Aš irgi uo šiandien pradėjau juos daryti, nes pilvas jau varo mane i nevilti
Pasiziurejau tuos pratimukus,reiks pradet vakare daryt,nes vis sakau ryt,ryt ir taip jau 8metai.Teks suimt save i rankas,nes jau nebegaliu i pilva ziuret,varo jis mane i nevilti
Kokiu geru pratimuku radau pas jus isidedu i favorites, issisaugau ir nuo 1dienio pradesiu daryti pati savo kokius sugalvoju irgi darau, bet cia ir parodo ir pamoko, kaip taisyklingai daryti
QUOTE(shatene @ 2009 09 12, 22:17)
Va čia tai pratimukai Jau tokia šlapia nebuvau net po 30 min elipsiuko minimo Tik tiek, kad kojom kažkaip silpnokai apkrovimo gaunasi lyginant su pilvo preso pratimais. Darysiu juos dabar kas antrą dieną ir lauksiu rezultatų
kaip rasti pratimus tuos?
QUOTE(merial @ 2009 09 20, 18:54)
kaip rasti pratimus tuos?
pirmame puslapyje, kur yra senosios temos, atsidarykite jas ir pirmuose puslapiuose rasite idetus
na siandien trecia diena kaip juos padariau, bet nzn man neskaudejo nei vieno raumenuko gal netaisyklingau kaip nors darau? nors darant tikrai skauda, net visu tempu nevalioju, tarpais paiilsiu. darau pilvui ir uzpakaliui, bet tikiuosi kad rezultatas tikrai pasimatys
Aš 10 dienų darau šituos pratimus, tai viršutinis pilvas ir liemuo suplonėjo 3cm. O apatinis pilvas nė iš vietos kaži kokius pratimus papildomai daryt, kad apatinis presas dirbtų? nes šituos pratimus darant net nejaučiu, kad jis dirbtų
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 09 21, 16:15)
Aš 10 dienų darau šituos pratimus, tai viršutinis pilvas ir liemuo suplonėjo 3cm. O apatinis pilvas nė iš vietos kaži kokius pratimus papildomai daryt, kad apatinis presas dirbtų? nes šituos pratimus darant net nejaučiu, kad jis dirbtų
Nepergyvenk TimbaLimba Jis irgi dirba, tik , kaip as jau minejau, su apatine dalim visada taip, visada jis leciau eina geru rezultatu link Bet pamatysi, po kokio menesiuko, rezultatai bus AS TAU PAZADU
Pati sportuoju tuos pratimukus, jau eina antras menuo, ir jau matosi rezultatai
QUOTE(simonyte005 @ 2009 09 21, 20:04)
Nepergyvenk TimbaLimba Jis irgi dirba, tik , kaip as jau minejau, su apatine dalim visada taip, visada jis leciau eina geru rezultatu link Bet pamatysi, po kokio menesiuko, rezultatai bus AS TAU PAZADU
ok, tada ranku nenuleidžiam, sportuojam toliau prisiduosiu dar po poros savaičių su tikiuosi naujais skaičiukais
super pratimai, netycia papuoliau cia ir iskart priskyriau prie favorites nuo snd pradejau daryt
As irgi darau dabar kai truputi daugiau laiko turiu, stengiuosi kiekviena diena sportuoti nors si temuke skirta pilvo presui, bet kazkodel pilvukui nieko nejauciu, kad jaustusi kas pasportavus o va kojytems padarius pratimu, tai jauciasi