QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 06, 21:15)
tai as cia sarkastiskai sakiau

jau as seniau snekejau, kad mes gal per daug is tu kirpeju tikimes. nu kad apikirpsim ir jau busim super grazios. nu vienu zo, nei vienam kirpime i kaina neiskaiciuota buna plastine operacija
o cia tie pasakymai, kad uz tokia suma turejau pavirst karaliene, tai man nesuprantami. kirpausi ir uz 5 lt, ir uz 60, ir uz tuos 250. nesikerpu del kazkokio ispuikimo specialiai brangiai. tiesiog ieskau sau man tinkamo kirpejo visuuurrr...

ir visokiu patyrimu turiu, kaip ir kiekviena
supratau
QUOTE(Crystalic @ 2010 02 08, 13:04)
Labas

Norėčiau pasisakyt

Buvau Vilniaus "Akropolio" "Buržua" salone dažyti plaukų. Aptarnavo mane šviesiais trumpais plaukais, vidutinio amžiaus kirpėja su akinukais. Pasibaisėjimo mano žodžiais nusakyti neįmanoma, nes kai nudažė plaukus, šaknys kur buvo jau ataugę, buvo raudonos

Kai aš paklausiau kodėl taip, ji man atsakė, kad kitokia spalvą išsirinkau, čia dėl to taip, bet kitą kartą jau bus geriau

Bet iki karto dagyvent reikia kaip minimum du mėnesius. Bet tai juk gal galima paaiškint būtų, kad yra toks dalykas, kad gali taip gautis t.t. it pan.

Arba gal galima šiek tiek dažų pamaišyt, kad tas skirtumas toks
ryškus nebūtų prie šaknų

Baimę įgyjau ilgam tam, ką pamatysiu, kai kirpėja nuims rankšluostį nuo galvos

Beje, ant plaukų priežiūros priemonių su kuriomis ji dirbo, buvo užrašytas vardas Svetlana, todėl darau prielaidą, kad ažė kirpėja, kurios vardas Svetlana
oho.. o jus cia pirma kart ejot? rekomendavo kazkas?
QUOTE(robertaslt @ 2010 02 09, 20:47)
Jau pasipiktinusi chebra... Sorry, gaila kad kuo toliau tuo ziauriau. Anksciau nors pazvengt galedavome, o dabar tik reklamos brukimas. Ciuju isvis hebryte isprotejo nuo krizes. Isvis mazai geru dalyku sutiksi, ypac lietuviskuose forumuose. Tai kad geros nuotaikos, ir linkejimai senbuviams
oi, isvis nesupratau kas jums cia nepatiko