Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

QUOTE(Carolina @ 2009 12 05, 14:27)
Čia visą knygą specialią perskaičiau, reikia žinoti ten visą sistemą.  mirksiukas.gif Galiu surasti kur jin internete yra patalpinta, jei sudomino.
Nėra ji labai ilga, per kelis vakarus perskaičiau. smile.gif

Bet juk malonu jausti, kad kažką nuveikėt?  mirksiukas.gif
hihihi.gif

na gal ir man pavyks su tuo maistu pasiderinti g.gif tik sunkiau siai bus bulvių prie mėsos atsisakyti tiesiog dievinu aš jas
Papildyta:
QUOTE(Black&White @ 2009 12 06, 20:08)
Sveikos merginos  4u.gif Noriu prisijungti prie jusu  bigsmile.gif
Siaip esu gan patenkinta savo figura, bet va tikrai butu neprosal atsikratyt keliu cm nuo pilvo ir ji sustangrint.  ax.gif stengsiuos saziningai daryti pratimus.  rolleyes.gif

prašom jungtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vestė21 @ 2009 12 07, 10:56)
na gal ir man pavyks su tuo maistu pasiderinti g.gif tik sunkiau siai bus bulvių prie mėsos atsisakyti tiesiog dievinu aš jas
O man kaiptik tai buvo lengviausia.
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2009 12 07, 17:56)
O man kaiptik tai buvo lengviausia.
hihihi.gif

pasirodo ne taip sunku ax.gif vakar sau vieštiena su daržovėm kirtau ir nereikėjo tų bulvių. O šiandien ryte nuo vaisių dieną pradėjau. Gal pavyks ir man rolleyes.gif o pratimai tai man labiau patinka kur 7minutės, tai jau visa pilva jauti juos padares bigsmile.gif
Atsakyti
Pirmą savaitę kaklą skaudėjo, labai sunku buvo jo neįtempti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neraitė: 08 gruodžio 2009 - 16:40
QUOTE(vestė21 @ 2009 12 08, 09:12)
pasirodo ne taip sunku ax.gif vakar sau vieštiena su daržovėm kirtau ir nereikėjo tų bulvių. O šiandien ryte nuo vaisių dieną pradėjau. Gal pavyks ir man rolleyes.gif o pratimai tai man labiau patinka kur 7minutės, tai jau visa pilva jauti juos padares bigsmile.gif
Aišku pavyks, svarbu, kad tai taptų gyvenimo būdu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 12 08, 17:37)
Pirmą savaitę kaklą skaudėjo, labai sunku buvo jo neįtempti  ax.gif

tai nieko ir kaklas taps gražesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2009 12 08, 18:37)
Aišku pavyks, svarbu, kad tai taptų gyvenimo būdu.  thumbup.gif

manau po truputį pratinsiuosi, nes taip jau drastiškai visko keisti negali rolleyes.gif
Atsakyti
kur dingo visos sportininkės g.gif man tai tie pratimukai padeda dar kartu su maisto derinimu thumbup.gif kai pavalgai taip nesipučia pilvas ir darbe jau pastebėjo, kad truputį sumažėjo apimtys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vestė21 @ 2009 12 10, 13:42)
kur dingo visos sportininkės g.gif man tai tie pratimukai padeda dar kartu su maisto derinimu thumbup.gif kai pavalgai taip nesipučia pilvas ir darbe jau pastebėjo, kad truputį sumažėjo apimtys thumbup.gif

thumbup.gif
Man irgi patinka ir manau jau matosi rezultatas biggrin.gif
Atsakyti
Čia čia sportininkės. smile.gif Kaip ir kasdien 8 min abs,buns ir legs smile.gif Dar mąstau ir arms pridėti, gal visai nieko būtų patvirtinti rankas. g.gif
Džiugu, kad jau matosi rezultatai. thumbup.gif Šaunuolės.
Atsakyti
kai pripranti - atrodo kazko truksta, jei kuria diena nedarai pratimu... 4u.gif
Atsakyti
pritariu kad kažko trūksta, jei ryte nepadarai tai ir sukasi galvoje kad vakare reikia padaryti, o dar kai po truputį rezultatai ryškėje išvis noras sukyla rolleyes.gif
Atsakyti