Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

QUOTE(burbulaila @ 2009 12 01, 19:18)
man asmeniskai 8 min abs nedave dideliu rezultatu, jauciu tik kaip dirba virsutine dalis.
neseniai uzmaciau 7 min abs youtubej, kur darant pratimus dirba visi pilvo raumenys. dar tik pradejau daryti, tad ziuresim kokie rezultatai biggrin.gif
jei kam idomu http://www.youtube.c...h?v=mVmjhNmvEwo

Ačiū už nuorodą, reikės pabandyti papildomai ir šiuos, nes mano pilvui pratimų per daug nebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2009 11 30, 23:51)
http://www.radiocool...-groti-firefox/

čia yra parsisiųsti ir viskas paaiškinta smile.gif arba tiesiog įveskite į google 'kaip parsisiųsti iš youtube' ir rasite nemažai nuorodų ir įvairių būdų kaip tai galima padaryti smile.gif

Dėkoju, išbandysiu, gal pavyks 4u.gif
Atsakyti
O aš galvoju kur ta tema dingo, kur gi visos sportuojančios. biggrin.gif Pagaliau radau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2009 12 02, 14:15)
O aš galvoju kur ta tema dingo, kur gi visos sportuojančios.  biggrin.gif Pagaliau radau. smile.gif

nedingo nedingo biggrin.gif as sia temuke karts nuo karto irgi paskaitau, kaip mergaitem sekasi smile.gif pati irgi sportuoju, bet ne visus pratimus darau - tinginiuke esu truputi biggrin.gif blush2.gif bet sportuoju jau nuo vasaros, tai tikrai kokius 3kg jau numeciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2009 12 02, 16:23)
nedingo nedingo  biggrin.gif as sia temuke karts nuo karto irgi paskaitau, kaip mergaitem sekasi  smile.gif pati irgi sportuoju, bet ne visus pratimus darau - tinginiuke esu truputi  biggrin.gif  blush2.gif bet sportuoju jau nuo vasaros, tai tikrai kokius 3kg jau numeciau  thumbup.gif
Ooo, šaunu matyti. bigsmile.gif
Su tais pratimais tikrai daug gali pasiekti . mirksiukas.gif
Aš sportavau, nuo praietų metų vasario menėsio, vis paįvairindama pratimus, tai ohoho kiek centimetrų atsikračiau. bigsmile.gif Tai dabar vėl reikėtų susiimt, nes vis patinginiauju, aš irgi kaip tu tinginiukė. blush2.gif Eisiu paskaityt temos nuo pradžių ir ateis įkvėpimas. (naujiems metams tokią nerealiai gražią suknelę nusižiūrėjau, tik tiek, kad ji gan apmtempta, tai reikia padirbėti dabar. rolleyes.gif )
pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2009 12 02, 19:55)
Ooo, šaunu matyti.  bigsmile.gif
Su tais pratimais tikrai daug gali pasiekti .  mirksiukas.gif
Aš sportavau, nuo praietų metų vasario menėsio, vis paįvairindama pratimus, tai ohoho kiek centimetrų atsikračiau.  bigsmile.gif Tai dabar vėl reikėtų susiimt, nes vis patinginiauju, aš irgi kaip tu tinginiukė.  blush2.gif Eisiu paskaityt temos nuo pradžių ir ateis įkvėpimas. (naujiems metams tokią nerealiai gražią suknelę nusižiūrėjau, tik tiek, kad ji gan apmtempta, tai reikia padirbėti dabar.  rolleyes.gif )
pioneer.gif

tas ir yra, kad kol sportuoji tai net isimyli save is naujo, kai atsikratai nereikalingu kg wub.gif smile.gif bet jei nustoji sportuoti, vel viskas po truputi grizta doh.gif
(tai cia suknute tokia aptempta nusipirkai, ar pastorejai netycia? hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2009 12 02, 21:27)
tas ir yra, kad kol sportuoji tai net isimyli save is naujo, kai atsikratai nereikalingu kg  wub.gif  smile.gif bet jei nustoji sportuoti, vel viskas po truputi grizta  doh.gif
(tai cia suknute tokia aptempta nusipirkai, ar pastorejai netycia?  hihihi.gif )
Čia suknutė kalta, ne aš! irnesakyk.gif hihihi.gif
Tai va Only, aš nuo ryt jau kimbu į darbą, prisijungsi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2009 12 02, 22:53)
Čia suknutė kalta, ne aš! irnesakyk.gif  hihihi.gif
Tai va Only, aš nuo ryt jau kimbu į darbą, prisijungsi?  biggrin.gif

drinks_cheers.gif laiko iki Nauju dar yra smile.gif 4u.gif
as kas antra diena namie darau pratimus, kasdien tai tingiu truputi blush2.gif
Atsakyti
na ir aš noriu į jūsų būrelį prisijungti smile.gif Gal kas atsakys per kiek laiko jau rezultatai matosi?
Atsakyti
QUOTE(vestė21 @ 2009 12 03, 11:18)
na ir aš noriu į jūsų būrelį prisijungti smile.gif  Gal kas atsakys per kiek laiko jau rezultatai matosi?

Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif 4u.gif na man, pavyzdziui, rezulatai pradejo matytis tik po gero menesiuko blush2.gif gal del to, kad esu truputi tinginiuke, kai viena sportuoju namie, niekas nevercia biggrin.gif bet kitoms mergaitems, cia paskaicius, rezultatai ir anksciau jau pradejo matytis - cia priklauso kiek pastangu ir valios idesi 4u.gif
Atsakyti
vestė21, sveika prisijungus. 4u.gif
na man bent jau pirmą kartą akivaizdūs rezultatai pasimatė per 2 savaitės, bet čia dar plius maisto derinimas, sveiko valgymo principai ir toks galingas organizmo išvalymas. biggrin.gif 4u.gif Svarbu tik neapsileisti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2009 12 03, 18:20)
vestė21, sveika prisijungus.  4u.gif
na man bent jau pirmą kartą akivaizdūs rezultatai pasimatė per 2 savaitės, bet čia dar plius maisto derinimas, sveiko valgymo principai ir toks galingas organizmo išvalymas.  biggrin.gif  4u.gif Svarbu tik neapsileisti.  mirksiukas.gif

o tai kaip galingai isvalei organizma? biggrin.gif
Atsakyti