Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

hi.gif
blush2.gif As nuo vakar pradejau daryt juos........ tik man sunkoka, as niekad nesportavusi doh.gif lasiniai kol susipaudzia devyni prakaitai iseina lotuliukas.gif
Na bet ziuresim koks rezultatas bus blush2.gif
Aciukas uz nuoroda
Atsakyti
na ka as vis jus skaitau skaitau, buna savaitele padarau, uzmetu vel padarau - nu kap bumerangas koks blush2.gif

bet dabar jau rimtai uzsiiemu, nes svorio mest nelabai reikia bet va formas padailinti noriu 4u.gif siandien ryte jau duokle presui atidaviau bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai jau matyt persitempiau g.gif
Maudžia ruomenis kasdien jau antra savaitė, nuo tada kai pradėjau daryt vieną dieną ir 8 ir 7 min. Reiks gal mažint, bet kad taip norisi to gražaus pilvuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 05, 20:12)
Aš tai jau matyt persitempiau  g.gif
Maudžia ruomenis kasdien jau antra savaitė, nuo tada kai pradėjau daryt vieną dieną ir 8 ir 7 min. Reiks gal mažint, bet kad taip norisi to gražaus pilvuko  ax.gif

as vakar padariau ir 7 ir 8 min, tai siandien ojojoj kaipjauciu visus raumenukus, tai is ryto tik 8 min tuos padariau, sakiau gal reik kas antra diena taip, na tipo viena diena 7+8, kita tik 8 min ir vel 7+8 ir kita veltik 8., nes man tie kur 8 min lengvesni lotuliukas.gif tipo saves biski pagailesiu lotuliukas.gif na ir kadangi dabar salygas puikias ciuozineti turiu tai va vis kasdien stengiuos bent 30 min su paciuzom pasiduoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2010 01 06, 09:06)
as vakar padariau ir 7 ir 8 min, tai siandien ojojoj kaipjauciu visus raumenukus, tai is ryto tik 8 min tuos padariau, sakiau gal reik kas antra diena taip, na tipo viena diena 7+8, kita tik 8 min ir vel 7+8 ir kita veltik 8., nes man tie kur 8 min lengvesni  lotuliukas.gif tipo saves biski pagailesiu  lotuliukas.gif na ir kadangi dabar salygas puikias ciuozineti turiu tai va vis kasdien stengiuos bent 30 min su paciuzom pasiduoti  thumbup.gif

Man irgi tie 8 min, lengvsni, bet jie man ir patinka labiau ir reikalingesni, nes pas mane labiau dailinti reikia viršų nei apačią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 06, 08:28)
Man irgi tie 8 min, lengvsni, bet jie man ir patinka labiau ir reikalingesni, nes pas mane labiau dailinti reikia viršų nei apačią  smile.gif

man tai gal daugiau apacia reiktu, bet ir man 8 min smagesni mirksiukas.gif
Atsakyti
Padariau dar šiandien abu pratimukus ir dabar ieškau ką čia suvalgius, kad sulieknėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 06, 12:00)
Padariau dar šiandien abu pratimukus ir dabar ieškau ką čia suvalgius, kad sulieknėčiau  biggrin.gif

geriausia nevalgyt lotuliukas.gif o jei rimtai kalk vaisiu koki ar varskes, o rimtesni maista biski velesniam laikui atidek, kad ne is kart po sportuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš nuo šiandien pradėsiu daryti šiuos pratimus,nes mano pilvas ir kojos tikrai nekokios... unsure.gif Dėkui už nuorodas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 01 06, 13:45)
Ir aš nuo šiandien pradėsiu daryti šiuos pratimus,nes mano pilvas ir kojos tikrai nekokios...  unsure.gif Dėkui už nuorodas  mirksiukas.gif  4u.gif

Informuokit apie rezultatus smile.gif

Aš suvalgiau kriaušę po pratimukų, nes tada kažkaip labai jau norisi kažko smile.gif
Atsakyti
o kur randat 7 min pratimus
Papildyta:
as tai bandau nuo 6 nevalgyt bet taip sunku o pratimukus irgi ne visad visus padarau tai laiko tai jegu ner
Papildyta:
beja o jus iskart visus darot ar po kiek laiko atskirom dalim
Atsakyti
QUOTE(snope @ 2010 01 06, 20:06)
o kur randat 7 min pratimus
Papildyta:
as tai bandau nuo 6 nevalgyt bet taip sunku o pratimukus irgi ne visad visus padarau tai laiko tai jegu ner
Papildyta:
beja o jus iskart visus darot ar po kiek laiko atskirom dalim

http://www.youtube.c...feature=related čia 7 min.
Aš tai darau visus iškarto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neraitė: 06 sausio 2010 - 19:40