Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia gero(-s) kirpejo(-s) Vilniuje

QUOTE(Giedruliuke @ 2009 10 06, 14:31)
Žinok anksčiau gal būt ir aš niekada nebūčiau nei plauku kirpusi už 120 lt nei galiukų, bet kai "ale" labai geri kirpėjai pasidarbuodavo, tai išėjus iš kirpyklos nežinai ką daryti - verkti, rėkti ar bėgti per laukus  biggrin.gif  o jau apie tolimesnę plaukų priežiūrą tai tyliu smile.gif Ir kol turėjau savo kirpėja net minčių nebudavo kad reiks kažkur eiti kitur o ne pas ją smile.gif

labai sutinku su nuomone. Pradzioj kirpausi uz 40lt - niekad nepatiko rezultatas, tol ejau kirptis kol nuzarino visai trumpai. Bandziau atsiauginti, ejau uz 70lt- rezultatas patiko, bet pavaiksciojus kelis kartus pasirode gaila pinigu, kazkaip susisviete kad pigiau galiu apsikirpti, matyt buvau pamirsus ankstesne pigesniu kirpyklu patirti. nu ka, ir vel sugadinti plaukai. Dabar vel kerpuosi uz 70 lt, ir nesiruosiu niekur daugiau eiti ir eksperimentuoti su savo plaukais, gerai kad nors yra sveiki ir greit atsigauna po ivaisiu nevykusiu kirpimu. Dabar esu patenkinta savo kirpeja. Ai beje vasara teko pas kita pabuvoti irgi uz 40lt doh.gif , nu ir ka dabartine kirpeja kai pamate tai biski issigando bet mandagiai atsiklause, ar ne ji taip kreivai asmetriskai gale iskarpe, sakau ne ne jus, pas kita ekstra atveju teko apsilnakyti. tai net atsiduso lengviau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 10 07, 11:32)
labai sutinku su nuomone. Pradzioj kirpausi uz 40lt - niekad nepatiko rezultatas, tol ejau kirptis kol nuzarino visai trumpai. Bandziau atsiauginti, ejau uz 70lt- rezultatas patiko, bet pavaiksciojus kelis kartus pasirode gaila pinigu, kazkaip susisviete kad pigiau galiu apsikirpti, matyt buvau pamirsus ankstesne pigesniu kirpyklu patirti. nu ka, ir vel sugadinti plaukai. Dabar vel kerpuosi uz 70 lt, ir nesiruosiu niekur daugiau eiti ir eksperimentuoti su savo plaukais, gerai kad nors yra sveiki ir greit atsigauna po ivaisiu nevykusiu kirpimu. Dabar esu patenkinta savo kirpeja. Ai beje vasara teko pas kita pabuvoti irgi uz 40lt  doh.gif , nu ir ka dabartine kirpeja kai pamate tai biski issigando bet mandagiai atsiklause, ar ne ji taip kreivai asmetriskai gale iskarpe, sakau ne ne jus, pas kita ekstra atveju teko apsilnakyti. tai net atsiduso lengviau lotuliukas.gif

Bet pasitaiko ir tokiu atveju, kai kirpaisi uz 70 lt ir kerpa belei kaip doh.gif turejau tokia kirpeja, dabar jau apie metus kirpausi pas kita, sumoku 50 (jau kaip pastovi kliente) o siaip kaina 70 Lt pas ja ir lababi patenkinta esu thumbup.gif
Atsakyti
Sugalvojau nueti i ARS LORETTA, kainos tokios prie didesniu, bet nezinau kur pasiduoti http://www.arslorett...ew.php?m=kainos.

Gal turit kokiu atsiliepimu?
Atsakyti
Pasiskaičiau, pasiskaičiau ir užsirašiau pas Irina. ax.gif O gal žinot kas gerai kerpa vyrus?
Atsakyti
o aš savo garbanas jau pas Mischa susitvarkiau thumbup.gif Esu patenkinta, ir manau kita karta tikrai eisiu vėl pas jį drinks_cheers.gif Šiaip kiek ten mačiau vyrukų tai jie visi tokie - nieko 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Delkotais @ 2009 10 08, 17:19)
Pasiskaičiau, pasiskaičiau ir užsirašiau pas Irina. ax.gif

parasyk atsiliepimus po apsilankymo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(snieguolex @ 2009 10 09, 13:33)
O kaip aš svajoju turėti garbanotus plaukus, tikrai netiesinkit!

Žinok turėtum garbanotus, norėtum tiesių smile.gif atvirkštinis variantas smile.gif Bet man praėjo tas bumas kada norėjau tiesių, neturiu tokiu problemų kaip per daug sulipę.mažai atrodo, norisi daugiau purumo ir pan... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2009 10 09, 08:40)
parasyk atsiliepimus po apsilankymo drinks_cheers.gif

Pasistengsiu nepamiršt. mirksiukas.gif Nors jau dabar žinau, kad blogiau nebus. lotuliukas.gif Mat senokai buvau pas gerą kirpėją. Ir apskritai pas kirpėją..Klausimas tik ar pasiūlys ką nors naują, ar nukirps kaip visada kerpa visos kirpėjos, nes gi "nieko čia per daug su jūsų plaukais neišgalvosi". doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Delkotais @ 2009 10 09, 17:24)
Klausimas tik ar pasiūlys ką nors naują, ar nukirps kaip visada kerpa visos kirpėjos, nes gi "nieko čia per daug su jūsų plaukais neišgalvosi". doh.gif  verysad.gif

eisi pas ja kirptis? ar ir dazytis?
Atsakyti
Labai skubiai ieskau gero kirpejo (ojos), Vilniuje. Kirpimas , kad butu iki 100lt. Gal kas gali pasiulyti? Butu gerai centre . Kokio salono kontaktus galetumete parasyti?...Labai nekantriai laukiu pasiulymu per AZ. Aciu.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2009 10 10, 09:28)
eisi pas ja kirptis? ar ir dazytis?

Kol kas tik kirptis, nors apie dažymą irgi galvoju. Kažkaip neatkreipiau dėmesio, kokie atsiliepimai apie Iriną dėl dažymo, tai teks paskaitinėt iš naujo. biggrin.gif O aš iš vis dar niekada plaukų nedažiau, tai baisu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Delkotais @ 2009 10 11, 18:35)
Kol kas tik kirptis, nors apie dažymą irgi galvoju. Kažkaip neatkreipiau dėmesio, kokie atsiliepimai apie Iriną dėl dažymo, tai teks paskaitinėt iš naujo. biggrin.gif O aš iš vis dar niekada plaukų nedažiau, tai baisu. unsure.gif

tai kad daugiau kaip tik atsiliepimu buvo apie dazyma biggrin.gif as pas ja kazkaip neinu kirptis, o dazo ji, bent jau mano plaukus, thumbup.gif wub.gif
Atsakyti