Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia gero(-s) kirpejo(-s) Vilniuje

Gal kuri lankėtės Ateities g. Sigutės kirpykloje pas kirpėją Beatą ? g.gif Vakar ji pasiūlė mano akimis visai neblogą mano sugadinimo taisymo variantą, bet va įdomu, gal kas jau kirposi pas ją ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalic: 06 spalio 2009 - 10:20
sveikos mergaites,

gal kuri noretu apsilankyti salone "pas Laimi", si penktad 18val buvau uzsirasius dazymui ir kirpimui,taciau sesuo apsilanke kitam salone ir jos rezultatai man labai patiko ax.gif taigi,jei kuri noretu,mielai uzleisciau savo vieta... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliuke @ 2009 10 05, 16:51)
Man jau kažkaip ir baisu darosi, nes pas ankstesnę kirpeją ateini ir gali miegot kėdėj, 100 % gali pasitik4t, o dabar nauja vieta, naujas kirpėjas tikiuosi liksiu patenkinta smile.gif

Čia šiaip klausimas iškilo, kodėl tada keičiat kirpėją, jei ankstesne taip pasitikėjot? 4u.gif Misha tikrai malonus kirpėjas - jei prašysit per daug nesireikšti, taip ir nedarys, bet, deja, kaip kerpa garbanes nežinau rolleyes.gif

QUOTE(raganiukste25 @ 2009 10 06, 12:23)
sveikos mergaites,

gal kuri noretu apsilankyti salone "pas Laimi", si penktad 18val buvau uzsirasius dazymui ir kirpimui,taciau sesuo apsilanke kitam salone ir jos rezultatai man labai patiko  ax.gif  taigi,jei kuri noretu,mielai uzleisciau savo vieta... blush2.gif

aha.... o kur sesuo buvo? Ką darė, kad taip labai patiko? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 8 p.m.: 06 spalio 2009 - 12:37
QUOTE(8 p.m. @ 2009 10 06, 13:36)
Čia šiaip klausimas iškilo, kodėl tada keičiat kirpėją, jei ankstesne taip pasitikėjot?  4u.gif  Misha tikrai malonus kirpėjas - jei prašysit per daug nesireikšti, taip ir nedarys, bet, deja, kaip kerpa garbanes nežinau  rolleyes.gif
aha.... o kur sesuo buvo? Ką darė, kad taip labai patiko?  biggrin.gif

keičiu todėl, kad kirpėja augina mažą vaikutį smile.gif
Atsakyti
aha.... o kur sesuo buvo? Ką darė, kad taip labai patiko? biggrin.gif
[/quote]

nepykit,bet nenoriu leistis i smulkmenas,nes busiu apkaltinta reklamavimu smile.gif siaip sioj temoj jau esu rasius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jegele @ 2009 09 27, 15:42)
noriu gražiai ir nebrangiai apsikirpti Vilniuj, turbūt tokios vietos nėra ania? biggrin.gif

Šiuo metu Buržua salone Mindaugo g. (Maximos antras aukštas) - visi kirpimai po 28Lt. Kaip už tokią kainą - kerpa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliuke @ 2009 10 06, 14:05)
keičiu todėl, kad kirpėja augina mažą vaikutį  smile.gif

ai, velnias, buvau skaičius, bet pamiršau 4u.gif na, linkiu sėkmės ieškant naujo savojo kripėjo - aš tai nuolat blaškaus... dabar kai auginu plaukus, tai manau, kad neverta eiti galų patrumpinti už 120 Lt, tai ir ieškau toliau g.gif (tikiuos neieškosiu iki tol, kol tapsiu pusbroliu It'u biggrin.gif )

QUOTE(raganiukste25 @ 2009 10 06, 14:15)
nepykit,bet nenoriu leistis i smulkmenas,nes busiu apkaltinta reklamavimu  smile.gif  siaip sioj temoj jau esu rasius  mirksiukas.gif

