Įkraunama...
Įkraunama...

Krepšinio treniruotės merginoms Vilniuje

QUOTE(Zuiqtis @ 2010 10 27, 07:58)

Nu ir kaip? Patiko?  bigsmile.gif

o kaip gi kitaip, išėjau iš naujo įsimylėjusi wub.gif
Atsakyti
Sveikos, permečiau visoms skaičiukus mirksiukas.gif

Gero savaitgalio mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites,
siandien manes nebus- as sekmingai prasirgau visa ilgali savaitgali, ir dar sirguliuoju...
Gero pasizaidimo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(LivingTheDream @ 2010 11 02, 10:24)
Mergaites,
siandien manes nebus- as sekmingai prasirgau visa ilgali savaitgali, ir dar sirguliuoju...
Gero pasizaidimo smile.gif

Sveik 4u.gif ir ačiū, kad pranešei mirksiukas.gif

aš tai būsiu, kas dar? bigsmile.gif
Atsakyti
Mes būsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as pareigingai ateisiu:)

Pinigus pervedziau.
Atsakyti
Labas,

na ir kaip zaidimas siandiena, ar susirinko daugiau nei paskutinius kartus?
Atsakyti
QUOTE(gytulka @ 2010 11 02, 21:59)
Labas,

na ir kaip zaidimas siandiena, ar susirinko daugiau nei paskutinius kartus?

Aga, daugiau šį kartą buvo, visu vienu žmogum lotuliukas.gif

Pabaigoje, kaip visada buvo skubančių (ar nuvargusių tik? biggrin.gif ) tai žaidėme su berniukais per visą salę.

Gal kitą karta pasisakom kas būsim, pasiskaičiuojam ir jeigu vėl mažai ateis, pasikviesčiau aš (ar kas kitas jei turite ką kviesti) berniukų, nugi daug smagiau žaisti per visą salę mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai pasisakau už baudas.. smile.gif biggrin.gif bus paskui metų gale balių iš ko darytii smile.gif smile.gif nu aišku su išimties sąlygoimis.. smile.gif O pirma tai mergaičių ieškom, o tik paskui berniukų.. smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burning_sunflower @ 2010 11 03, 13:46)
Aš tai pasisakau už baudas.. smile.gif biggrin.gif bus paskui metų gale balių iš ko darytii smile.gif smile.gif nu aišku su išimties sąlygoimis.. smile.gif O pirma tai mergaičių ieškom, o tik paskui berniukų.. smile.gif biggrin.gif

Taigi rašiau jeigu nesusirinksim pačios, žinoma, kad pirmoje vietoje merginos mirksiukas.gif bet kad jos nesirenka, neatsimenu jau kada žaidėme per visą salę doh.gif
Atsakyti
Esam dabar 11 jei gerai prisimenu, tai kad 10 visada susirinktu cia nerealu, reikia daugiau merginu i komanda. 15-16 kai bus tai tada gal ir susirinksim 10. Kvieciam visus pazistamus prijauciancius krepsiniui ... smile.gif
Atsakyti
As cia gal ir su kvailu kalusimu, bet kuris krepsinio kamuolys geresnis, sunkesnis ar lengvesnis? Nes parduotuveje maciau tos pacios firmos, to paties dydzio kamuoliu, kurie skyresi tik svoriu, lengviausiais buvo 200 g, o sunkiausias 700 g, kaip ir logiska butu, kad lengvas daiktas - geresnis, bet kam tada tuos sunkius gamina?
Atsakyti