Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

QUOTE(snope @ 2010 01 06, 19:06)

beja o jus iskart visus darot ar po kiek laiko atskirom dalim

nu as irgi jei jau abu jungiu tai abuiskart ir padarau 4u.gif
Atsakyti
snope,
Valgykit jūs po tų 6h, tik prieš miegant porą valandų geriau nieko nevalgyti,o po 6h galima valgyti įvairiausių vaisių, kad numalšinti alkį, svarbu tik neapsunkinti skrandžio nakčiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 05, 21:12)
Aš tai jau matyt persitempiau  g.gif
Maudžia ruomenis kasdien jau antra savaitė, nuo tada kai pradėjau daryt vieną dieną ir 8 ir 7 min. Reiks gal mažint, bet kad taip norisi to gražaus pilvuko  ax.gif

Na jei jauciate raumenukus,maudzia,toks jausmas kai darote atsilenkimus ir siek tiek pradeda truputi skaudeti. Tada raumenukai dirbo ir tie pratimai padeda 4u.gif
Lekiu ir as padirbeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2010 01 03, 14:00)
bandeles pusryčiam kemša  lotuliukas.gif niu bet užteks "švest", reiks eit pilvuko kankint, nes MB sakė kad kažkur savęs dalį pamečiau  biggrin.gif

Nuo tu pratimuku pametei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2010 01 06, 20:50)
snope,
Valgykit jūs po tų 6h, tik prieš miegant porą valandų geriau nieko nevalgyti,o po 6h galima valgyti įvairiausių vaisių, kad numalšinti alkį, svarbu tik neapsunkinti skrandžio nakčiai. smile.gif

nu man tai panasiai nuo 6 vistiek gaunasi kad reiktu nevalgyti, nes 9 jau bunu lovoj lotuliukas.gif taip sakant guluos su vistom ale ir keliuos su gaidziais lotuliukas.gif

siandien jau duokle ledo arenai atiduota, pratimukai padaryti, tap sakant as kelyyyyy drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jau buvau pripratusi prie šių pratimukų, o po pertraukos dabar jau skauda vėl kaklą, raumenis .. bet geras man tas jausmas thumbup.gif darau ir jaučiu, kad rezultatas turėtų būti. Tiesa, dar kolorijas skaičiuoti pradėjau smile.gif labai noriu sukūsti iki savo vestuvių smile.gif smile.gif smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytiss @ 2010 01 07, 13:41)
Jau buvau pripratusi prie šių pratimukų, o po pertraukos dabar jau skauda vėl kaklą, raumenis .. bet geras man tas  jausmas thumbup.gif  darau ir jaučiu, kad rezultatas turėtų būti. Tiesa, dar kolorijas skaičiuoti pradėjau smile.gif labai noriu sukūsti iki savo vestuvių smile.gif smile.gif smile.gif blush2.gif

saunuole 4u.gif na motyvacija tai tikrai didele turi -pirmyn taip sakant i kova su tais kg bigsmile.gif
Atsakyti
ziukyti sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kad ir kiek svertumėt, vistiek tą dieną būsit pati gražiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2010 01 07, 08:03)
siandien jau duokle ledo arenai atiduota, pratimukai padaryti, tap sakant as kelyyyyy  drinks_cheers.gif
Kaip šauniai čia. bigsmile.gif Aš tai katik iš po slidinėjimo su nudaužyta sėdyne, tai šiandien laisvadienį leidau pasidaryti. blush2.gif

QUOTE(Neraitė @ 2010 01 07, 16:20)
ziukyti sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kad ir kiek svertumėt, vistiek  tą dieną būsit pati gražiausia  smile.gif
Pritariu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą , mergytės smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikytiss: 07 sausio 2010 - 19:34
QUOTE(unte @ 2010 01 06, 23:21)
Nuo tu pratimuku pametei? bigsmile.gif

na pilvukas pagražėjo nuo jų, o svoris dar ir nuo prisižiūrėjimo valgant, tad nuo abiejų kartu.. thumbup.gif labai faina, kad pratimukai tokie paprastučiai o padeda pilvuką pagražint smile.gif
Atsakyti
Kaip gera slidineti, ciuozineti thumbup.gif , gaila, kad tai dariau 12-14 metų ax.gif Išaugau ir slides ir pačiūžas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikytiss: 07 sausio 2010 - 19:37