Įkraunama...
Įkraunama...

Chicco vežimėliai

Na atėjo mūsų Chicco Trio Living. Labai fainas transformeris, negalim atsidžiaugt, manau tikrai vertas tos kainos
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 09 18, 16:07)
Na atėjo mūsų Chicco Trio Living.

gal daugiau skirtumu nuo for me radai?
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 09 18, 15:38)
gal daugiau skirtumu nuo for me radai?

kad as tuo senu nelabai domejaus, tai nelabai zinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pjuvena po krūmu: 18 rugsėjo 2009 - 22:56
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 09 18, 15:07)
Na atėjo mūsų Chicco Trio Living. Labai fainas transformeris, negalim atsidžiaugt, manau tikrai vertas tos kainos

norejau prasyt kad parasytumet atsiliepimus kai isbandysit, bet ziuriu kad jau per velu man bus biggrin.gif na ir anksti vezima isigijot mirksiukas.gif

siaip sis modelis man paziuret grazu, kaina gera, bet - atrodo kad bus barskalas, ratukai mazi tiks tik siltuoju sezonu g.gif gal as ir klystu, bet is foto susidariau tokia nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 09 22, 11:54)
norejau prasyt kad parasytumet atsiliepimus kai isbandysit, bet ziuriu kad jau per velu man bus  biggrin.gif  na ir anksti vezima isigijot  mirksiukas.gif 

siaip sis modelis man paziuret grazu, kaina gera, bet - atrodo kad bus barskalas, ratukai mazi tiks tik siltuoju sezonu  g.gif  gal as ir klystu, bet is foto susidariau tokia nuomone  rolleyes.gif

na, mums su darbais labai neaisku kaip bus toliau, delto, kol yra pinigeliu, ir stengiames isigyti, kas svarbiausia, nes paskui gali nebuti is ko wink.gif As irgi galvojau, kad ratukai maziukai bus, bet istikruju, daug didesni nei tikejausi, ir jie tokie ne plastmasiniai, o stori guminiai, atrodo, kad but pripustos padangos maziukes smile.gif
Atsakyti
Musu busimas lelius irgi jau turi chicciuka wub.gif pirkom for me drinks_cheers.gif anksti isigijom ir mes, kadangi radau ,ir nauja, ir uz gera kaina, tai ir pasinaudojau tuo drinks_cheers.gif apziurejau parduotuvej trio for me, tai siaip vezimas praktiskas, tik uz kokia kaina, nepasirode labai vertas g.gif tai va, dabar susirasiu skelbimukuose kedute, lopsio nusprendiau, kad nereiks, tai kaip toks vezimelis nedaug pinigeliu kainuos thumbup.gif beliks sulaukti pavasario ir praktiskai isbandyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 09 18, 15:07)

Labas,
na neblogai atrodo, man tik rankena labai jau kampuota smile.gif O as spalvu kitokiu yra? Tokiu vasariniu wub.gif Siaip mane traukia Tour 4, bet dar neapsisprendziau, visgi sunkus klausimas...
Atsakyti
QUOTE(eglyc @ 2009 10 11, 13:56)
Labas,
na neblogai atrodo, man tik rankena labai jau kampuota smile.gif O as spalvu kitokiu yra? Tokiu vasariniu  wub.gif Siaip mane traukia Tour 4, bet dar neapsisprendziau, visgi sunkus klausimas...

yra ir kitu spalvu, paziurek internete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 10 11, 20:09)
yra ir kitu spalvu, paziurek internete  4u.gif

Bent jau su chicco.com man nesiseka susidraugaut, ten tik titulini psl rodo, nieko neuzkrauna - nei vezimu nei jokiu kitu prekiu. Galiu atidaryt tik "kur pirkti, kontaktai ir pan"... Gal pagelbesi? 4u.gif Ar tu ne ten ziurejai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglyc @ 2009 10 12, 14:55)
Bent jau su chicco.com man nesiseka susidraugaut, ten tik titulini psl rodo, nieko neuzkrauna - nei vezimu nei jokiu kitu prekiu. Galiu atidaryt tik "kur pirkti, kontaktai ir pan"... Gal pagelbesi?  4u.gif Ar tu ne ten ziurejai?  4u.gif

na as is sito puslapio nuziutrejau ir parsisiunciau 4u.gif

bimbomarket
Atsakyti
Perziurejau dar karta Chicco naujojo sezono asortimenta.. Atvirai pasakius nusivyliau... Naujienu vezimuose kaip ir nera.. Trio tour 4 apslritai dongo.. S3 tik remas juodas, bet ir tai jau pernai tas buvo.. For me pakeite pavadinima i Living.. Ir VISKAS.. Krize, matyt, ir pas juos.
Turbut teks rinktis kitos firmos.. Labai jau buvau patenkinta S3 - taciau jo pakojis nereguliuojamas, o Tour 4 - nor ir reguliuojamas, bet vistiek ta gulima dalis labai maza gaunasi..
Pasimeciau visiskai...
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 10 12, 17:20)
na as is sito puslapio nuziutrejau ir parsisiunciau  4u.gif

bimbomarket

dekoju 4u.gif
Atsakyti