Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

Aš irgi uo šiandien pradėjau juos daryti, nes pilvas jau varo mane i nevilti schmoll.gif
Atsakyti
Pasiziurejau tuos pratimukus,reiks pradet vakare daryt,nes vis sakau ryt,ryt ir taip jau 8metai.Teks suimt save i rankas,nes jau nebegaliu i pilva ziuret,varo jis mane i nevilti frusty.gif
Atsakyti
Kokiu geru pratimuku radau pas jus thumbup.gif isidedu i favorites, issisaugau ir nuo 1dienio pradesiu daryti smile.gif pati savo kokius sugalvoju irgi darau, bet cia ir parodo ir pamoko, kaip taisyklingai daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shatene @ 2009 09 12, 22:17)
Va čia tai pratimukai  thumbup.gif Jau tokia šlapia nebuvau net po 30 min elipsiuko minimo  bigsmile.gif  Tik tiek, kad kojom kažkaip silpnokai apkrovimo gaunasi lyginant su pilvo preso pratimais. Darysiu juos dabar kas antrą dieną ir lauksiu rezultatų  ax.gif

kaip rasti pratimus tuos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(merial @ 2009 09 20, 18:54)
kaip rasti pratimus tuos? blush2.gif

pirmame puslapyje, kur yra senosios temos, atsidarykite jas ir pirmuose puslapiuose rasite idetus 4u.gif
Atsakyti
man irgi labai patiko sie pratimai, likau visa slapia, tik beda ta, kad pakerta nugara, gal ka negeraidarau g.gif
Atsakyti
na siandien trecia diena kaip juos padariau, bet nzn man neskaudejo nei vieno raumenuko g.gif gal netaisyklingau kaip nors darau? nors darant tikrai skauda, net visu tempu nevalioju, tarpais paiilsiu. blush2.gif darau pilvui ir uzpakaliui, bet tikiuosi kad rezultatas tikrai pasimatys blush2.gif
Atsakyti
Aš 10 dienų darau šituos pratimus, tai viršutinis pilvas ir liemuo suplonėjo 3cm. O apatinis pilvas nė iš vietos schmoll.gif kaži kokius pratimus papildomai daryt, kad apatinis presas dirbtų? nes šituos pratimus darant net nejaučiu, kad jis dirbtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 09 21, 16:15)
Aš 10 dienų darau šituos pratimus, tai viršutinis pilvas ir liemuo suplonėjo 3cm. O apatinis pilvas nė iš vietos schmoll.gif  kaži kokius pratimus papildomai daryt, kad apatinis presas dirbtų? nes šituos pratimus darant net nejaučiu, kad jis dirbtų g.gif

Nepergyvenk TimbaLimba mirksiukas.gif Jis irgi dirba, tik , kaip as jau minejau, su apatine dalim visada taip, visada jis leciau eina geru rezultatu link doh.gif Bet pamatysi, po kokio menesiuko, rezultatai bus mirksiukas.gif AS TAU PAZADU drinks_cheers.gif
Pati sportuoju tuos pratimukus, jau eina antras menuo, ir jau matosi rezultatai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simonyte005 @ 2009 09 21, 20:04)
Nepergyvenk TimbaLimba  mirksiukas.gif  Jis irgi dirba, tik , kaip as jau minejau, su apatine dalim visada taip, visada jis leciau eina geru rezultatu link  doh.gif  Bet pamatysi, po kokio menesiuko, rezultatai bus  mirksiukas.gif  AS TAU PAZADU  drinks_cheers.gif
Pati sportuoju tuos pratimukus, jau eina antras menuo, ir jau matosi rezultatai  4u.gif

ok, tada ranku nenuleidžiam, sportuojam toliau drinks_cheers.gif prisiduosiu dar po poros savaičių su tikiuosi naujais skaičiukais bigsmile.gif
Atsakyti
super pratimai, netycia papuoliau cia ir iskart priskyriau prie favorites fitness3.gif ploja.gif nuo snd pradejau daryt smile.gif
Atsakyti
As irgi darau thumbup.gif dabar kai truputi daugiau laiko turiu, stengiuosi kiekviena diena sportuoti smile.gif nors si temuke skirta pilvo presui, bet kazkodel pilvukui nieko nejauciu, kad jaustusi kas pasportavus g.gif o va kojytems padarius pratimu, tai jauciasi blush2.gif
Atsakyti