Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

QUOTE(okkey @ 2010 01 15, 08:13)
ei ei ei, anuka susiimk ,o tai istryzaines atspardysim  cool.gif nagi atrask motyvacijos, pamastyk kad ziemos periodas juk vistiek anksciau ar veliau baigsis, striukes ir paltus nusiimti reikes, kaip gi tada tamstele atrodysi  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kas tiesa tas ne melas.nebemyliu saves verysad.gif
Papildyta:
vis atrodo nuo pirmadienio tai jau tikrai ateina jis ir vel rankas nuleidi...bet reikia kazka daryt nes sakes jau.gal dar ant dietos kokios sest
Atsakyti
QUOTE(snope @ 2010 01 15, 13:11)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kas tiesa tas ne melas.nebemyliu saves verysad.gif

Tik netingėk, dabar pat nubėk padaryk pratimukus ir jausiesi daug geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
tai va kad vaikas neleidzia o kai ateina vakaras kai yra kam paLIKT JAU JEGU NEBET
Papildyta:
gal ir vyras del to pabego
Atsakyti
QUOTE(snope @ 2010 01 15, 12:16)
tai va kad vaikas neleidzia o kai ateina vakaras kai yra kam paLIKT JAU JEGU NEBET
Papildyta:
gal ir vyras del to pabego

kaskada jaunysteje dar perskaiciau viena posaki, tai shakes kaip istrigo i samone, visiems gyvenimo atvejams tinka

kai NORI - ieskai galimybiu, kai NENORI- priezasciu 4u.gif

taigi kai nenori tai va ir ieskai tamsta priezasciu, tai vaikas tai tas tai anas, a va reik labai uzsinoreti ir tada jau tikrai rasi ir galimybiu mirksiukas.gif juk vaiaks buna ir miega, taigis galima pratimukus anksti ryte kol vaiaks miega padaryti, arba per vaiko pietu miegeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2010 01 15, 14:03)
kai NORI - ieskai galimybiu, kai NENORI- priezasciu  4u.gif

taigi kai nenori tai va ir ieskai tamsta priezasciu, tai vaikas tai tas tai anas, a va reik labai uzsinoreti ir tada jau tikrai rasi ir galimybiu  mirksiukas.gif juk vaiaks buna ir miega, taigis galima pratimukus anksti ryte kol vaiaks miega padaryti, arba per vaiko pietu miegeli  4u.gif

drinks_cheers.gif
Aš irgi kuo anksčiau stengiuosi padayti, nelaukiu vakaro, nes tada jau tikrai jėgų nebūna, arba kokie svečiai sutrukdo ax.gif
Mano sūnelis kai nulūžta pirmo pietų miegelio tada iškarto ir darau, kiek dar laiko lieka einu kažką pasitvarkyt ar paskaityt. Kai pradėjau savimi rūpintis tai ir nuotaika kita, ir vyras pagyrė, kad pilvukas pagražėjęs blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neraitė: 15 sausio 2010 - 13:12
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 15, 13:11)
Kai pradėjau savimi rūpintis tai ir nuotaika kita, ir vyras pagyrė, kad pilvukas pagražėjęs  blush2.gif

aha, kažkaip pačiai smagiau kai dailesnis pilvukas wub.gif ir masina toliau sprotuot, prisižiūrėt maistą ir mest tuos nereikalingus kg drinks_cheers.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Aš irgi kuo anksčiau stengiuosi padayti, nelaukiu vakaro, nes tada jau tikrai jėgų nebūna, arba kokie svečiai sutrukdo  ax.gif
Mano sūnelis kai nulūžta pirmo pietų miegelio tada iškarto ir darau, kiek dar laiko lieka einu kažką pasitvarkyt ar paskaityt. Kai pradėjau savimi rūpintis tai ir nuotaika kita, ir vyras pagyrė, kad pilvukas pagražėjęs  blush2.gif

net pavydas ima skaitant o posakis tai tikrai geras.reiks susiimti tuo labiau kad kompanija thumbup.gif
Papildyta:
bet visgi kaip gerai kad yra kompanija va pataret pabaret pasigyret kad pilvukas grazeja tai net akys merkias kad reik ir man.super net nuotaikyte pagerejo
Atsakyti
Sveikos mamytes as naujoke todel labai nedrasu 4u.gif as turiu jau trece leliu,ir po trecio vaikiuko pilvukas kaskoks negrazus pasidare.atradau se temele ir nusprendziau prisijunkti prie jusu,jau badziau daryti suos pratimukus ir man patiko. thumbup.gif
Atsakyti
Palaikymas labai svarbu drinks_cheers.gif
Ir pratimukai tikrai daug laiko neužima. Aš kartais padarau ir kojoms ir rankoms po 8 min. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 15, 14:50)
Sveikos mamytes as naujoke todel labai nedrasu 4u.gif as turiu jau trece leliu,ir po trecio vaikiuko pilvukas kaskoks negrazus pasidare.atradau se temele ir nusprendziau prisijunkti prie jusu,jau badziau daryti suos pratimukus ir man patiko. thumbup.gif

Pratimukai tikrai geri 4u.gif
Atsakyti
as tai visus tris darau ir rankom ir kojom ir pilvui tik uzpakaliukui jau neber jegu sunkus jis man labai
Jurgitaizaja sveika prisijungus sportuosime drauge 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snope @ 2010 01 15, 13:47)
net pavydas ima skaitant o posakis tai tikrai geras.reiks susiimti tuo labiau kad kompanija  thumbup.gif
Papildyta:
bet visgi kaip gerai kad yra kompanija va pataret pabaret pasigyret kad pilvukas grazeja tai net akys merkias kad reik ir man.super net nuotaikyte pagerejo

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Niu va kaip gerai, neapleisk temukes duok mums vis ataskaita ir pamatysi ledai pajudes 4u.gif

QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 15, 13:50)

prasom prasom i musu saunu "ploksciapilviu" mirksiukas.gif bureli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(snope @ 2010 01 15, 12:12)
vis atrodo nuo pirmadienio tai jau tikrai ateina jis ir vel rankas nuleidi...bet reikia kazka daryt nes sakes jau.gal dar ant dietos kokios sest
O kam tas pirmadienis? Juk gyvename ne po naujų, ne pirmadienį ar ne rytoj, gyvename šiandien. mirksiukas.gif

Kai pradėjau savimi rūpintis tai ir nuotaika kita, ir vyras pagyrė, kad pilvukas pagražėjęs  blush2.gif
Vau, kaip fainai. wub.gif Juk kai kiti pastebi daugiau stimulo atsiranda, taip? mirksiukas.gif Džiaugiuosi už pasiekimus. thumbup.gif

QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 15, 13:50)
Sveikos mamytes as naujoke todel labai nedrasu 4u.gif
A ko taip nedrąsiai, prašom jungtis. Kai reikės palaikymo sportuojant palaikysim, kai reikės pabarti velnių duosim. tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(snope @ 2010 01 15, 14:03)
as tai visus tris darau ir rankom ir kojom ir pilvui tik uzpakaliukui jau neber jegu sunkus jis man labai
Jurgitaizaja sveika prisijungus sportuosime drauge 4u.gif
O jūs sunkiausius padarykit ,o po to lengvesnius pasilikt. 4u.gif
Aš pavyzdžiui anksčiau darydavau Buns, Abs ir Legs.
O dabar kai pratimai nebesunkūs, tai padarau pilvui,o po to apatinei sričiai. smile.gif
Atsakyti