Įkraunama...
Įkraunama...

Chicco vežimėliai

QUOTE(franciska @ 2009 11 10, 11:48)
padekit, gal kas kur matet?  4u.gif

yra vokeliu atskira tema, ten ir chiccu macius berods
http://www.supermama...?...65&t=498266

iveskite i pajieska "vokelis" , gal ka ismestu, gal net chicco?
Atsakyti
Pačiupinėjau Panoramoj Chicco pardoj vežimėlius cool.gif
For me tai iš karto nepatiko, kaip per daug nerimtas unsure.gif
Tour 3 per didelis pasirodė ax.gif
Tour 4 būtų kaip ir čiki piki, bet kodėl lopšys pritvirtintas kliba tai nesupratau blink.gif kažkaip nerimtai schmoll.gif ir beje, lopšio vidus išklotas bjauria sintetika doh.gif Tai daugiau aš jo ir nemurdžiau doh.gif
Su pirmąją turėjau Peg Perego senesnio modelio, tai ten viduj bent jau audinys malonus buvo...
Vat ir nebežinau ar vis dar labai taip trokštu Chicco doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2009 11 10, 13:42)
Pačiupinėjau Panoramoj Chicco pardoj vežimėlius  cool.gif
For me tai iš karto nepatiko, kaip per daug nerimtas  unsure.gif
Tour 3 per didelis pasirodė  ax.gif
Tour 4 būtų kaip ir čiki piki, bet kodėl lopšys pritvirtintas kliba tai nesupratau  blink.gif  kažkaip nerimtai  schmoll.gif  ir beje, lopšio vidus išklotas bjauria sintetika  doh.gif  Tai daugiau aš jo ir nemurdžiau  doh.gif 
Su pirmąją turėjau Peg Perego senesnio modelio, tai ten viduj bent jau audinys malonus buvo...
Vat ir nebežinau ar vis dar labai taip trokštu Chicco  doh.gif

Prastai ciupinejai.. S3 nuo Tour4 dydziu nesisiskiria - ju skirtumai tik vaziuokleje.. Lopsys, palyginus su Hauck - visiskai nekliba, ir ta sintetika tikrai nera bjauri- skalbiasi puikiai, vaikutis vezime nei sala, nei kaista.
Nors as pati si karta irgi i PegPerego dairausi..
Atsakyti
QUOTE(opa-opa @ 2009 11 10, 12:52)
Prastai ciupinejai.. S3 nuo Tour4 dydziu nesisiskiria - ju skirtumai tik vaziuokleje.. Lopsys, palyginus su Hauck - visiskai nekliba, ir ta sintetika tikrai nera bjauri- skalbiasi puikiai, vaikutis vezime nei sala, nei kaista.
Nors as pati si karta irgi i PegPerego dairausi..

čiupinėjau gerai biggrin.gif aš suprantu, kad S3 ir Tour4 vienodo dydžio tik važiuoklės skiriasi biggrin.gif taiv a tą važiuoklę įsivaizduojant bagažinėje ir pagalvojau, kad per didelė schmoll.gif
Dėl lopšio audinio, be abejo sintetiką lengviau prižiūrėti ir ji skalbiasi gerai cool.gif Bet vaikiukas ne kaista ne dėl sintetikos schmoll.gif o del ventiliacinio dugno nebent cool.gif o ne šąla, jei gerai užkloji (nes lopšys sandarus) tongue.gif
O dėl klibėjimo, nenoriu lyginti su Hauch, man labiau patiko lyginti su PegPerego tongue.gif
Atsakyti
gal kas pasakyti kur galiu rasti chicco lopsios tvirtinimo dirzus i automobili?
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2009 11 10, 11:18)
yra vokeliu atskira tema, ten ir chiccu macius berods
http://www.supermama...?...65&t=498266

iveskite i pajieska "vokelis" , gal ka ismestu, gal net chicco?

aciu labai 4u.gif
uzsakiau seip sian is e-bay smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2009 11 10, 15:12)
čiupinėjau gerai  biggrin.gif  aš suprantu, kad S3 ir Tour4 vienodo dydžio tik važiuoklės skiriasi  biggrin.gif taiv a tą važiuoklę įsivaizduojant bagažinėje ir pagalvojau, kad per didelė  schmoll.gif

O dėl klibėjimo, nenoriu lyginti su Hauch, man labiau patiko lyginti su PegPerego  tongue.gif

