Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia gero(-s) kirpejo(-s) Vilniuje

QUOTE(j-vita @ 2010 02 06, 20:35)
o tai jus nenorekit tik plaukus pasidaze ar pasikirpe pavirsti princesemis  biggrin.gif
nemanau, kad kaina gali padaryti stebuklus  schmoll.gif

tai as cia sarkastiskai sakiau smile.gif jau as seniau snekejau, kad mes gal per daug is tu kirpeju tikimes. nu kad apikirpsim ir jau busim super grazios. nu vienu zo, nei vienam kirpime i kaina neiskaiciuota buna plastine operacija biggrin.gif brunette.gif

o cia tie pasakymai, kad uz tokia suma turejau pavirst karaliene, tai man nesuprantami. kirpausi ir uz 5 lt, ir uz 60, ir uz tuos 250. nesikerpu del kazkokio ispuikimo specialiai brangiai. tiesiog ieskau sau man tinkamo kirpejo visuuurrr... smile.gif ir visokiu patyrimu turiu, kaip ir kiekviena wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 06 vasario 2010 - 21:20
[quote=brumbrumai,2010 02 06, 22:15]
nu vienu zo, nei vienam kirpime i kaina neiskaiciuota buna plastine operacija biggrin.gif brunette.gif

drinks_cheers.gif cia tikrai gerai pasakyta, nors atrodo kuo daugiau moki kirpejui,tuo jis didesni stebukla padarys biggrin.gif
Atsakyti
Labas, mergos smile.gif 100 metu. Kaip laikosi mano megstamiausias forumas? Ziuriu nauji veidai ir nauja reklama. Visas buciuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2010 02 07, 19:38)
Labas, mergos smile.gif 100 metu.  Kaip laikosi mano megstamiausias forumas?  Ziuriu nauji veidai ir nauja reklama.  Visas buciuoju smile.gif

sveikas, 100 metu ! kaip pats laikaisi ? kas naujo ?
Atsakyti
Vis dirbam, dabar biski atostogausiu. Seimos dar nesusikuriau. Ziuriu pas jus jau naujos tendencijos, ale senos manieros. As vel pradejau storet, ziema. Pastaruoju metu kazkaip vis ieskau kurybiniu minciu.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2010 02 07, 20:19)
Vis dirbam, dabar biski atostogausiu. Seimos dar nesusikuriau.  Ziuriu pas jus jau naujos tendencijos, ale senos manieros.  As vel pradejau storet, ziema.  Pastaruoju metu kazkaip vis ieskau kurybiniu minciu.

prasom pakomentuoti g.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Norėčiau pasisakyt biggrin.gif Buvau Vilniaus "Akropolio" "Buržua" salone dažyti plaukų. Aptarnavo mane šviesiais trumpais plaukais, vidutinio amžiaus kirpėja su akinukais. Pasibaisėjimo mano žodžiais nusakyti neįmanoma, nes kai nudažė plaukus, šaknys kur buvo jau ataugę, buvo raudonos blink.gif Kai aš paklausiau kodėl taip, ji man atsakė, kad kitokia spalvą išsirinkau, čia dėl to taip, bet kitą kartą jau bus geriau blink.gif blink.gif Bet iki karto dagyvent reikia kaip minimum du mėnesius. Bet tai juk gal galima paaiškint būtų, kad yra toks dalykas, kad gali taip gautis t.t. it pan. doh.gif Arba gal galima šiek tiek dažų pamaišyt, kad tas skirtumas toks ryškus nebūtų prie šaknų unsure.gif Baimę įgyjau ilgam tam, ką pamatysiu, kai kirpėja nuims rankšluostį nuo galvos biggrin.gif Beje, ant plaukų priežiūros priemonių su kuriomis ji dirbo, buvo užrašytas vardas Svetlana, todėl darau prielaidą, kad ažė kirpėja, kurios vardas Svetlana rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 01 21, 21:09)
Gal kas zinot kas dirba su Goldwell Elumen dazais? galvojau eit i IDZUMI salona, bet ar ten yra geru kirpeju?

