Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai: karoliai, auskarai ir kt.

user posted image
Atsakyti
Juoda-banta visad į taikinį mirksiukas.gif Gražu thumbup.gif
Atsakyti
Greta77, nuostabūs karoliukai wub.gif labai kruopščiai nunerti thumbup.gif
Man įdomu, kokio storio ir kokius siūliukus naudoji? Ir įdomu, kas viduje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 09 26, 16:05)
Greta77, nuostabūs karoliukai wub.gif  labai kruopščiai nunerti thumbup.gif
Man įdomu, kokio storio ir kokius siūliukus naudoji? Ir įdomu, kas viduje?  g.gif

Ačiukas mirksiukas.gif Siūlus perku nėrimui, bet tokius storesnius, tai karoliukas geriau pasislepia. Siūlai vadinasi CELEBI (akriliniai, etiketėj rašo nm.5,). Viduj mediniai karoliukai. Dabar apvalių radau, tai tuos apnerdinėju bigsmile.gif
Atsakyti
Gaila, kad tik viena rodausi sad.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Štai dar vienas rinkinukas, tik spalva realiai kitokia - elektrinė

user posted image
Atsakyti

Komplektas ŽIEMOS KALIJOS

Sidabrinė vielutė, mochera, agatas

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2010 09 22, 12:29)
Puošiuosi toliau
user posted image
user posted image
user posted image

Labai graziai atrodo, pati tokius darau.. man patys graziausi papuosalai wub.gif
Atsakyti

BLYKSNIAI VILNYSE

user posted image
Atsakyti
Labutis, norėjau pasiteirauti, kaip jums tie karoliukai gaunasi g.gif bandžiau kartą nerti, na šakės, nesigauna blush2.gif gal kas galit padėti, žiūri ir negaliu atsigrožėti jūsų darbeliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2010 10 12, 12:04)
Labutis, norėjau pasiteirauti, kaip jums tie karoliukai gaunasi g.gif  bandžiau kartą nerti, na šakės, nesigauna blush2.gif gal kas galit padėti, žiūri ir negaliu atsigrožėti jūsų darbeliais 4u.gif

pabandyk ar kartą smile.gif
atkeliu savo paaiškinimą iš 1 psl.
nuneriu 6 kilpų pynutę, sujungiu į ratuką, tada 9 -12 (priklausomai nuo būsimo karoliuko dydžio) žemų stulpelių apneriu pirmą eilutę, neriant antrą eilutę į kiekvieną žemą stulpelį neriu po 2 žemus stulpelius, nuo 3 eilutės neriu nedidinant iki kol lieka 2 eilutės iki galo. tada įdedu į "kepurytę" karoliuką ir neriu į kas antrą stulpelį kol pasislepia karoliukas. tada užtaisau ir paslepiu siūlo galą.
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2010 10 12, 14:17)
pabandyk ar kartą  smile.gif
atkeliu savo paaiškinimą iš 1 psl.
nuneriu 6 kilpų pynutę, sujungiu į ratuką, tada 9 -12 (priklausomai nuo būsimo karoliuko dydžio) žemų stulpelių apneriu pirmą eilutę, neriant antrą eilutę į kiekvieną žemą stulpelį neriu po 2 žemus stulpelius, nuo 3 eilutės neriu nedidinant iki kol lieka 2 eilutės iki galo. tada įdedu į "kepurytę" karoliuką ir neriu į kas antrą stulpelį kol pasislepia karoliukas. tada užtaisau ir paslepiu siūlo galą.

oi ačiū labai mirksiukas.gif 4u.gif va dabar jau gavosi super thumbup.gif
Atsakyti