien is pat ryto pries darbeli duokle pratimukams atidavus, siandien taip sakant jau pliusa uzsidejus bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas biggrin.gif as ir jau padariau pratimukus,dariau dar ir 7 minutes tikrai reke pasistenkti jei nori juos teisingai padaryti,tikrai netoki jau ir lengvi, ax.gif man ir nekaip sekesi juos daryti
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2010 01 18, 12:32)
kaip tavo nugaryte?

Vakar vyras fastum geliu ištepė, pamasažavo, tai šiandien beveik nesijaučia. Šiandien reikėjo 7 min. daryt, bet pabijojau ir dariau lengvesnius ax.gif

QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 18, 12:55)
labas rytas  biggrin.gif as ir jau padariau pratimukus,dariau dar ir 7 minutes tikrai reke pasistenkti jei nori juos teisingai padaryti,tikrai netoki jau ir lengvi, ax.gif man ir nekaip sekesi juos daryti

Paskui jau bus nesunku, man pirmi trys kartai buvo sunkiausi, kol viską sąžiningai atlikau, o tada jau visakas gerai ėjosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2010 01 14, 00:39)
Oj užjaučiu..  console.gif Bet nesijaudinkit, pasveiksit ir vėl galėsit į mūsų gretas grįžti.  4u.gif Sveikatos.  mirksiukas.gif

Ačiū už palaikymą smile.gif va rytoj man jau paskutinė inhaliacija, tada vėl grįšiu pas jus smile.gif Tikiuosi 20d uždarys biuletenį, nes slampioju po namus ir neturiu ką veikti ax.gif . Ir toliau derinu maistą, skaičiuoju kalorijas smile.gif Gerai, kad nesijaučiu kaip visada "apsiėdusi", pilvas ne toks atsikišęs smile.gif kai grįšiu prie pratimuku, tikuosi iki vasaros turėti plokščią pilvuką smile.gif

Sėkmės sportuojančioms wink.gif
Atsakyti
sveikutes as irgi katik pasportavau tai vos iveikaiu presui pratimukus.dar is tubes su kazkokia merga pasportinau tai jauciuos fainai.beja sakykit o jus su kompu darot ar is atminteis pratimus
neraite ziurek pasisaugok nugara ne juokas
Atsakyti
QUOTE(snope @ 2010 01 18, 20:58)
sveikutes as irgi katik pasportavau tai vos iveikaiu presui pratimukus.dar is tubes su kazkokia merga pasportinau tai jauciuos fainai.beja sakykit o jus su kompu darot ar is atminteis pratimus
neraite ziurek pasisaugok nugara ne juokas

niu va saunuole thumbup.gif ir neuzleisk kasdien dabar varyk drinks_cheers.gif

as tai darau su kompu kartu, nes jauciu jeiis atminties tai saves gaileciau ir po trumpiau tuos pratimukus atlikineciau lotuliukas.gif

brrrr isokau i lauka, ale vejas nemalonus neisiu is ryto ant ledo, bet va duokle presiukui tai tuoj einu ir atiduodu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2010 01 19, 04:51)
niu va saunuole  thumbup.gif ir neuzleisk kasdien dabar varyk  drinks_cheers.gif

as tai darau su kompu kartu, nes jauciu jeiis atminties tai saves gaileciau ir po trumpiau tuos pratimukus atlikineciau  lotuliukas.gif

brrrr isokau i lauka, ale vejas nemalonus neisiu is ryto ant ledo, bet va duokle presiukui tai tuoj einu ir atiduodu  bigsmile.gif

taipanksti blink.gif as tai ryte pati kazkiek padariau kojom presui siandien is atminties.o pratimukus vakare darysiu su kompu.kai vaiki kas paims ns serga tai zirze didele doh.gif
Atsakyti
as ir jau pasportavau bet reiks jau dazniau daryti nes kaskaip lengvai sendie viskas praejo
Atsakyti
QUOTE(snope @ 2010 01 19, 10:50)
taipanksti blink.gif as tai ryte pati kazkiek padariau kojom presui siandien is atminties.o pratimukus vakare darysiu su kompu.kai vaiki kas paims ns serga tai zirze didele doh.gif

nea ne taip anksti,posta anksti parasiau o pratimukus pries 6 dariau lotuliukas.gif bet cia turbut irgi anksti ane g.gif ale kai siandien 4 val nuo duro ciuciko lovimo prabudau tai 6 val jau pats tas buvo, buvau pilnai prabudus jau ir pietus suruosus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2010 01 19, 12:18)
nea ne taip anksti,posta anksti parasiau o pratimukus pries 6 dariau  lotuliukas.gif bet cia turbut irgi anksti ane  g.gif ale kai siandien 4 val nuo duro ciuciko lovimo prabudau tai 6 val jau pats tas buvo, buvau pilnai prabudus jau ir pietus suruosus  lotuliukas.gif

blink.gif eina sau niu ir saunuole gi tu.o koki ciucki laikai.nofriu ir as bet bijau kad mys visur vargo daug bus nes auginau bet susirgo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2010 01 19, 13:18)
nea ne taip anksti,posta anksti parasiau o pratimukus pries 6 dariau  lotuliukas.gif bet cia turbut irgi anksti ane  g.gif ale kai siandien 4 val nuo duro ciuciko lovimo prabudau tai 6 val jau pats tas buvo, buvau pilnai prabudus jau ir pietus suruosus  lotuliukas.gif

Nu ir ankstyva thumbup.gif
Mano šuo kai po kaldra miega, tai kol neiškrapštau klodama lovą tol tyli lotuliukas.gif
Aš jau irgi po pratimukų, tik kažko šiandien labai norisi valgyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(snope @ 2010 01 19, 12:24)
blink.gif eina sau niu ir saunuole gi tu.o koki ciucki laikai.nofriu ir as bet bijau kad mys visur vargo daug bus nes auginau bet susirgo  verysad.gif

as name gyvenu, mano sabokenai "laukiniai" mirksiukas.gif yra ale vilke ir toks mazius lietuvos "lenciuginis" jis nei tai taksas nei tai dvarniaska - vienzo veisle kurminis - na kurmiams gaudyti pritaikytas, fainas toks maziuks juodas - sportiniu ir garsiniu vadinam lotuliukas.gif tai va sitas paryciais ir isisautejo, amsejo amsejo, atsikeliau jau isejau laukan, tai tas slydo pas didckia i buda ir toliau sau liulia..o as ka, as jau vsio po visu miegu lotuliukas.gif
Atsakyti