Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai: karoliai, auskarai ir kt.

Štai mano pirmasis blynas, kuris truputį prisvilęs, nes karoliukus dariau iš to, ką radau namie ax.gif Užsidegiau nert papuošaliukus, tai lėksiu kurią dieną susipirkt visas priemones biggrin.gif Tikiuosi, kad kiti bus dailesni unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greta77: 06 rugpjūčio 2010 - 10:51
QUOTE(Greta77 @ 2010 08 06, 10:43)

Labai grazu. Graziai dera. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kuri nerianti papuošaliukus juos ir už Europos Sąjungos ribų siuntė? Draugė giminaitei auskariukus nusiųst į JAV nori, bet truputėlį baisu: pagal pašto puslapyje parašytas tvarkas "...į pašto siuntas draudžiama dėti papuošalus..." Įtariam, kad čia ne apie nertus, bet kaip juos pavadint toj ant voko klijuojamoj muitinės formoj, kad muitinė nesikabintų, jei tikrintų? Auskaras, kad ir koks jis bebūtų, formaliai tai papuošalas...
Atsakyti
Daug kartų esu siuntusi papuošalus sesei į JAV. Nė karto toj deklaracijoj nesu rašiusi. Ir net nežinojau, kad papuošalų siųst negalima ax.gif Visada nueidavo laimingai
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2010 08 20, 16:58)

As ivardinciau kaip Ranku darbo dovana, ir tiek.
jie ten turi gi skanavimo aparatus matus kad ne auksas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 20 rugpjūčio 2010 - 23:43
Dėkui visoms už idėjas smile.gif
Kadangi mes laaabai bailios blush2.gif , dar ir paštininkes pakankinom prieš pakuodamos (na, nuo to normalus žmogus ir pradėtų, bet juk "supermamos viską žino", negi dar iki pašto eisi lotuliukas.gif )
Taigi, iš "pirmų lūpų":
- "papuošalas" pašto supratimu tikrai yra daiktas iš aukso, sidabro ir kitokių brangybių. Turbūt tada, kai pasaulines tvarkas pasirašinėjo, rankdarbių nesiuntinėdavo biggrin.gif
- iš jų patirties -- mažiausiai muitininkams kliūnantis terminas yra "rankų darbo suvenyras" ar pan. T.y., žodžių "auskarai" ir pan., kas kelia asociacijų su papuošalais, rekomenduotų vengti (kad ir vien tam, jog neardytų mūsų rūpestingai supakuotų siuntinukų)
- pašto siuntose galima siųsti iki 18 g. aukso (hm..... pasvėriau viską, ką turiu -- nesurinkčiau; turbūt ir mano, mamos ir sesės auksą sudėjus tiek nebūtų biggrin.gif) Tik va kur tai aprašyta -- pasakyt negalėjo. Na, bet bent jau auskariukus su tikro sidabro / aukso galiukais siųst turbūt galima, jei prireiktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amanita: 23 rugpjūčio 2010 - 16:49
Idėją nubeždžioniavau ir nunėriau dukrytei karoliukus rugsėjo 1-osios proga. Reliai spalvos kitokios: tamsiai violetinė ir šviesiai violetinė.

user posted image
Atsakyti
Negi niekas nesipuošia??? Aš tai neatlaikau nepasigyrus, nes tai mano pirmieji darbeliai smile.gif Tik foto nepasisuka man, o kompe normaliai rodo, ech...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greta77: 06 rugsėjo 2010 - 07:16
Sveikos, kokios visos saunuoles! As irgi neriu karolius. 4u.gif

Galima nesioti kaip gražu ir silts papuosals, ir kai nesate vaiks slinge (nešioklė-slingas, nešynė). Vaikams labai patinka sitie spalvoti karoliukai, patinka ciupineti, zaisti. Vaikelio rankytes uzimtos - lavina smulkiaja motorika+ puikus issigelbejimas mamos plaukams, auskarams:)

Ir dar vaikams patinka juos grauzti, kai dygsta dantukai (karolius galima skalbti)

Bet kokios spalvos, ilgio, viduje tikras medis.

Čia yra kelios karoliu nuotraukos :

http://www.facebook....mp;id=810579707

ir cia su slingais: http://######/skelbimas/13105

jei kas nores, nunersiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2010 08 06, 10:43)
Štai mano pirmasis blynas, kuris truputį prisvilęs, nes karoliukus dariau iš to, ką radau namie  ax.gif  Užsidegiau nert papuošaliukus, tai lėksiu kurią dieną susipirkt visas priemones  biggrin.gif  Tikiuosi, kad kiti bus dailesni  unsure.gif

Labai fainučiai. Aš kaip tik turiu gintarų, galvoju, ką stilingo iš jų padaryti.

QUOTE(IvaroMama @ 2010 09 14, 14:04)
jei kas nores, nunersiu blush2.gif

Savireklamai šiaip jau kitos vietos skirto...

O čia manieji apenertukai-veltinukai, kuriuos jau kokį šimtą metų planavau ir vis neprisiruošiau:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2010 08 06, 11:43)
Štai mano pirmasis blynas, kuris truputį prisvilęs, nes karoliukus dariau iš to, ką radau namie  ax.gif  Užsidegiau nert papuošaliukus, tai lėksiu kurią dieną susipirkt visas priemones  biggrin.gif  Tikiuosi, kad kiti bus dailesni  unsure.gif

user posted image

labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Puošiuosi toliau
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti