Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

QUOTE(marijanaa @ 2010 01 10, 11:32)
ooho ho 7 cm lotuliukas.gif  pasakok ka dar darej??? blush2.gif

na itariu kad tikrai subalansavo mityba bigsmile.gif gal dar ir kokio kito kito sporto apart presiuko pajunge, ane mirksiukas.gif
Atsakyti
aha man irgi idomu kaip pavyko.gal nevalge nieko
Atsakyti
niu mergikes ko cia ramuma g.gif a pratimukus darot ax.gif as taip sakant dirbu dirbu preso klausimu, vakar tik viena diena isiegine buvo per savaite laiko ax.gif siandien duokle aju atidaviau thumbup.gif
Atsakyti
Nu aš kai pradėjau daryt tik vienus pratimus kartą per dieną tai kaip žmogus jaučiuosi biggrin.gif
Aiškiai perdaug buvo abiejų mano presiukui doh.gif
Tikiuosi, kad ir lėčiau, bet iki vasaros jau bus aiškiai matomi rezultatai, jei nepamaišys kas nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 13, 11:13)
Nu aš kai pradėjau daryt tik vienus pratimus kartą per dieną tai kaip žmogus jaučiuosi  biggrin.gif
Aiškiai perdaug buvo abiejų mano presiukui  doh.gif
Tikiuosi, kad ir lėčiau, bet iki vasaros jau bus aiškiai matomi rezultatai, jei nepamaišys kas nors  ax.gif

va va ir as taip pat mastau thumbup.gif po leto po leto ale link tikslo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2010 01 10, 13:07)
na itariu kad tikrai subalansavo mityba  bigsmile.gif gal dar ir kokio kito kito sporto apart presiuko pajunge, ane  mirksiukas.gif
Taip, subalansuota mityba, truputis organizmo valymo, sportas ir prašau, centimetrai dingę. mirksiukas.gif Bet čia manrods kaip kam, man tie centimetrai greitai dingsta, bet greit ir atsiranda, priklauso nuo žmogaus organizmo. mirksiukas.gif

Nu šaunuolės kokios jūs čia visos. smile.gif thumbup.gif Aš irgi sąžiningai darau, tik vakar visiškai laiko neturėjau, nuo darbų nuėjau tik ant nakties, tai buvau išvargusi tiek emociškai tiek fiziškai, tai atleidžiu sau. blush2.gif
Vasarą galėsim demonstruotis pleže. didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina: 13 sausio 2010 - 16:16
Vajė..skaitau skaitau.. smile.gif kaip Jums mergytės gerai, galit toliau sau sportuoti, o aš biuletenį sėdžiu, bronchitas niekaip manęs neapleidžia doctor.gif .. Bandžiau daryti, tai uždūstu doh.gif ..pertrauka mano pratimams verysad.gif . Greičiau pasveikčiau..

O Jūs šaunuolės thumbup.gif . Taip ir toliau !! Vasarą pasitiksim gražios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytiss @ 2010 01 13, 22:19)
Vajė..skaitau skaitau.. smile.gif kaip Jums mergytės gerai, galit toliau sau sportuoti, o aš biuletenį sėdžiu, bronchitas niekaip manęs neapleidžia  doctor.gif .. Bandžiau daryti, tai uždūstu doh.gif ..pertrauka mano pratimams verysad.gif . Greičiau pasveikčiau..

O Jūs šaunuolės  thumbup.gif . Taip ir toliau !! Vasarą pasitiksim gražios smile.gif
Oj užjaučiu.. console.gif Bet nesijaudinkit, pasveiksit ir vėl galėsit į mūsų gretas grįžti. 4u.gif Sveikatos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytiss @ 2010 01 13, 22:19)
Vajė..skaitau skaitau.. smile.gif kaip Jums mergytės gerai, galit toliau sau sportuoti, o aš biuletenį sėdžiu, bronchitas niekaip manęs neapleidžia  doctor.gif .. Bandžiau daryti, tai uždūstu doh.gif ..pertrauka mano pratimams verysad.gif . Greičiau pasveikčiau..

O Jūs šaunuolės  thumbup.gif . Taip ir toliau !! Vasarą pasitiksim gražios smile.gif

sveik brangioji 4u.gif laukiam sugryztancios 4u.gif
Atsakyti
Sveikos sportininkes.
Permeciau temele reiks man pas jus prisirasyti biggrin.gif
Esu baisi tingine ir valia kazkur pametusi,todel kunas nedziugina.Nesu stora(170/65)bet kaip tula lietuvaite noriu buti lieknesne hihihi.gif Baisiausias mano kompleksas yra atsikises pilvukas.Jis pas mane visa gyvenima,nors buvo momentu kai buvau tikrai liesute.Po gimdymo be abejo nepagrazejo lotuliukas.gif Buvau karta susiemusi ir intensyviai sportavau.Keli kartai per savaite sporto klubas su baseinu,namie treniruoklis ir kasdiena po 100 atsilenkimu.Kluba baigiau po menesio-nekenciu treniruokliu,bet atsilenkimus kokius 3 men po 100 kasdiena variau(daznai ir i plevele susipakavusi).jau buvo matyti rezultatai,bet prasidejo ligu sezonas-vyras,vaikas,as-ir entuziazmas isbleso doh.gif Tai va dabar prisiduodu i eteri(kad nebutu kaip pateisinti tingumo) ir nuo siandien vel pradesiu.Paziurejau filmukus-manau iveiksiu ax.gif
Atsakyti
o as vel aptingau kaip karve jauciuos...taip slykstu visad buvau linkus pilneti bet prisilaikydavau o va dabar apsileidau visai ir jegu ner tik valgyt noris
Atsakyti
QUOTE(snope @ 2010 01 14, 23:04)
o as vel aptingau kaip karve jauciuos...taip slykstu visad buvau linkus pilneti bet prisilaikydavau o va dabar apsileidau visai ir jegu ner tik valgyt noris

ei ei ei, anuka susiimk ,o tai istryzaines atspardysim cool.gif nagi atrask motyvacijos, pamastyk kad ziemos periodas juk vistiek anksciau ar veliau baigsis, striukes ir paltus nusiimti reikes, kaip gi tada tamstele atrodysi mirksiukas.gif
Atsakyti