sveiki,va skaitinejau tas temas, perziurejau pratimus,noriu prisideti, bet ziuriu kad nera daugiau temos, bent jau neradau nors isverciau visa foruma.... merginos, kaip jusu rezultatai?
Senosios temos:
http://www.supermama...howtopic=392407
http://www.supermama...howtopic=418559
Galvojau į kurią temą nueit, bet turbūt čia bus tiksliausia.
Mano svoris mane tenkina (indeksas 18,7), bet turiu didelį po gimdymo vis dar užsilikusį pilvą, nors jau beveik 3 metai praėjo ir gan storas pagal mane rankas. Ką turėčiau daryti? Gal reikia atsisakyti tam tikros rūšies maisto? Sportuoju, bet tas pilvas labai jau sunkiai mažėja..
Iš anksto labai ačiū už atsakymus
Mano svoris mane tenkina (indeksas 18,7), bet turiu didelį po gimdymo vis dar užsilikusį pilvą, nors jau beveik 3 metai praėjo ir gan storas pagal mane rankas. Ką turėčiau daryti? Gal reikia atsisakyti tam tikros rūšies maisto? Sportuoju, bet tas pilvas labai jau sunkiai mažėja..
Va čia tai pratimukai Jau tokia šlapia nebuvau net po 30 min elipsiuko minimo Tik tiek, kad kojom kažkaip silpnokai apkrovimo gaunasi lyginant su pilvo preso pratimais. Darysiu juos dabar kas antrą dieną ir lauksiu rezultatų
QUOTE(shatene @ 2009 09 12, 23:17)
Va čia tai pratimukai Jau tokia šlapia nebuvau net po 30 min elipsiuko minimo Tik tiek, kad kojom kažkaip silpnokai apkrovimo gaunasi lyginant su pilvo preso pratimais. Darysiu juos dabar kas antrą dieną ir lauksiu rezultatų
Jai tik turi daugiau laisvesnio laiko, patarciau daryt kasdiena
As jau antra savaite darau, ir patikekit manimi, rezultatai matosi
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 09 12, 13:37)
Galvojau į kurią temą nueit, bet turbūt čia bus tiksliausia.
Tai va galipabandytidaryti siuos pratimelius... ir valgytimaziau anglevandeniu turincio maisto, turetu padeti:)
QUOTE(aint @ 2009 09 13, 18:22)
Tai va galipabandytidaryti siuos pratimelius... ir valgytimaziau anglevandeniu turincio maisto, turetu padeti:)
Kad man šie pratimukai pasirodė labiau viršutinei pilvo daliai, ar klystu? Nes darydama savo pratimus per tris dienas pilvo viršų 6cm sumažinau. O tas apatinis kabo nors tu ką... Angliavandenių irgi stengiuos nelabai valgyt. Net galvoju, gal iki šiol pas mane ten oda, o ne riebalas kabo
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 09 13, 23:54)
Kad man šie pratimukai pasirodė labiau viršutinei pilvo daliai, ar klystu? Nes darydama savo pratimus per tris dienas pilvo viršų 6cm sumažinau. O tas apatinis kabo nors tu ką... Angliavandenių irgi stengiuos nelabai valgyt. Net galvoju, gal iki šiol pas mane ten oda, o ne riebalas kabo
Nenorek greitu rezultatu, pas mane raumenukai irgi pasirode pirma virsutineje pilvo dalyje, bet dabar jau pastebiu kad po biski ryskeja ir apatiniai raumenys taip kad, kantrybes mergytes
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 09 13, 22:54)
jrgu oda kabo saltu vandeniu mazazuok, saltas vanduo stangrina oda.
QUOTE(simonyte005 @ 2009 09 14, 10:16)
Nenorek greitu rezultatu, pas mane raumenukai irgi pasirode pirma virsutineje pilvo dalyje, bet dabar jau pastebiu kad po biski ryskeja ir apatiniai raumenys taip kad, kantrybes mergytes
QUOTE(aint @ 2009 09 14, 11:24)
jrgu oda kabo saltu vandeniu mazazuok, saltas vanduo stangrina oda.
Ačiūčiū Neprarasiu vilties ir toliau save gražinsiu
pratimukai
darysim ir lauksim rezultatu
darysim ir lauksim rezultatu
na ir as nusprendziau pabandyti siuos pratimukus ziuresiu kas gausis ir stebesiu rezultatus
as padariau tai antra diena pilvo presa skauda