Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

QUOTE(pantenee @ 2009 12 03, 18:06)
o tai kaip galingai isvalei organizma? biggrin.gif
Skysčių dieta tokia vadinama. mirksiukas.gif Tik aš nesidietinau, nes nėra man ko labai ir numesti, bet norėjau organizmą nuo visų bjaurybių išvalyti. schmoll.gif 5 dienas puikiausiai išbuvau, norėjau ir toliau tęsti, bet pagalvojau, kad visgi neesu tikra ar nebus pašalinio poveikio laikantis ilgiau. smile.gif Savijauta tikrai puiki. smile.gif Viliojat jūs čia mane vėl prasivalyti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2009 12 03, 21:31)
Skysčių dieta tokia vadinama.  mirksiukas.gif Tik aš nesidietinau, nes nėra man ko labai ir numesti, bet norėjau organizmą nuo visų bjaurybių išvalyti.  schmoll.gif 5 dienas puikiausiai išbuvau, norėjau ir toliau tęsti, bet pagalvojau, kad visgi neesu tikra ar nebus pašalinio poveikio laikantis ilgiau. smile.gif Savijauta tikrai puiki. smile.gif Viliojat jūs čia mane vėl prasivalyti. biggrin.gif

Norėčiau ir aš prasivalyti, bet dar sūnelį maitinu...
O pratimai šitie geri darau vieną dieną juos, kitą 7 min. kur kažkuri įmetė nuorodą.
Plika akim dar nieko nesimato, bet jaučiasi, kad pilvas toks tvirtesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2009 12 03, 12:21)
Sveika prisijungusi  drinks_cheers.gif  4u.gif na man, pavyzdziui, rezulatai pradejo matytis tik po gero menesiuko  blush2.gif gal del to, kad esu truputi tinginiuke, kai viena sportuoju namie, niekas nevercia  biggrin.gif bet kitoms mergaitems, cia paskaicius, rezultatai ir anksciau jau pradejo matytis - cia priklauso kiek pastangu ir valios idesi  4u.gif

o tik tuos pratimus darot ar dar ir kitu sportu užsiimat?
reikės kibti sportuot, nes jau visai apsileidau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Carolina @ 2009 12 03, 18:20)
vestė21, sveika prisijungus.  4u.gif
na man bent jau pirmą kartą akivaizdūs rezultatai pasimatė per 2 savaitės, bet čia dar plius maisto derinimas, sveiko valgymo principai ir toks galingas organizmo išvalymas.  biggrin.gif  4u.gif Svarbu tik neapsileisti.  mirksiukas.gif

čia dėl maisto derinimo gali smulkiau papasakoti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vestė21 @ 2009 12 04, 09:50)
o tik tuos pratimus darot ar dar ir kitu sportu užsiimat?
reikės kibti sportuot, nes jau visai apsileidau blush2.gif

darau tik tuos pratimus, ir dar planuoju pradeti begioti vakarais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vestė21 @ 2009 12 04, 10:50)

Man irgi idomu...sportavau menesi, niekas nepasikeite, numeciau...paziurejau i veidrodi ir vel noras sportuot kilo...

Vat sunkiausia yra numesti kelis kg, kai ju buna daug VIRS, tai lengviau krenta, bet kai perdau 3-4kg, labai sunku nukratyti... ax.gif
Atsakyti
na aš jau pradėjau sportus. Tai jau turbūt užranbėjusi buvau lotuliukas.gif skauda visus raumenukus
Atsakyti
QUOTE(vestė21 @ 2009 12 04, 09:50)
Čia visą knygą specialią perskaičiau, reikia žinoti ten visą sistemą. mirksiukas.gif Galiu surasti kur jin internete yra patalpinta, jei sudomino.
Nėra ji labai ilga, per kelis vakarus perskaičiau. smile.gif

QUOTE(vestė21 @ 2009 12 05, 13:04)
na aš jau pradėjau sportus. Tai jau turbūt užranbėjusi buvau lotuliukas.gif skauda visus raumenukus
Bet juk malonu jausti, kad kažką nuveikėt? mirksiukas.gif
hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina: 05 gruodžio 2009 - 13:28
QUOTE(Carolina @ 2009 12 05, 14:27)
Čia visą knygą specialią perskaičiau, reikia žinoti ten visą sistemą.  mirksiukas.gif Galiu surasti kur jin internete yra patalpinta, jei sudomino.

Gal galit nuoroda? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Noriu prisijungti prie jusu bigsmile.gif
Siaip esu gan patenkinta savo figura, bet va tikrai butu neprosal atsikratyt keliu cm nuo pilvo ir ji sustangrint. ax.gif stengsiuos saziningai daryti pratimus. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Black&White: 06 gruodžio 2009 - 19:08
QUOTE(aint @ 2009 09 09, 17:33)
sveiki,va skaitinejau tas temas, perziurejau pratimus,noriu prisideti, bet ziuriu kad nera daugiau temos, bent jau neradau nors isverciau visa foruma.... merginos, kaip jusu rezultatai?

Senosios temos:

http://www.supermama...howtopic=392407

http://www.supermama...howtopic=418559

Pratimai, matosi, veiksmingi...tik valios reikia smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2009 12 05, 20:23)
Gal galit nuoroda?  bigsmile.gif
Prašau. mirksiukas.gif

Čia nuoroda į SM temą, patartina perskaityti pirmą postą: http://www.supermama...lgymo principai
O čia nuoroda į knygutę: Knygutė
Atsakyti
O jau tie 7 minuciu pratimukai kokie geri, visa papilve trecia diena skauda, nuo anu 8 min ABS tai taip neskaudejo... ax.gif
O kazin po cezario kada jau galima daryti pratimus, man pries 3 metus darytas bet kai padariau situos 7 min tai jauciu atrodo visa siule...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 07 gruodžio 2009 - 08:31