Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai: karoliai, auskarai ir kt.

QUOTE(man-patinka-tyla @ 2011 03 03, 09:52)
Labas merginos, keliu temą į viršų ir įmetu keletą vaikiškų papuošaliukų
Beje, karoliukus aš tiesiog nunėriau ir prikimšau sintetiniu kamašalu kaip ir žaisliukus - karoliukai gavosi lengvi ir saugūs mažoms panelėms biggrin.gif

Kažkada ir aš bandžiau taip daryti. Tai nunėriau keturis karoliukus ir visi gavosi skirtingo dydžio lotuliukas.gif

Tavo labai dailūs ir tvarkingi tongue.gif
Labai spalvos gražios panelei thumbup.gif
Atsakyti
Greta77, gabriele ir man-patinka-tyla labai gražūs papuošaliukai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 03 kovo 2011 - 12:06
Kkunigunda, rosebud1, aiwita dėkui smile.gif
aiwita na gal tiesiog dabar jau ranka "atmušta" neriant žailiukus biggrin.gif Nors aš nematau problemos, jei tie karoliukai ir skirtingo dydžio gautųsi, svarbu, kaip pateikta smile.gif
Atsakyti
na taip man seile tysta, nuo tu rutuliuku, noriu tokiu auskaru, bet neturiu ka apnerti siuo momentu, seip turiu veltinuku, bet ne su savimi, i6vezusi, tai teks palaukti ax.gif
o gal kas kokiu graziu gelyciu auskariuku turit su schemutemis smile.gif
Atsakyti
Mano naujausieji - viduriuke Tirėnų jūros nugludintas stikliukas apnertas aukso spalvos žėrinčiais siūliukais 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
[quote=AušraTa,2011 03 03, 15:29]
Mano naujausieji - viduriuke Tirėnų jūros nugludintas stikliukas apnertas aukso spalvos žėrinčiais siūliukais 4u.gif

nuostabu nuostabu wub.gif
nera zodziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AušraTa @ 2011 03 03, 14:29)
Mano naujausieji - viduriuke Tirėnų jūros nugludintas stikliukas apnertas aukso spalvos žėrinčiais siūliukais  4u.gif

AušraTa labai dailus papuošalas ir kiti darbeliai nuostabūs wub.gif
Atsakyti
Kokie superiniai jusu darbeliai mirksiukas.gif
as tai tik tik antra karoliuka neriu, tai nezinau, nemoku gerai nert, tai valanda vienam uztrukau doh.gif nezinau ka cia is dvieju baltu gero padarius blink.gif
Atsakyti
Man tai lengvai neriasi,bet nesuprantu kodel persimato medinukas,darau kaip jus apraset. Galvoju gal per storas vaselis g.gif O su kokiu jus neriate?
Atsakyti
Mano naujausieji - viduriuke Tirėnų jūros nugludintas stikliukas apnertas aukso spalvos žėrinčiais siūliukais  4u.gif

Vakar Kaziuko mugeje apziurejau "gyvai" Grazu smile.gif
Atsakyti

idomiai sugalvota,labai grazu wub.gif
Atsakyti
Keletas naujų papuošaliukų, o dar keli nenufotografuoti
user posted image
Čia tie patys
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti