Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III

Aš irgi visus tris sujungiau, šiandien visur skauda.... jaučiu visus raumenis thumbup.gif Bet vistiek dariau mirksiukas.gif
Atsakyti
paukste, as taip pat visus tris sujungiau thumbup.gif pirma kart dariau tai vis slapia ir kojos truputuka dreba, bet jauciuosi žvaliai, geri pratimukai smile.gif
Atsakyti
Aš jau kelias dienas darau visus tris, rezultatas jau jaučiasi thumbup.gif Ypač presui mirksiukas.gif O rankoms jau norėtųsi ko nors daugiau ax.gif
Atsakyti
Labuka sportininkes smile.gif
kaip sekas? as pirma diena padariau presui pora kartu tuos po 8 min, tai poto 3dienas reikejo pertrauka daryt, nes labai skaudejo ir presa ir kakla doh.gif tai dabar darau kasdiena po 8min reguliariai smile.gif
Atsakyti
na man raumenis irgi skauda, bet sporuosiu toliau, ziuresim koks rezultatas bus.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif Stosių į Jūsų būrelį,pradėsiu ir aš gražinti savo pilvuką ax.gif
Padariau kur pilvo presas per 8min, nenoriu daugiau daryt,kad jeigu per daug rytoj pilo neskaudėtų ax.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,na va jau beveik savaitele,kaip kasdien darau pratimus. tiesiog susiemiau ir visai faina ax.gif
po pirmos dienos laaaaaaaabai skaudejo pilva,bet dabar jau smagu,dar pridedu po 8min viena vakara kojoms,kita uzpakaliui ax.gif
zodziu liuks apie rezultatus pranesiu veliau,dekui uz super nuoroda drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes biggrin.gif
istojau ir as i jusu kluba smile.gif pratimai tikrai geri, tik dar savo amunicijos pridejau biggrin.gif tai yra dirza pilvui ir smelio maiselius ant koju, tai super thumbup.gif tik vat viena klausimeli turiu, gal galit pasakyt kur rasti pratimu slaunims, nu tom vadinamom 'jojiko kelnem' sumazint blush2.gif labai laukiu kokios nuorodos ax.gif ir gal dar kas zinot kur grinai apatiniam pilvo presui butu? blush2.gif
Atsakyti
tai per ta "8 min abs" kur reik kojas kelt ir yra skirta apatiniam pilvo presui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brendy_: 02 lapkričio 2009 - 09:22
QUOTE(brendy_ @ 2009 11 02, 09:21)
tai per ta "8 min abs" kur reik kojas kelt ir yra skirta apatiniam pilvo presui mirksiukas.gif

nu bet biski mazoka blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moniuke @ 2009 11 02, 02:26)
gal dar kas zinot kur grinai apatiniam pilvo presui butu? blush2.gif

Aha, man irgi tai aktualu, nes po gimdymo pilvo apačia doh.gif
Viršus tvarkosi, o apačioj skūra kažkokia... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paukšte: 03 lapkričio 2009 - 09:31
sveikos,as irgi noreciau prisijungti prie jusu,nes labai siandien susiparinau,kai vaziavau pirkti dzinsu,ant saves ko noreciau grazaus nieko neradau verysad.gif bet pradesiu sportuoti nuo rytojaus,nes sako isryto geriau sportuoti nei vakare, g.gif
Papildyta:
o gal as klystu 4u.gif
Atsakyti