Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia gero(-s) kirpejo(-s) Vilniuje

Sveikos mergytes,

Niekaip negaliu surasti gera kirpeja Vilniuja verysad.gif Jau virs metu bandau pakeisti sukuosena bei plauku spalva, bet nerandu kirpejos kuri galetu patarti ka nors grazaus.... Mano plaukai ploni, ir turi "ryza" pigmenta.... Gal kas gali patarti gera kirpeja ax.gif Na kaina irgi turetu buti normali, nes drauge kerpasi ir dazosi Sugiharoje, moka 500-700lt, man tai biski brangu....

Is anksto dekoju uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
http://www.supermama...howtopic=407874 - cia rasite visus atsakymus 4u.gif ir moketi 500 - 700 Lt ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2009 09 08, 23:15)
http://www.supermama...howtopic=407874 - cia rasite visus atsakymus  4u.gif  ir moketi 500 - 700 Lt ...  doh.gif

na jau..... ir tokios sumos - padauginote tamista, o ypac su 700 lt. biggrin.gif
Beje, kiekvienas is proto kraustosi savaip, na yra naivuoliu, kurie tiki ,,stebuklingomis" kirpejo zirklemis bei superiniais gebejimais. Taciau tokio kosmoso nemaciau cionainas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 09 rugsėjo 2009 - 11:50
Noriu ir aš nusikirpti, tik nežinau kaip. Pas mane plaukai iki pažastų. Gali nukirpti ir trumpai ar ilgesnius palikti, tik svarbiausia, kad patartų kas man tiks, nes jau į save nebegaliu žiūrėti verysad.gif
Gal patarsite į kieno rankoms savo "galvą" patikėti g.gif
Atsakyti
Man asmeniskai patinka ir pasitikiu Sigute Vilniuje 4u.gif Ji turi savo kirpykla Ateities 10, Norfos XXL pastate (buvusi Ventos baldu gamykla). Bet zinot, kiek zmoniu, tiek nuomoniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 09 10, 22:11)
Man asmeniskai patinka ir pasitikiu Sigute

Su kokia kosmetika dirba? Kiek kainuoja kirpimas, dažymas? ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 rugsėjo 2009 - 19:38
Man labai patiko kirpėja Danuta iš Baltoros grožio studijos. thumbup.gif Labai kruopšti, pataria ir dėl dažymo, ir dėl kirpimo. Nudažo mane super, jokio geltono atspalvio (aš šviesinu plaukus blush2.gif ). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 09 11, 11:39)
Su kokia kosmetika dirba? Kiek kainuoja kirpimas, dažymas?  ax.gif
Sena tema jau baigta wink.gif

Su matrix ir loreal professionel smile.gif dar maciau is sabastian kazka turi, milkshake. Kirpimas 25lt, dazymas tiksliai nepasakysiu. Bet tikrai labai nedaug ax.gif
Atsakyti
bliamba, noriu ir as kazka savo plaukams pasidaryti, nes visai nusiuro po gimdymo doh.gif bet neisivaizduoju pas ka, nes mano kirpeja i ispanija ismove, o betkam patiketi savo galvos nesinori... schmoll.gif kas ka patarsit? blush2.gif
Atsakyti
Gal kas gali parekomenduot gerą kirpėją iš Akropolio Salon+ kirpyklos? Buvau pakliuvus pas prastą kirpėją, o štai sesei buvo visai atvirkščiai - ją nukirpo labai gražiai. Tik va vardų nepamenam...
Atsakyti
Gal kas turi atsiliepimu apie salona berods Diva vadinasi ,Zukausko gatvej?
Atsakyti
Sveikutės bigsmile.gif ,

Prieš kokius metelius ar porą Northway medicinos centre dirbo tikrai labai gera kirpėja - Lina Girončikienė (tuo metu turėjo tamsiai rudus plaukus smile.gif ) Deja, pamečiau jos kontaktus doh.gif Galbūt kažkas juos turi - tai būčiau labai labai dėkinga jei pasidalintumėt 4u.gif
Atsakyti