Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia gero(-s) kirpejo(-s) Vilniuje

QUOTE(Milagra @ 2010 02 15, 22:38)
O kokia spalva daze? Ta prasme tamsiais tonais ar sviesiais?
Ir gal zinot su kokiais dazais jis dirba?
Ruosiuosi sviesinti plaukus ir jau buvau kaip ir nusitaikius Mindauga  unsure.gif

tamsia, dėl balinimo nežinau:) dėl spalvos aš kaip ir neturiu kuo prikibti, bet kirpimas - o siaube!!.. gun_bandana.gif bash.gif frusty.gif gun_rifle.gif aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2010 02 09, 18:22)
buvo rimdzius dabar mishos ...  o ko laimis su natalija jau neberasho.    Ciuju seniems herojams intika uz skolas atjunge.   Dabar perverciau puse forumo ir ziuriu niekas nepasikeite ar as buvau ar manes nebuvo visvien tie patys apie ta pati rasho.  Aisku as esu blondinas, bet ir jus panasiai...

Kodel buvo g.gif .Jau daugiau nei 2metai kerpuos pas Kestuti Rimdziu mirksiukas.gif .Ateinu ,paskaitau,bet pas kitus vis nesiryztu pabandyt,gaila plauku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luli: 16 vasario 2010 - 16:44
QUOTE(AZURA @ 2010 02 15, 23:33)
Mergaites, gal kas galite parekomenduoti gera kirpeja su patirtim kuri/kuris nelabai brangiai ir tikrai kokybiskai dazo labai labai smulkiom sruogelem-miliruoja - sruogeles tokios smulkios, kad atrodo lyg dazyti visi plaukai. Cia labai kruopstus darbas, tad ne visi moka gerai, kokybiskai taip dazyti.  Domina tik dazymas

Mano kirpeja isejo i dekretini, kirpausi, daziausi pas ja ~12metu, tai dabar stresuoju, kur rasti gera meistra, kas kokybiskai su patirimi miliruoja.
Kovo pradzioje man jau bus laikas dazytis, o kovo viduryje isvaziuoju i kelione, tai iki to turiu susirasti kirpeja  smile.gif

Gal kas zinote, matete kas taip dazo, gal ka pazystate kas praktikuoja toki dazyma, o gal kas is jusu taip dazosi ir pasiulys savo kirpeja; laiko susirasti kirpeja turiu neperdaugiausiai, tad labai lauksiu jusu pasiulymu 4u.gif  mirksiukas.gif

Pas mane buvo lygiai toks pat dazymas, zinau kaip sunku rasti tokia kirpeja...man toks dazymas kainuodavo dvigubai brangiau...tik dabar ta kirpeja, kiek zinau, dirba namuose, o kadangi dazaus viena spalva pati, tai ir nesidomejau kokiom salygom dirba...turiu tik tel.nr. jei nori per az galiu duot... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2010 02 09, 16:14)
aciu 4u.gif  jei nepaslaptis kokio ilgio jusu plaukai? ir kiek tenka moketi uz dazyma? 4u.gif

Plaukai kiek ilgesni nei iki peciu, uz dazyma moku 120-160lt (nzn nuo ko priklauso tas kainos skirtumas, kiekviena karta vis pasako kita suma, nors atrodo dazo su tais paciais dazais g.gif )
Atsakyti
Gal esat kirpusios pas Eriką Figaro Europoje?
Atsakyti
QUOTE(j-vita @ 2010 02 12, 12:49)
oho.. o jus cia pirma kart ejot? rekomendavo kazkas?  g.gif

Pati ėjau, nes vis niekaip nesiseka atrasti savosios kirpėjos doh.gif

QUOTE(Jota @ 2010 02 16, 22:42)
Gal esat kirpusios pas Eriką Figaro Europoje?

