Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

nieko sau puse metu..niu iki vasaros kaip tik...o del maisto tai ir as esu girdejus kad po sporto 2 valandas nevalgyt reik geiciau dega tada ten kazkaip smile.gif
Papildyta:
o tai kaip ta mityba subalansuot
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2010 01 15, 19:56)
o tu valgai vienodu laiku kažkaip? nes sakei išgeri stiklinę vandens jei ne laikas valgyt..
Aš tai dabar svarstyklių neturiu, tai deja neis kaip pasižiūrėt ar krenta kasnors  biggrin.gif  na nebent vasario vidury išeis ant jų užlipt.. bus matyt kaip man čia sekės   rolleyes.gif

Ne visada vienodu metu, bet valgau pusryčius, pietus ir vakarienę, vakare dar kokį bananą ar obuolį suvalgau. Bet jei po pusryčių praėjo kokia valanda, o aš noriu kažko tai tada geriu vandens stiklinę,jei po kokių 15 min. vėl einu, tada ir vėl geriu vandens...

QUOTE(snope @ 2010 01 15, 19:59)
nieko sau puse metu..niu iki vasaros kaip tik...o del maisto tai ir as esu girdejus kad po sporto 2 valandas nevalgyt reik geiciau dega tada ten kazkaip smile.gif
Papildyta:
o tai kaip ta mityba subalansuot

Nu pilvo presas reikalauja laiko, kojas ir rankas pagrąžinti galima greičiau, bet nieko čia neprigalvosim. Atrodė ir man daug, bet va jau trys mėnesiai praėjo labai greitai bigsmile.gif
O apie mitybą tai gal galimą internete rasti info, ir SM yra, bet man netinka. Nes mano vyras mėgsta skaniai valgyt, o ir aš visokių dietų negaliu pakęst. Tiesiog dabar valgau tris kartus per dieną, ir porcijas apmažinau. Koklas labai svoris krenta, tai tikiuosi dar kažkiek nukris savęs labai neribojant ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neraitė: 15 sausio 2010 - 19:13
o dar skaiciau kad reikia keisti pratimus nes organizmas pripranta ir tada nera jokios naudosa ar tai tiesa
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 15, 19:10)

O apie mitybą tai gal galimą internete rasti info, ir SM yra, bet man netinka. Nes mano vyras mėgsta skaniai valgyt, o ir aš visokių dietų negaliu pakęst. Tiesiog dabar valgau tris kartus per dieną, ir porcijas apmažinau. Koklas labai svoris krenta, tai tikiuosi dar kažkiek nukris savęs labai neribojant  ax.gif

va tas ir sunkiausia, kai virtuvėj tokie viliojantys kvapai sklando jei kąnors skanaus gamina doh.gif Šiaip dabar tai man reiks MB atpratint nuo valgymo gan vėlai vakare, nes ir vienai darytis valgyt ir daryt neįdomu, o du kartus vakarienę daryt irgi nesamonė doh.gif o po nedaug valgyt yra gerai nes skrandis susitraukia ir mažiau susivalgo, mažiau pilvuks išsipučia ir mažiau valgyt noris drinks_cheers.gif
mastaus kad gal dar reiks įjungt į visą tai ir kokią nors vieną iškrovos dieną per savaitę g.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MAILUTE @ 2010 01 15, 19:18)
o dar skaiciau kad reikia keisti pratimus nes organizmas pripranta ir tada nera jokios naudosa ar tai tiesa

taip smile.gif tik nežinau kas kiek laiko juos pakaitaliot reikia unsure.gif kai šitie 8 minučių pratimai pasidarys perlengvi, jamsiu ir pukšėsiu su 7 min. Dar nebandžiau, bet spėju bus nelengva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2010 01 15, 20:18)

Ne tai, kad nėra naudos, tiesiog raumenys pripranta prie tų pratimų ir jei nori, kad dar labiau raumenys ryškėtų tuomet reikia dididnti krūvį arba keisti pratimus mirksiukas.gif

QUOTE(Amise @ 2010 01 15, 20:21)
mastaus kad gal dar reiks įjungt į visą tai ir kokią nors vieną iškrovos dieną per savaitę  g.gif  smile.gif

Aš irgi mielai įtraukčiau iškrovos dieną kokius porą kart per mėnesį, bet kolkas dar maitinu sūnelį tai tokių dalykų atsisakau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Amise @ 2010 01 15, 20:21)
kai šitie 8 minučių pratimai pasidarys perlengvi, jamsiu ir pukšėsiu su 7 min. Dar nebandžiau, bet spėju bus nelengva  biggrin.gif

Jo, 7 min, tai rimtas išbandymas biggrin.gif
Atsakyti
nieko sau dar ir organizmas pripranta prie kruvio.niu kiek dalyku suzinojau.bet kaip faina su jumis pasirasineti.as kai laikiaus dietos tai iskrovos diena budavo valgom varske tai gal ir maitinant nepakenktu nzn net
Papildyta:
o 7 min tai tik [presui yra g.gif
Atsakyti
vadinas reiks ant kitu pereiti nors dar tik 1 mmen darau bet kruvis per mazas o kaip geriau ar dadet tu paciu po du kart ar kitus imt a...ir as stoju i jusu buri su jumis linksmiau bus
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2010 01 15, 21:32)
vadinas reiks ant kitu pereiti nors dar tik 1 mmen darau bet kruvis per mazas o kaip geriau ar dadet tu paciu po du kart ar kitus imt a...ir as stoju i jusu buri su jumis linksmiau bus

Aš tai dariau labai įvairiai, 8 min. ir 7 min. dariau pakaitom, paskui dariau abu kartu, bet man kažkaip per daug buvo, tai dabar darau vieną dieną 8 kitą 7 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 15, 20:39)
Aš tai dariau labai įvairiai, 8 min. ir 7 min. dariau pakaitom, paskui dariau abu kartu, bet man kažkaip per daug buvo, tai dabar darau vieną dieną 8 kitą 7  ax.gif

o tai 7 min tik presui yra ar ir kojoms
Papildyta:
manau man tik 8 min per akis bus nes ir taip sunku atsilenkimus daryt o kazkada dariau lengvai
Atsakyti
QUOTE(snope @ 2010 01 15, 21:49)
o tai 7 min tik presui yra ar ir kojoms
Papildyta:
manau man tik 8 min per akis bus nes ir taip sunku atsilenkimus daryt o kazkada dariau lengvai

7 tai tik presui mačiau, kitokių ir neieškojau tiesą sakant ax.gif
Man išpradžių irgi 8 min. užteko, paskui pridėjau ir kitus smile.gif
Atsakyti
idomu ar iki vasaros susitvarkys presiukas
Papildyta:
QUOTE(snope @ 2010 01 15, 19:17)
o kaip sureguliavai g.gif ka valgysi  g.gif

na as nusipirkau garu puoda tai viska verdu ant garu taip lieka maziau riebalu maiste,po sesiu nevalgysiu ir ryte tik kokias koses valgau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitaizaja: 15 sausio 2010 - 21:24
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 15, 21:26)
idomu ar iki vasaros susitvarkys presiukas
Papildyta:

na as nusipirkau garu puoda tai viska verdu ant garu taip lieka maziau riebalu maiste,po sesiu nevalgysiu ir ryte tik kokias koses valgau smile.gif

o ka paskui darysi kai prasedi valgyt normaliai ir vel svoris gryz.
cia jau dieta gaunas ax.gif
Atsakyti