nu viskas paskaiciau kaip jum gerai sekasi nuo rytojaus ir as pradesiu tuos pratimukus laikas ir man susirupinti
QUOTE(marijanaa @ 2010 01 07, 21:24)
nu viskas paskaiciau kaip jum gerai sekasi nuo rytojaus ir as pradesiu tuos pratimukus laikas ir man susirupinti
Pradėkit šiandien rezultatai bus greičiau
Nu aš tai jau galutinai apsisrendžiau nebedaryti kasdien ir 8 ir 7 min. Darysiu vieną dieną vienus, kitą kitus. Maudžia man raumenis nesustojant, matyt per daug, nes negali gi būt, kad per tiek laiko nepriprato kūnas prie kruvio
Bet rezultatai džiugina, vis neatsidžiaugiu, kad radau šitą temukę
o per keik laiko kiek sumazinot pilvuka?
QUOTE(marijanaa @ 2010 01 08, 19:14)
Aš nematavau, bet pratimukus darau apie pora mėnesių ir rezultatai akivaizdūs, kelnės susisega daug lengviau
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 07, 21:58)
- Nu aš tai jau galutinai apsisrendžiau nebedaryti kasdien ir 8 ir 7 min. Darysiu vieną dieną vienus, kitą kitus. Maudžia man raumenis nesustojant, matyt per daug, nes negali gi būt, kad per tiek laiko nepriprato kūnas prie kruvio
nu man zinok abu is kart irgi sunkoka siandien kad jau nejau ant ledo tai visgi abu pavariau, bet siaip irgi jauciu kas antra diena kaitaliosiu
QUOTE(marijanaa @ 2010 01 08, 18:14)
na as kadangi tai padarydavau tai vel uzleisdavau, tai negaliu nieko pasakyt, dabar uzsivedus tai tikiuos viena savaitele mano entuziazmas nesibaigs planas pradziai bent jau menesi, o paskui tikiuos tap iprasiu kad bet kuriuo atveju kasdien noresis pasilankstyti
QUOTE(meiles feja @ 2010 01 09, 10:10)
sveikos paneles, labai noriu jungtis ir daryti siuos pratimelius gal galit pasakyti kaip is yuotubo juos isirasyti i kompakta?
cia kaskur temoje buvo parasyta tai as taipir dariau, per google isivedus "parsisiusti is yuoutube" nuejau i kaskoki tinklalapi ir atsisiunciaui kompa, na o tada jei tau reik gali rasytis i kompakta
QUOTE(marijanaa @ 2010 01 08, 18:14)
aš tai per dvi savaites 7cm buvau atsikračiusi. QUOTE(Carolina @ 2010 01 09, 15:34)
aš tai per dvi savaites 7cm buvau atsikračiusi.
neitiketina bet panasu kad buvo nuo ko tiek kristi, nes man nuimk 7 cm tai kaipir isnykciau
QUOTE(okkey @ 2010 01 09, 16:30)
neitiketina bet panasu kad buvo nuo ko tiek kristi, nes man nuimk 7 cm tai kaipir isnykciau
Patikėkit nebuvo Nesu stambi, tik per žiemą tas riebalinis sluoksniukas ant pilvo užsidėjęs buvo. Ir be to čia ne vien dėl pratimų taip centimetrai nukrito. Šią žiemą ta pati bėda.
QUOTE(Carolina @ 2010 01 09, 21:33)
Patikėkit nebuvo Nesu stambi, tik per žiemą tas riebalinis sluoksniukas ant pilvo užsidėjęs buvo. Ir be to čia ne vien dėl pratimų taip centimetrai nukrito.
Šią žiemą ta pati bėda.
Šią žiemą ta pati bėda.
o dar kas padejo numesti tuos centimetrus?
QUOTE(Carolina @ 2010 01 09, 16:34)
aš tai per dvi savaites 7cm buvau atsikračiusi.
ooho ho 7 cm pasakok ka dar darej???