Kirpausi. Nieko gero negaliu pasakyt. Pernai birželį paprašiau patrumpint galiukus rolleyes.gif Nukirpo kaip jai atrodė geriau, neprašyta doh.gif Nutrumpino nerealiai, plaukų niekaip neatauginu doh.gif doh.gif Išplonino labai, iškarpė taip, kad sunku susitvarkyt buvo doh.gif Na žodžiu, man asmeniškai labai nepatiko, ir nieko gero pasakyt negaliu.

O dabar noriu užduot klausimą: ar kas nors kirposi pas Aistę "Salon+" Vilniaus "Akropolyje" ? Ėjau taisyt savo dažymo broką, nes negalėjau į save žiūrėt ir dėl dažymo paliko tikrai mielą įspūdį ax.gif Galvoju gal kuriai teko kirptis ?
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 02 15, 23:09)
atsiimu visus gerus žodžius mindaugui iš tony`n`guy.. dažai nusiplovė greitai, kirpimas taip ir neprigijo. dar bandžiau save apgauti,ka atrodau VISAI NIEKO, bet galų gale,praėjus daugiau nei mėnesiui po kirpimo, kas rytą vos ne su ašarom tvarkaus plaukus ir verkšlenu,kad atrodau baisiai. kiekvieną dieną pradedu bloga nuotaika vien dėl plaukų. nesijaučiu graži, stengiuos slėpti plaukus. šitaip dar man nėra buvę. jei galėčiau kažkokiu būdu susigrąžinti pinigus, tikrai taip padaryčiau. aš labai labai esu nepatenkinta. draugės juokaudamos pasakė, kad va atseit ir mano šeimoj krizė, tenka taupyt kirpyklų sąskaita ir einu kur pigiau...

Paskutinis sakinys tai ,aisku, vertas demesio. Nemanau, kad labai jau pigu Tony&Guy. smile.gif ...
Atsakyti
Mano manimu kur brangu nevisada yra gera kokybe, o kur pigu meistras kaiptik buna labai stengiasi, zodziu atsitinka visokiu situaciju. Galiu pasakyti toki atveji, mano viena pazistama kirpeja visiskai silpna kirpimuose, bet salone ji apkerpa klijentus uz 70 lt mot. kirpimus! doh.gif matiti kryze, visi geri meistai i uzsieni pabego! biggrin.gif
be komentaru.

Papildyta:
Mano manimu kur brangu nevisada yra gera kokybe, o kur pigu meistras kaiptik buna labai stengiasi, zodziu atsitinka visokiu situaciju. Galiu pasakyti toki atveji, mano viena pazistama kirpeja visiskai silpna kirpimuose, bet salone ji apkerpa klijentus uz 70 lt mot. kirpimus! doh.gif matiti kryze, visi geri meistai i uzsieni pabego! biggrin.gif
be komentaru.

Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 02 15, 21:09)
atsiimu visus gerus žodžius mindaugui iš tony`n`guy.. dažai nusiplovė greitai, kirpimas taip ir neprigijo. dar bandžiau save apgauti,ka atrodau VISAI NIEKO, bet galų gale,praėjus daugiau nei mėnesiui po kirpimo, kas rytą vos ne su ašarom tvarkaus plaukus ir verkšlenu,kad atrodau baisiai. kiekvieną dieną pradedu bloga nuotaika vien dėl plaukų. nesijaučiu graži, stengiuos slėpti plaukus. šitaip dar man nėra buvę. jei galėčiau kažkokiu būdu susigrąžinti pinigus, tikrai taip padaryčiau. aš labai labai esu nepatenkinta. draugės juokaudamos pasakė, kad va atseit ir mano šeimoj krizė, tenka taupyt kirpyklų sąskaita ir einu kur pigiau...

hmm, o tai isejote patenkinta kirpimu? g.gif

QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 02 16, 00:43)
tamsia, dėl balinimo nežinau:) dėl spalvos aš kaip ir neturiu kuo prikibti, bet kirpimas - o siaube!!..   gun_bandana.gif  bash.gif  frusty.gif  gun_rifle.gif  aggressive.gif

o galit parodyti?