Esu kazkada pries kokius geru pora metu Idzumi salone buvus, pas tokia tamsia kirpeja, nebeatsimenu jos vardo, tai puse laiko kol as buvau, prakalbejo telefonu, o finale, nudaze man visa virsugalvi ruzavai cool.gif ph34r.gif tai pakeliau toki suma, tai kitadiena, ejau pas ju vyr, kirpeja, tai kol man iseme ta ruzava spalva doh.gif plaukai toj vietoj iki siol nusiure verysad.gif

QUOTE(Liora @ 2010 01 26, 17:43)
yra tokia kirpykla www.dvor.lt

prasyk uzrasyti pas Povila. As uz trumpu plauku kirpima sumoku 70 Lt, bet sis zmogus tikrai ismano savo darba. Jis paklaus apie pageidavimus, bet gali ramiai atsakyti, kad pati nezinai ko nori, jis prie tokiu klienciu priprato wink.gif

O pries Idzumi ilga laika lankiausi va sioj Dvor ( pavadinimas, tai tikrai toks siaip sau, kaip salonui smile.gif) tik as pas Ania vaiksciodavau, kol ji neisejo i nestumo atostogas. Buvau patenkinta.

O dabar esu patenkinta Rasa is Performa. smile.gif
Atsakyti
4u.gif panelesbutinai reikia gero koloristo blush2.gif gal zinote koki gera bet ne toki brangu, man labai patinka tokia plauku spalva, gal pazistat koki, kuris isgautu ir man tokia spalva? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilded Butterfly: 08 vasario 2010 - 16:56
Sveikos,
greitu laiku planuoju eiti pasikirpti, ziuriu kada cia bus tinkamesnis laikas, pagal menuliokalendorius.lt raso, kad per oziaragi delcia pats tas jei norisi kirptis, kitur skaiciau, kad per delcia jokiu budu, taip kaip cia yra, gal kuri zinote kur galima rasti vasario men. tinkamas dienas kirptis?
o siaip galvojau eiti pasikirpti i Mandarina salon+ pas Vlada, gal kas turit nauju atsiliepimu apie si meistra?
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2010 02 08, 17:55)
4u.gif panelesbutinai reikia gero koloristo blush2.gif gal zinote koki gera bet ne toki brangu, man labai patinka tokia plauku spalva, gal pazistat koki, kuris isgautu ir man tokia spalva?  4u.gif

user posted image

Laba, as dazausi kaip tik i panasia spalva, tai kol radau kirpeja, kuri normaliai nudazo, vos neisprotejau doh.gif Niekada nezinojau su kokiu rezultatu iseisiu is salono- kartais nudazydavo geltonai, kartais patapdavau kazkokia melynplauke Malvina lotuliukas.gif Nors eidavau i gerus salonus. Paskutiniais metais dazausi Sarma Style Savanoriu pr. (dabar jie persikele i Lvovo g.) pas Asta, esu pagaliau patenkinta ir rami del rezultato cool.gif
Atsakyti
QUOTE(diamant @ 2010 02 08, 17:40)
ziuriu kada cia bus tinkamesnis laikas

Temoje Viskas, ką reikia žinoti apie plaukus yra išvardytos tinkamos dienos pagal Mėnulio kalendorių cool.gif
pagal menuliokalendorius.lt raso, kad per oziaragi delcia pats tas jei norisi kirptis, kitur skaiciau, kad per delcia jokiu budu, taip kaip cia yra

Na, ten rašoma, kad "jei labai reikia ar norisi pasikirpti, tuomet tiks".
gal kuri zinote kur galima rasti vasario men. tinkamas dienas kirptis?

Geriausios dienos įvairiems darbams rolleyes.gif
Atsakyti