Sveikos
Noriu prisijungti prie jūsų. Daugiau nei pusę metų lankiau sporto klubą, rezultatai buvo akivaizdūs, bet atimdavo daug laiko- kol nuvažiuoji, grįžti, dar papildoma valanda prisideda. nustojau sportuoti- kilogramai ir apimtys sėkmingai grįžo. Tai nusprendžiau sportuoti namuose, radau jūsų temą, žiūriu, kad [ratimukai puikiai pažįstami. Pradėsiu nuo rytojaus Ne, gal geriau nuo šiandien
Sveikutes , as ir noriu prie jusu prisijungti , labai intensyviai zadu pradeti atiskratyti nereikalingu kilogramu ypac nuo pilvo po nauju metu , nes man sveikata vercia tai daryti na ir zinoma pati noriu ar priimsite mane
beje kokius cia pratimus darot pilvui , kad taip visoms sekas
as ir noriu
beje kokius cia pratimus darot pilvui , kad taip visoms sekas
as ir noriu
Manau po naujų metų ohoho kiek mūsų dar susirinks Sveikos prisijungusios.
Aš tai tinginiavau kiek laiko. Grįšiu tik po naujų į jūsų gretas, daugiau stimulo atsiras.
Aš tai tinginiavau kiek laiko. Grįšiu tik po naujų į jūsų gretas, daugiau stimulo atsiras.
Sveikutės aš taip pat prie jūsų norėčiau prisijungti Vakar pasiskaičiau. Iš pradžių galvojau gal nuo rytojaus pradėsiu,bet vėliau pamąsčiau,jog pirmadienis,tai gal neatidedinėsiu,o iš karto kibsiu į darbą... vakar padirbėjau,tai dabar jaučiasi raumenukai Jaučiasi,kad gyvenu
Na va..Naujieji metai tikiuosi pavyks pasiekti tiksla ir numesti nereikalinga svori Buvau uzsiemusi ir as su sitais pratimukais - veike, bet ar ilgai? Valgiau valgiau ir VALGIAU.. O dabar vel jungiuosi prie jusu visu
QUOTE(zuikytiss @ 2010 01 01, 18:34)
Na va..Naujieji metai tikiuosi pavyks pasiekti tiksla ir numesti nereikalinga svori Buvau uzsiemusi ir as su sitais pratimukais - veike, bet ar ilgai? Valgiau valgiau ir VALGIAU.. O dabar vel jungiuosi prie jusu visu
Jungiuosi. Šiandien sveikatas atgaunam ir ryt pradedu savo sveikesnį gyvenimą.
Aš jau dariau užvakar, šiandien irgi truputį. Bet aš nedarau pasijungus youtubo, tiesiog peržiūrėjau ir varau iš atminties, na man tie pratimukai pažįstami šiek tiek, todėl nebūtina visada žiūrėti. Gal nieko blogo
QUOTE(somebody else @ 2010 01 01, 21:08)
Aš jau dariau užvakar, šiandien irgi truputį. Bet aš nedarau pasijungus youtubo, tiesiog peržiūrėjau ir varau iš atminties, na man tie pratimukai pažįstami šiek tiek, todėl nebūtina visada žiūrėti. Gal nieko blogo
Manau nieko, nes šiltuoju metu laiku kai bėgiodavau, tai mano apšilimo pratimai buvo 8min Legs. Ir nereikėjo man jokios youtubes. Tai kur gi sportininkės visos?
QUOTE(Carolina @ 2010 01 03, 11:41)
bandeles pusryčiam kemša niu bet užteks "švest", reiks eit pilvuko kankint, nes MB sakė kad kažkur savęs dalį pamečiau
QUOTE(Amise @ 2010 01 03, 12:00)
bandeles pusryčiam kemša niu bet užteks "švest", reiks eit pilvuko kankint, nes MB sakė kad kažkur savęs dalį pamečiau
Ot sveikuolės. Lekiu ir aš riebaliukus patirpdyti.
QUOTE(Carolina @ 2010 01 03, 12:41)
Manau nieko, nes šiltuoju metu laiku kai bėgiodavau, tai mano apšilimo pratimai buvo 8min Legs. Ir nereikėjo man jokios youtubes.
Tai kur gi sportininkės visos?
Tai kur gi sportininkės visos?
na ir aš vėl jungiuosiu, nes per tas šventes sportus visai pamiršau o tik visokius gardumynus kimšau