QUOTE(sapokiene @ 2007 09 08, 15:40)
visur rasiau bet taip ir nesuprantu kas vyksta
gyvenu uzsienyje ir jauciu kad pradedu nekesti sios vietos, metai nemaciau seimos ..... kaip buvau nescia dveiju men , mama mire ...
gryzau tik i laidotuves ir vel cia, jau trys men kaip esu po giimdymo ir gal koks menuo jauciuosi labai prastai , pavargusi issekusi , ir pikta nors vyrui niekad nesiskundziu , aisku uzsimenu kad noriu namo ir kad pavargau , o jis tik atrezia , vyriasnioji lanko mokykla ir turim cia buti .... bet as viena!!!!!!!!!! norisi rekti
nezinau kodel bet jaau net jauciu skausmus kaires raankos nuo ko nesuorantu ? pries puse metu tyriausi viskas buvo gerai,ar galejo kas nors paakisti po gimdymo ? daznai klausiu kai nueinu pas daktare ji sako ; jei pagimdei pati ir dar tokia didele mazyle zinok tikrai tau su sirdim nieko nera; man rodos jau fobija prasidejo
(nes mama mire nuo infarkto) nezinau gal vel eiti pas gydytojus sakyti kad nemiegu ir pan, esu jauna ir pagalvojus kad turiu tokiu bedu baisu darosi....kada issikapstysiu ir isvis ar issikapstysiu ? gal cia nelemti harmonai? daznai to klausiu .
smagu butu isgirsti jusu nuomones ir palaikymus nes tikrai nebezinau ko ir kur klausti .
aciu uz pasisakymus
sveikutė
nežinau ar bent truputį padėsiu, bet mano nuomonę tai tu geriau nueik pas tuos gydytojus, kad dar kartą padarytų tyrimus, jeigu galvoji, kad tik truputį pasiskundus netirs, tai truputį pameluok
, kad tau dar kažkas yra, na sugalvosi ką nors
o kai padarys tyrimus ir jie bus geri (o aš tuo visiškai isitikinus) tai ir tau ramiau bus
. O man atrodo, kad tie visi skausmai "nuo nervų", esi po gimdymo, sunku beproto, esi išsekus ir jautiesi vieniša, dėl to labai nervuojasi, dėl to ir visos ligos "atsiranda".
Pirmiausia tai turi nebijoti savo vyrui išsipasakoti, gali jam išrėkti
jeigu jis tavęs nesiklauso, bet jeigu už jo ištekėjai, tai dėl to, kad jį myli ir juo pasitiki, tad daugiau pasitikėjimo savimi ir ryžto viską jam išsipasakoti. Na jei tai nepadės, parašyk, vėl ką nors galvosim
Aš čia viršui rašiau, jeigu sekei šią temą, savo bėdukes, dabar man lengviau, nors vyras mano dar užsienį ir jam dar nieko neišpasakojau, bet jaučiu, kad man jau geriau
beje, buvau nuėjusi pas savo šeimos gydytoją ir papasakojau, kad po autoįvyko niekaip negaliu atsigauti, paprašiau, kad ji pasiūlytų ką nors, tai išrašė hemeopatinių (na tipo žolelių) vaistų. Nusipirkau. Užteko man jų pauostytį
iškarto nuotaika gerėja
(čia ta prasme LABAI nekvepia).
O tu laikykis, man dabar geriau, tad dabar aš galiu su kuo nors pasiplepėti, galbūt galėsiu ir paguosti