Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia gero(-s) kirpejo(-s) Vilniuje

QUOTE(Via @@@ @ 2009 09 15, 14:42)
Gal kas turi atsiliepimu apie salona berods Diva vadinasi ,Zukausko gatvej?

Lankydavaus kirpciams patrumpint, nepamenu mergaites vardo.. Lyg rusiskas kazkoks, bet jai konkreciai nepatikeciau didesnio darbo, o kita kur dirbdavo, tai retai klienciu turedavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2009 09 21, 22:29)
Lankydavaus kirpciams patrumpint, nepamenu mergaites vardo.. Lyg rusiskas kazkoks, bet jai konkreciai nepatikeciau didesnio darbo, o kita kur dirbdavo, tai retai klienciu turedavo  4u.gif

Galiu garantuoti uz savo kirpeja, kam rekomendavau nei viena nenusivyle, ji dirba Big'e, salone "mylek save". Jei kas susidomes - kontaktus ir varda perduosiu per az.
Atsakyti
As jau po apsilankymo pas Laimi. Ispudziai neblogi...bet 10 balu neskiriu - manau vertas kokiu 8. Siet tiek per daug nutrumpino nors minejau, kokio ilgio noriu (iki puses kaklo) biggrin.gif bet kirpimas atrodo stilingai, tad dar karta bandysiu pas ji bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IKkatuks: 22 rugsėjo 2009 - 09:02
sveikos merginos, gal turite kokiu atsiliepimu apie Ivona is J'adoros (karoliniskes)?
Atsakyti
O as vakar buvau pas taip visu praeitoje temoje isgirta Irina. TAI DAUGIAU GYVENIME PAS JA NEISIU. Norejau tik truputi apsiokirpt ir patrumpint kirpciukus tai ji man taip nureze plaukus mano taip ilgai augintus ir taip sukem iskarpe, kad nebezinau ka dabar ir daryti cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
O man irgi patiko Sigutė iš kirpyklos Ateities g.10, kai ataugs plaukučiau tai pas ja būtinai eisiu.Ir su gerakosmetika dirba ir kainos nesikandžioja. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(IKkatuks @ 2009 09 22, 10:01)
As jau po apsilankymo pas Laimi.

nedaze plauku, tik kirpo? kiek kainavo?

QUOTE(honey-- @ 2009 09 22, 12:05)
O as vakar buvau pas taip visu praeitoje temoje isgirta Irina. TAI DAUGIAU GYVENIME PAS JA NEISIU.

vat ir as pas ja kirptis kazkiap neinu, nors dazo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma2121: 22 rugsėjo 2009 - 21:32
Neseniai ir as buvau pas Laimi. Atsiliepimai patys geriausi kokie gali buti. Gal turejo itakos, kad nenurodinejau kur kirpt, kur palikt ir pan. Tai buvo kaip jis isivaizduoja trumpa kirpima "ant manes". Issiplaunu galva ir nieko nereikia daryt, visi stovi savo vietose. Idomu kaip bus po keliu savaiciu g.gif
Beje, mokejau 70lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligita8352: 23 rugsėjo 2009 - 05:36
Ir aš jau po kirpimo pas Iriną. Jai labai gaila buvo nukirpti man plaukus. Aš norėjau tikrai trumpesnių, o ji nukirpo juos iki pečių rolleyes.gif Net juokas suėmė, vienos dėjuoja, kad joms nutrumpino, o aš, kad per ilgus paliko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2009 09 22, 22:31)
nedaze plauku, tik kirpo? kiek kainavo?

Tik kirpo ir kainavo 80lt.

QUOTE(Ai neskauda @ 2009 09 23, 06:36)
Neseniai ir as buvau pas Laimi. Atsiliepimai patys geriausi kokie gali buti. Gal turejo itakos, kad nenurodinejau kur kirpt, kur palikt ir pan. Tai buvo kaip jis isivaizduoja trumpa kirpima "ant manes". Issiplaunu galva ir nieko nereikia daryt, visi stovi savo vietose. Idomu kaip bus po keliu savaiciu  g.gif
Beje, mokejau 70lt.

As irgi nieko nenurodinejau biggrin.gif bet tikejausi is jo labai gero rezultato gal todel siek tiek nuvyle ax.gif Tad mano paieska geriausio kirpejo/kirpejos tesiasi biggrin.gif
Atsakyti
Neseniai kirpausi Simona Lux pas toki Ginta (jei tiksliai pamenu), nes mano kirpeja su kuria jau keli metai draugaujam, leliuka augina, tai vienzo ejau 'nasarom'.
Kaip zmogus ir del bendravimo man asmeniskai pasirode nesimpatiskas ir nemalonus. Isaiskino kokia plaukuosena man geriau tiks ir su mano leidimu pagal save apkirpo, bet mano prasymo nenurezti plauku laikesi. Vienu zodziu, nukirpo tikrai neblogai. Bet isejau nepatenkinta, nes matyt musu chemija visiskai nesutapo. Sakiau, jau niekad daugiau pas ji neisiu.
Bet zinokit po poros dienu persigalvojau... kai issiplovus galva, sugebejau pati susisukuoti ir pasidaryti taip, kaip jis buvo padares rolleyes.gif , ko beveik niekada ner buve. Manau, kad kirpimas padarytas gerai ir atitinkamai mano plaukui, kad nera sunku susitvarkyti. Taip kad , galbut nuspresiu atkenteti ta valanda su juo ir nueisiu dar karta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 23, 13:38)
Neseniai kirpausi Simona Lux pas toki Ginta (jei tiksliai pamenu), nes mano kirpeja su kuria jau keli metai draugaujam, leliuka augina, tai vienzo ejau 'nasarom'.
Kaip zmogus ir del bendravimo man asmeniskai pasirode nesimpatiskas ir nemalonus. Isaiskino kokia plaukuosena man geriau tiks ir su mano leidimu pagal save apkirpo, bet mano prasymo nenurezti plauku laikesi. Vienu zodziu, nukirpo tikrai neblogai. Bet isejau nepatenkinta, nes matyt musu chemija visiskai nesutapo. Sakiau, jau niekad daugiau pas ji neisiu.
Bet zinokit po poros dienu persigalvojau... kai issiplovus galva, sugebejau pati susisukuoti ir pasidaryti taip, kaip jis buvo padares rolleyes.gif , ko beveik niekada ner buve. Manau, kad kirpimas padarytas gerai ir atitinkamai mano plaukui, kad nera sunku susitvarkyti. Taip kad , galbut nuspresiu atkenteti ta valanda su juo ir nueisiu dar karta ax.gif

O nauja sukuosena paciai patinka? O kiek kainavo kirpimas?
Salonas isikures Juozapaviciaus g. jei neklystu?
Atsakyti