Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai: karoliai, auskarai ir kt.

Sveikos darbstuoles smile.gif ,

visa laika labai aktyviai skaiciau apnertuku temas, bet cia dalyvavau tik pasyviai... blush2.gif Zaviuosi AusraTa darbeliais thumbup.gif

Man paciai irgi labai patinka uzsiimti apnertuku gamyba ax.gif
Tai noreciau siek tiek atgaivinti tema ir pasirodyti su paskutiniu darbeliu (tokios spalvos pageidavo uzsakove):
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabriele: 27 sausio 2011 - 15:08
Senokai jau rodžiausi smile.gif Ka;ėdinės dovanos

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greta77: 27 sausio 2011 - 20:58
Ką tu apnerinėji? Perki tuos karoliukus ar pati lipdaisi iš modelino?
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2011 01 28, 11:52)
Ką tu apnerinėji? Perki tuos karoliukus ar pati lipdaisi iš modelino?

Jei manęs klausi, tai apnerdinėju medinius ir plastikinius karoliukus. Mediniai - tai išardyta auto sėdynė iš medinių karoliukų bigsmile.gif Pirkau Senukuose.
Atsakyti
As irgi apneriu medinukus is masinos sedynes uztiesalo - tas vadinamas "backutes". Bet man graziau apvalus apnertukai, tik problemos gauti apvaliu karoliuku... Arba nezinau, kur ieskoti uz protinga kaina blush2.gif
Jei kas zinot, kur galima nusipirkti apie 100 vnt. apvaliu lengvu karoliuku (12-15 mm, iki 15 cnt/ vnt.), praneskit, busiu dekinga. 4u.gif
Arba jei kas turit apvaliu ir norit keisti i "backutes", rasykit az, mielai sutikciau padaryt toki "bizni" ax.gif
Atsakyti
Klausykit, mergytės, o kiek kainuoja ta sėdynė?
Man šiaip gražu ir tos bačkutės
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2011 01 28, 19:12)
Klausykit, mergytės, o kiek kainuoja ta sėdynė?
Man šiaip gražu ir tos bačkutės

Senukuose kainuoja virs 20 litu, Gariunuose girdejau galima pigiau nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(gabriele @ 2011 01 28, 15:26)
As irgi apneriu medinukus is masinos sedynes uztiesalo - tas vadinamas "backutes". Bet man graziau apvalus apnertukai, tik problemos gauti apvaliu karoliuku... Arba nezinau, kur ieskoti uz protinga kaina blush2.gif
Jei kas zinot, kur galima nusipirkti apie 100 vnt. apvaliu lengvu karoliuku (12-15 mm, iki 15 cnt/ vnt.), praneskit, busiu dekinga. 4u.gif
Arba jei kas turit apvaliu ir norit keisti i "backutes", rasykit az, mielai sutikciau padaryt toki "bizni"  ax.gif

Man taip pat gražiau apvalūs, nes "bačkutės" truputį nusibodo g.gif Tik ir man ta pati problema - kur įsigyt apvalių karoliukų už protingą kainą... Aš pirkčiau, kad ir 200 vnt, jei tik atsirastų. Teta buvo parvežus iš Londono apyrankių iš plastmasinių karolių, bet jau sumezgiau verysad.gif
Atsakyti
Vilniuje Akropolio siulu parduotuveje (priesais Ermitaza) siandien maciau mediniu karoliuku. 18 mm 10 vnt 6.99 Lt. 12 mm (gal 20 vnt) irgi apie 7 lt
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2011 01 29, 15:02)
Vilniuje Akropolio siulu parduotuveje (priesais Ermitaza) siandien maciau mediniu karoliuku. 18 mm 10 vnt 6.99 Lt. 12 mm (gal 20 vnt) irgi apie 7 lt

Labai brangu mirksiukas.gif
Aš jau ne kartą esu rašiusi, kad perkuosi Vilniuje Madoje II aukšte galanterijos parduotuvikėj. Yra kelių dydžių plastikinių ala perlų. Klauskite jei nematysit vitrinoj, nes ten kažkaip mažokai vietos ir sunkiai susikraut įtariu joms. Apie 50-60 vnt. karoliukų 11,13,16 Lt, priklausomai nuo dydžio. Senokai pirkau, tai galėjo kiek ir pabrangt, kaip ir viskas brangsta doh.gif
Kaune bazėse irgi mačiau už panašią kainą. Tik ten kiek sunkesni, man regis stikliniai ala perlai 4u.gif . Irgi vienoj ringėj jų ten apie 60 vnt.
Atsakyti
Labas merginos, keliu temą į viršų ir įmetu keletą vaikiškų papuošaliukų
Nerti karoliai dukrytei smile.gif
user posted image
Labai rožinis Princesės papuošalų rinkinys, į kurį įeina karūna, segė ir karoliai
user posted image
Ir segė "Kuklios vyšniukės"
user posted image
Beje, karoliukus aš tiesiog nunėriau ir prikimšau sintetiniu kamašalu kaip ir žaisliukus - karoliukai gavosi lengvi ir saugūs mažoms panelėms biggrin.gif
Atsakyti
[quote=man-patinka-tyla,2011 03 03, 10:52]
Labas merginos, keliu temą į viršų ir įmetu keletą vaikiškų papuošaliukų
Nerti karoliai dukrytei smile.gif
user posted image

nuostabių spalvyčių 4u.gif
labaio gražūs wub.gif
Atsakyti