Įkraunama...
Įkraunama...

Chicco vežimėliai

QUOTE(Babetta @ 2009 11 12, 15:06)
norejau uzklausti kas naudojasi chicco Trio S3  - kaip kedutes montavimas ant remo? nesukelia problemu???
mes vakar pirma kart i PC isvarem- tai kedutej jaunuolis buvo. bet va man tas isemimas is masinos ir ant remo tvirtinimas- biski ar pas juos neapmastytai padaryta- ar as nemoku.
(tvirtinant ant remo rankena kedutes nuleista turi buti, fiksatoriai atstatyti- tada isistvirtina- o tai iskelt ir su nuleista rankena-  doh.gif  doh.gif  kaip nepatoguuuuu.... ar as netaip darau kazka? nes su pakelta rankena nesifiksuoja- nesigauna...  o su nuleista - nepatogu is masinos issimt ..nu vien zo- vakar prasiterliojom)

Beje, automobilyje kėdutės rankena irgi turi būti atremta į sėdynės atlošą..
Aš iškeldavau kėdę už rankenos, dėdvau ant rėmo, tada nuleisdavau žemyn ir užsifiksuodavo.. Atitidirbt tik reikia. Ir gal pasitreniruok pradžio su tuščia smile.gif
Šiaip tai man tas fiksavimas nepatogumų nekėlė, man kur kas nepatogiau atrodo, jei reikėtų papildomus fiksatorius tvirtinti..
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2009 11 12, 12:55)
nea  doh.gif  bet laiko dar soooočiai  dirol.gif

o man jau atrodo, kad neber to laiko lotuliukas.gif

QUOTE(Acne @ 2009 11 12, 13:36)
Nes man užkliuvo, kad senesnio modelio rankenos nešimui patogesnės, tai man ir paaiškino, kad naujesnis yra patobulintas kitu klausimu  4u.gif

O ta naujesnio tipo tai tokia ale dviguba? g.gif

Tai niekas negalit pasakyt skirtumo tarp Trio for me ir Living? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglyc @ 2009 11 12, 15:51)
O ta naujesnio tipo tai tokia ale dviguba?  g.gif

vat ta ale dviguba yra senesnio, o naujesnio vienguba ir smarkiai išriesta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2009 11 12, 15:14)
vat ta ale dviguba yra senesnio, o naujesnio vienguba ir smarkiai išriesta  4u.gif

Oh, tai atsilikus jau as nuo naujoviu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, jau man visai galva susisuko, nusiziurejau Chicco Trio for me
Bet vis neapsisprendziu, vieni raso kad negerai nes ratai mazi, kiti kad remas kleba. Gal vistik kaskas ji turit ir naudojat ne savaite, buciau dekinga jei pasidalintumete nuomone apie si vezimuka
Atsakyti
sveikos mamytės ,gal galit pasakyti kaip chicco sportinukai
Atsakyti
QUOTE(inga73 @ 2009 12 07, 14:31)
sveikos mamytės ,gal galit pasakyti kaip chicco  sportinukai

Bandžiau CT01, nelabai patiko:
kliūna kojos už ratų, per žemai rankenos.. Jeigu ūgis mažesnis nei 170 - gal ir nieko būtų..
palyginus kietas, darda ratai.

Taip pat, ilgą laiką naudojau S3 - didžiausias trūkumas, kad didelis ir sunkokas. Bet pravažumas - liuks, mikštumas - liuks. Gal kiek per trumpa sėdimoji dalis, nes nesireguliuoja pakojis ir migdyt vaiką kiek per trumpas gaunasi.. O šiaip tai labiau patiko, nei tie mažesniais ratukais..
Atsakyti
pasidalinkite, kaip tvirtinate chicco lopšį automobilyje
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 01 06, 00:47)
pasidalinkite, kaip tvirtinate chicco lopšį automobilyje

nelabai čia yra kuo dalintis - yra instrukcija, kurios privalu laikytis.
Lopšys gali būti tvirtinamas tik ant galinės sėdynės, prisegi jame vaikutį diržu, ir patį lopšį pritvirtini prie automobilinių diržų. Va ir visa patirtis.. ir nieko čia naujo neišrasi..
Atsakyti
gal kas turite chicco Lite Way arba Multiway, vis negaliu apsispręsti kurį geriau būtų pirkti g.gif
Atsakyti
Mes turim Multiway. Rinkomes tarp jo ir Simp...(nezinau kaip tiksliai vadinasi). Pastarsis susilanksto knygos principu. Bet as norejau, kad butu uzklotas kojom ir buomelis. Siaip tai visai patenkinta savo pasirikimu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, reikia jūsų patarimo smile.gif Turim chicco ct01 sportinuką atlikusį nuo pirmo vaikelio. Dabar laukiuosi antro ir noriu nusipirkti tik lipšį, kad nereiktų viso vežimo pirkt. Tik va, nieko nežinau apie chicco lopšiukus doh.gif doh.gif gal galit patart kokį rinktis, ar jie visi vienodi? Kai pažiūriu skelbimus, tai vieni atrodo tokie siaurėjantys į galą,kiti tokie lyg platesni, bet, sakau, gal čia kokiu kampu nuotrauka daryta? Norėčiau kuo erdvesnio to lopšiuko, kad mažius dar ir su kombinezonu tilptų blush2.gif 4u.gif
Atsakyti