Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

Sveikos 4u.gif
Noriu prisijungti prie jūsų. Daugiau nei pusę metų lankiau sporto klubą, rezultatai buvo akivaizdūs, bet atimdavo daug laiko- kol nuvažiuoji, grįžti, dar papildoma valanda prisideda. nustojau sportuoti- kilogramai ir apimtys sėkmingai grįžo. Tai nusprendžiau sportuoti namuose, radau jūsų temą, žiūriu, kad [ratimukai puikiai pažįstami. Pradėsiu nuo rytojaus thumbup.gif Ne, gal geriau nuo šiandien bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes , as ir noriu prie jusu prisijungti , labai intensyviai zadu pradeti atiskratyti nereikalingu kilogramu ypac nuo pilvo po nauju metu , nes man sveikata vercia tai daryti na ir zinoma pati noriu ar priimsite mane blush2.gif
beje kokius cia pratimus darot pilvui , kad taip visoms sekas blush2.gif
as ir noriu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brunetė: 28 gruodžio 2009 - 19:28
Manau po naujų metų ohoho kiek mūsų dar susirinks biggrin.gif Sveikos prisijungusios. 4u.gif
Aš tai tinginiavau kiek laiko. doh.gif Grįšiu tik po naujų į jūsų gretas, daugiau stimulo atsiras. blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif aš taip pat prie jūsų norėčiau prisijungti ax.gif Vakar pasiskaičiau. Iš pradžių galvojau gal nuo rytojaus pradėsiu,bet vėliau pamąsčiau,jog pirmadienis,tai gal neatidedinėsiu,o iš karto kibsiu į darbą... blush2.gif vakar padirbėjau,tai dabar jaučiasi raumenukai thumbup.gif Jaučiasi,kad gyvenu
Atsakyti
vau kaip smagu pagaliau musu pagausejo,nes jau buvau pradejus susirasineti su savim.as irgi jau sportuoju 4 dienas iseils tai faina bet jau tinginys tai baisus puola
Atsakyti
Na va..Naujieji metai smile.gif tikiuosi pavyks pasiekti tiksla ir numesti nereikalinga svori smile.gif Buvau uzsiemusi ir as su sitais pratimukais thumbup.gif - veike, bet ar ilgai? ax.gif Valgiau valgiau ir VALGIAU.. doh.gif doh.gif biggrin.gif O dabar vel jungiuosi prie jusu visu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytiss @ 2010 01 01, 18:34)
Na va..Naujieji metai smile.gif tikiuosi pavyks pasiekti tiksla ir numesti nereikalinga svori smile.gif Buvau uzsiemusi ir as su sitais pratimukais thumbup.gif  - veike, bet ar ilgai?  ax.gif  Valgiau valgiau ir VALGIAU.. doh.gif  doh.gif  biggrin.gif O dabar vel jungiuosi prie jusu visu smile.gif
Jungiuosi. drinks_cheers.gif
Šiandien sveikatas atgaunam ir ryt pradedu savo sveikesnį gyvenimą. biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau dariau užvakar, šiandien irgi truputį. Bet aš nedarau pasijungus youtubo, tiesiog peržiūrėjau ir varau iš atminties, na man tie pratimukai pažįstami šiek tiek, todėl nebūtina visada žiūrėti. Gal nieko blogo g.gif
Atsakyti
QUOTE(somebody else @ 2010 01 01, 21:08)
Aš jau dariau užvakar, šiandien irgi truputį. Bet aš nedarau pasijungus youtubo, tiesiog peržiūrėjau ir varau iš atminties, na man tie pratimukai pažįstami šiek tiek, todėl nebūtina visada žiūrėti. Gal nieko blogo g.gif
Manau nieko, nes šiltuoju metu laiku kai bėgiodavau, tai mano apšilimo pratimai buvo 8min Legs. Ir nereikėjo man jokios youtubes. mirksiukas.gif

Tai kur gi sportininkės visos? smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina: 03 sausio 2010 - 11:42
QUOTE(Carolina @ 2010 01 03, 11:41)

Tai kur gi sportininkės visos?  smile.gif  bigsmile.gif

bandeles pusryčiam kemša lotuliukas.gif niu bet užteks "švest", reiks eit pilvuko kankint, nes MB sakė kad kažkur savęs dalį pamečiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2010 01 03, 12:00)
bandeles pusryčiam kemša  lotuliukas.gif niu bet užteks "švest", reiks eit pilvuko kankint, nes MB sakė kad kažkur savęs dalį pamečiau  biggrin.gif
Ot sveikuolės. lotuliukas.gif
Lekiu ir aš riebaliukus patirpdyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2010 01 03, 12:41)
Manau nieko, nes šiltuoju metu laiku kai bėgiodavau, tai mano apšilimo pratimai buvo 8min Legs. Ir nereikėjo man jokios youtubes.  mirksiukas.gif

Tai kur gi sportininkės visos?  smile.gif  bigsmile.gif

na ir aš vėl jungiuosiu, nes per tas šventes sportus visai pamiršau blush2.gif o tik visokius gardumynus kimšau doh.gif
Atsakyti