QUOTE(Retro_style @ 2010 02 17, 22:59)
Mano manimu kur brangu nevisada yra gera kokybe, o kur pigu meistras kaiptik buna labai stengiasi, zodziu atsitinka visokiu situaciju. Galiu pasakyti toki atveji, mano viena pazistama kirpeja visiskai silpna kirpimuose, bet salone ji apkerpa klijentus uz 70 lt mot. kirpimus! doh.gif  matiti kryze, visi geri meistai i uzsieni pabego!  biggrin.gif

na, is savo patirties galiu pasakyti, man prekybcentriuose kirpyklos atrodo nepatikimai g.gif .. kirpausi Europoj Figaro - tai begau po to pas savo kirpeja, ir jo atsiprasinejau, ir niekur nenoriu daugiau rizikuoti doh.gif o ir cia pasiskaiciau, kaip tik i koki prekybcentri - viskas, jau ni to g.gif

zodziu, siulyciau kuo maziau saudyti, ir eiti bet kur, + kaina, ji ne visada pasako kokybe .. taip kad, as labai dziaugiuosi, kad turiu savo kirpeja, ir net nzn ka reiktu daryti, jei jis kur dingtu unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j-vita: 17 vasario 2010 - 23:18
QUOTE(superenata @ 2010 02 17, 12:03)
Nemanau, kad cia kirpime esme. Priemones greiciausiai netinkamos, arba isitikinimas, arba tiesiog nemokejimas susitvarkyt. Pas Mindauga lankausi ir jokiu bedu neturiu, patyres kirpejas ir savo darba ismano, jis vienintelis man plaukus sutvarke, apgyde. Visiems geras nebusi ir nieko nuostabaus, kad vieniems patinka kitiems ne, bet taip varyt ant zmogaus yra vaikiska, juolab matosi, kad raso visiskas vaikas, kuri valdo emocijos, atsiprasau, jei izeidziu kazka. Tikiuosi, kad kirpejai forumu neskaito, nes nuo tokiu neapsisprendusiu klienciu ir depresija isivaryt galima lotuliukas.gif

O is Jusu post'o galima pamanyti,kad butent Jus ir esat tas kirpejas lotuliukas.gif kad taip arsiai ginat... g.gif nejaugi zmogus negali buti nepatenkintas kirpimu??

Pas mane kitas klausimas:
Kirpimo man nereikia,tik galiukus pakirpt,bet normaliai,apie 4cm tikrai reikia nuim ,nes nutriuse yra tai doh.gif Kur patartumet Vilniuje nueiti?zveryne,karoliniskese tai nieko nerandu.O uz galiuku pakirpya moketi kaip uz kirpya tai irgi nesinori blush2.gif

p.s. kirpejai tikrai paskaito si foruma manau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 18 vasario 2010 - 13:49
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 18, 13:38)
Kirpimo man nereikia,tik galiukus pakirpt,bet normaliai,apie 4cm tikrai reikia nuim ,nes nutriuse yra tai :oh  Kur patartumet Vilniuje nueiti?zveryne,karoliniskese tai nieko nerandu.O uz galiuku pakirpya moketi kaip uz kirpya tai irgi nesinori :geda2:

bet kad tiek ir ima.. vistiek karpo visur, ima sruogom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(j-vita @ 2010 02 18, 13:41)
bet kad tiek ir ima.. vistiek karpo visur, ima sruogom  4u.gif

Tikrai? eina sau tada,70lt uz galiuku pakarpima doh.gif anksciau kirpausi pigesnese kirpyklose,tai eme 10lt 15lt uz galiukus,ne tiek kiek uz kirpima visa....

O gal kas gali pakomentuoti Karoliniskese "Jadore" salone dirbancius kirpejus?ten nueiciau gal,salia manes kaip tik..
Atsakyti