Tai taip išeina, kad PegPerego mažiau lopšys ant važiuoklės kliba? Tu kurį modelį išbandžius? Aš į GT3 žiūriu, tai kažin kaip ant jos tas lopšiukas laikosi?
Na, o dėl dydžio, tai Chicco triratis sulankstytas mažiau vietos užima, nei PegPerego... g.gif
Atsakyti
QUOTE(opa-opa @ 2009 11 11, 11:05)
Tai taip išeina, kad PegPerego mažiau lopšys ant važiuoklės kliba? Tu kurį modelį išbandžius? Aš į GT3 žiūriu, tai kažin kaip ant jos tas lopšiukas laikosi?
Na, o dėl dydžio, tai Chicco triratis sulankstytas mažiau vietos užima, nei PegPerego...  g.gif

aš turėjau klasikinį Peg Peregą ir jo lopšys neklibėjo schmoll.gif Važioklė nemaža, todėl ir sugalvojau, kad noriu mažesnių ratų ir pradėjau dairytis į Chiccus g.gif
Man vasarai reikės tokio daugiau kelionėms lopšinio ir mažesnių ratų. Be to, jei jau pirkti 3 in 1 tai labai svarbu, kad sėdima dalis lankstytusi kartu su rėmu cool.gif Nes labai greit teko atsisveikinti su Peg Perego, nes kažkokia nesąmonė buvo sėdimą dalį nuiminėti ir lankstyti ratus atskirai doh.gif Geriau jau tada nusipirkti lengvuti sportinuką cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2009 10 28, 16:31)
labas Eglyc  bigsmile.gif  ir tu anksti dairytis pradėjai  smile.gif  Mane irgi traukia Tour 4  ax.gif
Ar gerai pamenu, Tour 4 sportinė dalis susilanksto kartu su ratais, ane?  g.gif
Kur galima jį gyvai pačiupinėti Vilniuje?  rolleyes.gif

Na, gal jau issirinkai? As vaziuosiu i Vilniu pasdairyt visokiu modeliu bigsmile.gif Tiksliai nezinau kur, turiu drauge vilniete, tai ji mane apvezios po parduotuves ax.gif

QUOTE(Solnecnaja @ 2009 10 30, 19:03)
Prieš pora savaičių tikrai buvo. Yra ir Vaikų mieste Šiauries miestelyje. Tik kad šiuo metu man visiškai jų spalvos nepatinka - pilka kažkokia ir raudona!  verysad.gif

As gimdysiu balandi, tai kaip tik ziuriu ta pilka su kremine, man labai patinka, o dar vasarai sviesi spalva is viso liuks (sedimos dalies nelabai planuoju naudot, turiu kita sportinuka wink.gif

Panos, gal kuri man pasakytu, kuo skiriasi Trio for me nuo Living? Man jie labai panasus, neisigilinau dar i skirtumus, isore tai siek tiek tik skiriasi... ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglyc @ 2009 11 12, 13:41)
Na, gal jau issirinkai?

nea doh.gif bet laiko dar soooočiai dirol.gif
Atsakyti
norejau uzklausti kas naudojasi chicco Trio S3 - kaip kedutes montavimas ant remo? nesukelia problemu???
mes vakar pirma kart i PC isvarem- tai kedutej jaunuolis buvo. bet va man tas isemimas is masinos ir ant remo tvirtinimas- biski ar pas juos neapmastytai padaryta- ar as nemoku.
(tvirtinant ant remo rankena kedutes nuleista turi buti, fiksatoriai atstatyti- tada isistvirtina- o tai iskelt ir su nuleista rankena- doh.gif doh.gif kaip nepatoguuuuu.... ar as netaip darau kazka? nes su pakelta rankena nesifiksuoja- nesigauna... o su nuleista - nepatogu is masinos issimt ..nu vien zo- vakar prasiterliojom)
Atsakyti
Man Panoramoj Chicco pardoj taip ir aiškino, kad yra naujesnis modelis (kaina 3000 Lt doh.gif ), kurio autokėdutės rankenos nereikia nulenkti jei nori montuoti ant rėmo cool.gif Nes man užkliuvo, kad senesnio modelio rankenos nešimui patogesnės, tai man ir paaiškino, kad naujesnis yra patobulintas kitu klausimu 4u.gif
Atsakyti