Nepykstu: radau. Šiaip kažin, ar tai būtų reklama, juk dalinatės patirtimi, tam ši tema ir yra. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 8 p.m.: 06 spalio 2009 - 13:22
QUOTE(8 p.m. @ 2009 10 06, 14:21)
ai, velnias, buvau skaičius, bet pamiršau  4u.gif  na, linkiu sėkmės ieškant naujo savojo kripėjo - aš tai nuolat blaškaus... dabar kai auginu plaukus, tai manau, kad neverta eiti galų patrumpinti už 120 Lt, tai ir ieškau toliau  g.gif (tikiuos neieškosiu iki tol, kol tapsiu pusbroliu It'u  biggrin.gif )
Nepykstu: radau. Šiaip kažin, ar tai būtų reklama, juk dalinatės patirtimi, tam ši tema ir yra.  biggrin.gif

Žinok anksčiau gal būt ir aš niekada nebūčiau nei plauku kirpusi už 120 lt nei galiukų, bet kai "ale" labai geri kirpėjai pasidarbuodavo, tai išėjus iš kirpyklos nežinai ką daryti - verkti, rėkti ar bėgti per laukus biggrin.gif o jau apie tolimesnę plaukų priežiūrą tai tyliu smile.gif Ir kol turėjau savo kirpėja net minčių nebudavo kad reiks kažkur eiti kitur o ne pas ją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliuke @ 2009 10 06, 14:31)
Žinok anksčiau gal būt ir aš niekada nebūčiau nei plauku kirpusi už 120 lt nei galiukų, bet kai "ale" labai geri kirpėjai pasidarbuodavo, tai išėjus iš kirpyklos nežinai ką daryti - verkti, rėkti ar bėgti per laukus  biggrin.gif  o jau apie tolimesnę plaukų priežiūrą tai tyliu smile.gif Ir kol turėjau savo kirpėja net minčių nebudavo kad reiks kažkur eiti kitur o ne pas ją smile.gif

tai, kad dabar Vilniuj visų panašios kainos, 100-120 Lt. Tiek, kad aš nepastovi klientė - man labiausiai atitikęs charakterio pobūdžiu kirpėjas yra netinkamas šiuo etapu, nes mes nesutariam dėl mano plaukų ilgio biggrin.gif "Nemato" jis manęs ilgaplauke, tai dabar irmąstau, kur eiti tik galų apsikirpti, ir kad nebūtų toks rezultatas, kad nuėjau galų, o išėjau su ežiuku ant galvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(8 p.m. @ 2009 10 06, 14:38)
tai, kad dabar Vilniuj visų panašios kainos, 100-120 Lt. Tiek, kad aš nepastovi klientė - man labiausiai atitikęs charakterio pobūdžiu kirpėjas yra netinkamas šiuo etapu, nes mes nesutariam dėl mano plaukų ilgio  biggrin.gif  "Nemato" jis manęs ilgaplauke, tai dabar irmąstau, kur eiti tik galų apsikirpti, ir kad nebūtų toks rezultatas, kad nuėjau galų, o išėjau su ežiuku ant galvos  ax.gif

mhm....žinau vieną kirpėją kuri šiaip ir nebrangiai kerpa..
į až galiu atsiūsti telefoną smile.gif nieko negaliu pasakyti, nes niekada nesikirpau... bet kiek teko girdėti vieni per kitus tai rezultatu patenkinti
Atsakyti
QUOTE(erricca @ 2009 10 06, 15:10)
Nelabai patogu, bet kiek su savim mazdaug reiketu nestis pinigu, nes nera nieko baisesnio kai pritruksti, nesitiki, kad tiek bus, o kai uzdainuoja...Ar ten galima kortele atsiskaityt?
Ketinu kirptis (plaukai iki peciu, garbanoti) ir dazyti visa galva (noriu sviesinti, tai gal per viena karta ir nenuims spalvos).
Susigedau ir nepaklausiau kirpejo kainu...

Aš manau , kad nėra ko gėdytis pasiklausti kainų ir atsiskaitymo būdų smile.gif viskas yra normalu, juolab šiais laikais - kada " krizė" biggrin.gif Aš kai skambinau pasiklausiau ir kokia kaina, ar yra nustatyta kaina kirpimo ar ji kinta, ir administratorė tikrai labai šauniai viską paaiškino :super daugiau drąsos :super
Atsakyti
O kokia to Mindaugo pavarde, gal zinot?smile.gif
Atsakyti