Įkraunama...
Įkraunama...

Krepšinio treniruotės merginoms Vilniuje

Noriu savo malonumui pažaisti krepšinį smile.gif Problema - nežinau kur tai padaryti. O ir kompanijos neturiu, nes su vaikinais žaisti baisu.
Gal yra kokios treniruotės ar koks būrelis merginų, kurios nuomojasi salytę?
Atsakyti
Ir aš, ir aš, ir aš clap.gif ir aš noriu biggrin.gif

Šiandien keliaudama į darbą sugalvojau, kad reikės temą SM'e kurti, nei nepagalvojau, kad čia tokia jau bus clap.gif

Vabalauskiene, per tas 20 dienų gal ką naujo sužinojai? Suradai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2009 09 30, 10:39)
Ir aš, ir aš, ir aš  clap.gif  ir aš noriu  biggrin.gif

Šiandien keliaudama į darbą sugalvojau, kad reikės temą SM'e kurti, nei nepagalvojau, kad čia tokia jau bus  clap.gif

Vabalauskiene, per tas 20 dienų gal ką naujo sužinojai? Suradai?  bigsmile.gif

Deja, nieko naujo. O ir supermamos sia tema nesusidomejo sad.gif
Na, bet mano noras niekur nepradingo. o ir esam jau 2 norincios smile.gif Reikia drauges/bendradarbes/pazistamas apklausti. O gal susirinks bent starto penketas smile.gif
Atsakyti
Gal pravers - http://www.krepsinis...o...=1&Itemid=1 mirksiukas.gif Ten ir forumas yra - gal kas susidomės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2009 10 02, 14:02)
Deja, nieko naujo. O ir supermamos sia tema nesusidomejo sad.gif
Na, bet mano noras niekur nepradingo. o ir esam jau 2 norincios smile.gif Reikia drauges/bendradarbes/pazistamas apklausti. O gal susirinks bent starto penketas smile.gif

gal su laiku čia dar kas susidomės bigsmile.gif

QUOTE(Bezdžionė @ 2009 10 02, 15:03)
Gal pravers - http://www.krepsinis...o...=1&Itemid=1  mirksiukas.gif Ten ir forumas yra - gal kas susidomės ax.gif

paskaitinėjau, kaip supratau, ten tik vaikinam skirta g.gif
Atsakyti
As irgi noreciau, bet as Kaune sad.gif
Atsakyti
Kas dar? Kas dar?
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2009 10 05, 14:04)
gal su laiku čia dar kas susidomės  bigsmile.gif
paskaitinėjau, kaip supratau, ten tik vaikinam skirta  g.gif

ten ne tik vaikinam. ir merginom. tik reikia kad susirinktu pakankamas skaicius norinciuju zaisti, kad butu imanoma vykdyti varzybeles.
Atsakyti
As irgi noreciau,bet as nemoksa ziauri.Vilnius
Atsakyti
Vyras su draugais nuomojasi sale vienoje mokykloje,nuomos kaina valandai - 100 lt..Taigi,reiktu 10 merginu,kad butu ikandoma kaina.
Atsakyti
Sveikos merginos!

Labai norėčiau pažaist su vyrais krepšinį laisvalaikiu, tačiau neturiu su kuo. Kaune. Galbūt galėtumėte duoti kontaktų. Ačiū
Atsakyti
as taip pat noreciau smile.gif
Atsakyti