QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 02 15, 21:09)
atsiimu visus gerus žodžius mindaugui iš tony`n`guy.. dažai nusiplovė greitai, kirpimas taip ir neprigijo. dar bandžiau save apgauti,ka atrodau VISAI NIEKO, bet galų gale,praėjus daugiau nei mėnesiui po kirpimo, kas rytą vos ne su ašarom tvarkaus plaukus ir verkšlenu,kad atrodau baisiai. kiekvieną dieną pradedu bloga nuotaika vien dėl plaukų. nesijaučiu graži, stengiuos slėpti plaukus. šitaip dar man nėra buvę. jei galėčiau kažkokiu būdu susigrąžinti pinigus, tikrai taip padaryčiau. aš labai labai esu nepatenkinta. draugės juokaudamos pasakė, kad va atseit ir mano šeimoj krizė, tenka taupyt kirpyklų sąskaita ir einu kur pigiau...
hmm, o tai isejote patenkinta kirpimu?
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 02 16, 00:43)
o galit parodyti?
QUOTE(Retro_style @ 2010 02 17, 22:59)
Mano manimu kur brangu nevisada yra gera kokybe, o kur pigu meistras kaiptik buna labai stengiasi, zodziu atsitinka visokiu situaciju. Galiu pasakyti toki atveji, mano viena pazistama kirpeja visiskai silpna kirpimuose, bet salone ji apkerpa klijentus uz 70 lt mot. kirpimus!

matiti kryze, visi geri meistai i uzsieni pabego!
na, is savo patirties galiu pasakyti, man prekybcentriuose kirpyklos atrodo nepatikimai

.. kirpausi Europoj Figaro - tai begau po to pas savo kirpeja, ir jo atsiprasinejau, ir niekur nenoriu daugiau rizikuoti

o ir cia pasiskaiciau, kaip tik i koki prekybcentri - viskas, jau ni to
zodziu, siulyciau kuo maziau saudyti, ir eiti bet kur, + kaina, ji ne visada pasako kokybe .. taip kad, as labai dziaugiuosi, kad turiu savo kirpeja, ir net nzn ka reiktu daryti, jei jis kur dingtu