Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

QUOTE(snope @ 2010 01 15, 23:04)
o ka paskui darysi kai prasedi valgyt normaliai ir vel svoris gryz.
cia jau dieta gaunas ax.gif

Tiesa sakant pas mane nelabai grys tas svoris,as ir su treciu vaiku nieko nepriaugau ne kilogramo,tik kunas suslebes ,ir kadangi lelius buvo didelis ir pilvukas nemazas nestuke.gif tai vat butent tas pilvukas ir liko labai negrazus,bet kiek zinau be maisto regulevomo pilvuko niekaip nenumesi,beto zadu visada toky maista valgyti ,taip patogiau gaminti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2010 01 15, 19:18)
o dar skaiciau kad reikia keisti pratimus nes organizmas pripranta ir tada nera jokios naudosa ar tai tiesa
Taip.Ankstesnėse temose mes su merginom buvom pastebėjusios, kad pratimai nebeteikia naudos, o kitoms net pilvukas didėdavo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2010 01 16, 03:27)
Taip.Ankstesnėse temose mes su merginom buvom pastebėjusios, kad pratimai nebeteikia naudos, o kitoms net pilvukas didėdavo.  doh.gif

nu jau nu jau nenoreciau tiketi, kad nuo nepakankamo kruvio nebeteike naudos ir net didet pilvukas pradejo cool.gif gal mergikes atsipalaidavo ir valgyt daugiau pradejo rolleyes.gif

nius snope ar vakar pratimukus padarei a??? nelauk pirmadienio - nera geriausio laiko uz esamaji mirksiukas.gif

labas rytas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2010 01 16, 04:27)
o kitoms net pilvukas didėdavo.  doh.gif

Nuo patimų didėja raumenys, jokiu būdu ne lašinukai, taip, kad tas padidėjimas kartais būna geras mirksiukas.gif

Aš jau padariau pratimukus, iškarto 8 ir 7 min., nes vakare gresia didesnis kiekis maisto biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas visom mirksiukas.gif man sendie nuo sporto skauda kakla bet ne pilva keista verysad.gif ir atrodo viska dariau teisingai
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 16, 12:07)
labas rytas visom mirksiukas.gif man sendie nuo sporto skauda kakla bet ne pilva keista verysad.gif ir atrodo viska dariau teisingai

Ir man taip būdavo, kažkaip buvo sunku išlaikyt kaklą neįtemptą ax.gif
Atsakyti
o as vakar taip ir nepasportavau...uztai siandien atsigriebiau ir nuotaika net geresne.faina su jumis
Papildyta:
o kad svoris padideja pradejus sportuoti tai girdejau ir as nes lasiakai virsta raumenais o raumenys daugiau sveria.ar kazkas panasaus
Atsakyti
nezinau ar pajeksiu sendie pasportuoti,gal pradzioje tik kas antra diena reike sportuoti g.gif
Atsakyti
neisivaizduoju net jauciu jei nori mesti svori tai reik kasdien niu gal merginos parasys daugiau
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 16, 16:46)
nezinau ar pajeksiu sendie pasportuoti,gal pradzioje tik kas antra diena reike sportuoti g.gif

Aš pradėjau nuo tų pratimukų kas antrą dieną. Paskui dariau kasdien bet vieną dieną 8 kitą 7 min. Paskui kasdien ir tuos ir tuos...Dabar vėl pakaitom darau, vieną dieną vienus kitą kitus smile.gif
Atsakyti
ir tuos ir tuos tai jauciu jegu netureciau daryt
Atsakyti
nu jau i vakara jaucesi ir pilvukas kai lenkuosi skauda rolleyes.gif o apie tas 7 min nieko dar negirdejau reiks pasiziureti
Atsakyti